Çok kötüyüm, dertliyim boşluktayım nasıl kurtulacağım bu üzüntüden? Detay?

29 yaşındayım ve 4 yıllık ( 8 yıl da sevgililik dönemi geçirdim ) evliyim. Eşimle son 1-1.5 yıldır bazı problemler yüzünden sürekli kavga ediyordum. bellirli bir gün sonra geri barışıyorduk bu şekilde kavga edip barışarak surec icerisinde esimden bazi konularda sogudum ve kendimi sosyal medyaya attim pubgdan bir kadin ile tanistim ( oda evli ) 3 4 ay arkadas olarak takildik sonra duygusal bag olustu yaklasik 13 14 aydir hergun her saniye onunla telefonda konusuyordum oyunda beraber oynuyorduk ve 2 3 ayda birde bir araya geliyorduk esimi cok kiskaniyordu zaman icerisinde onlada kiskanclik yuzinden tartisma cikmaya basladi 2 3 gun once kavga ettik tartistik bugun sabah konustugumuzda benden ozur diledi daha fazla yapamiyorum dedi ve bu konusmayi sonlandirmamiz gerekiyor diyerek gitti. aci cekiyoruz ama aliascagi yoklugumuza dedi Şu an cok kotuyum her yerden engelledi beni ne yapacam bilmiyorum 😔😔 onu sevdim mi ona baglandim mi neden bu kadar kotuyum esim de var niye boyle bosluga duserek iki kisi arasinda kaldim neden ona alistim neden aci cekiyorum bana kizacaksiniz yasadigim dogru bir seu degil bunun fark8ndayim ama 13 14 ay gunumu ona harcadigim kadin Şu an yok ve ustelik tek karar ile cekip gitti. icim daraliyor bayilacak gibiyim
Çok kötüyüm, dertliyim boşluktayım nasıl kurtulacağım bu üzüntüden? Detay?