Astım olabilir mi?

Merhaba yaklaşık 2 buçuk 3 senedir nefesim daraliyor bazen çok panik oluyorum mesela bir hafta geçiyor iki hafta tekrar ediyor bazen hiç bir seyim yok çok ilginç bir kaç gün önce doktora gittim solunum testi fonksiyonunu 10 15 defa denememe rağmen yapamadım doktor astım olabilir dedi ilaç verdi öksürüğüm hiç yok hiç öksürmüyorum sadece arada bir çok ince tiz sesi geliyor oda nefesimi sıkarak verdiğimde oluyor belki de sigara dan dolayidir onun dışında bir şey yok röntgen çekildi röntgenimde temiz balgamim var sadece gerçekten korkudan bir şey olucak bu arada KBB da gittim burnumun sağ iç tarafında kırmızı et gibi şişlik var sağ burnum hep tamamen kapalı baktığında çok fazla alerjik bı yapım olduğunu söyledi ilaç verdi ama alerji ilacını kullanınca boğazıma bir şey oluyor tıkanıyor sanki o yüzden içmiyorum doktor birde göğüs hastalıklarina görünmemi istedi göğüs hastalıkları da astım olabilir dedi öksürüksüz sadece nefes darlığı astım olur mu lütfen yardımcı olun.
Güncellemeler
+1 yıl
Nefes darlığim sürekli sabah gözümü açıyorum başlıyor gece uyuduğum da kesiliyor hiç bir şey yok gece özellikle uyurken hiç bir şeyim yok çok rahatım
Güncellemeler
+1 yıl
Doktora gittim hem göğüs hastalıklarına hem KBB gittim KBB alerji dedi ama yinede göğüs hastalıklarına görün dedi göğüs hastalıkları da alerjide olabilir astim olasılığı da var dedi bir ilaç verdi bir ay kullan sonra yine gel dedi daha bir ay olmadı
Astım olabilir mi?