Merhaba saçlarım elimi attığımda dökülüyor genelde sizce kel kalır mıyım? Saçlarım çabuk yağlanıyor..

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba saçlarım elimi attığımda dökülüyor genelde sizce kel kalır mıyım? Saçlarım çabuk yağlanıyor..

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
O hiç belli olmaz ben tam olarak kel kalmasamda kaldım biraz hastalandım aldığım ilaçlar saçlarımın bir kısmını götürdü
Nereler gitti
Saçımın orta tarafi gitti çıkıyor ama digerleri gibi degil cok az çıkıyor yok gibi bir sey arka sağ sol çok fazlaca çıkıyor ben de sıfıra vuruyorum artik saclarimi hatta pazar günü oldum makineyle kendim sıfıra vuruyorum öyle böyle değil çok rahat oluyor benim saclarim cok guzeldi ve hic bakmazdim öyle onu yapayim bunu yapayim öyle bir seyim yoktu ona ragmen güzeldi ama hastalik geldi sonra saçlarımın bir kısmı gittti önceden takiyordum hadi saclarim giderse kel kalirsam filan diye düşünürken oldu tabi hic takmadim bile giderse gitsin dedim haa hsyat bu hic bir zaman ne oldum değil ne olacağım diyeceksin ben küçüklüğümden beri bunu söylerim hep ve herşeyi yaşıyorum tabi bakalım başka neler olacak bekleyip görecez bu saatten sonra da iyi olacak değilim zaten
Çok geçmiş olsun hocam inşallah öyle bir çıkar ki eskisi gözünüzde az kalır :)
Teşekkür ederim 😊 saçın bir önemi yok olmasa da olur yaş geçiyor zaten yaş geçtikten sonra hic bir seyi umursamıyorsun bilene hayat bu ne olacağın belli olmuyor
Düşünüp durursan kalırsın. Amsn güneşe çık ve stres yapma. Ben dökülüyordy 1 e vurdurdum. Peruk var
bir sıkıntı goremedim, kalmazsin evham yapma
Gür mü peki saçlarım
gür baya.
Teşekkürler
ricalar
Kalmazsin
Hocam yanlıs anlamayın neye dayanarak
Bioxsin kullan
Saçın dökülmez hocam
Teşekkürler hocam
🙂🙂
Ailede kel var mı
Yok
Biberiye yağı kullan
Sorun var gibi mi
Yağlı saç aslında sağlıklı uzama belirtisi sıcak suyla yıkanma stres kaynaklı da dökülebilir biberiye yağı azaltır dökülmeyi en aza indiriyor
Anladım teşekkür ederim saçlarım gür mü peki
Gür ama dökülebilir kel kalma
Teşekkür ederim tavsiyeniz için