EŞİM BANA BIR DAHA EVLENEMEZSIN DIYOR HAKAREET EDIYOR KÜFÜR EDİYOR?

eşimle ilgili sorunlarımdan bahsetmıstım eşime karşı direniyorum güçlü durmaya calısıyorum cok takmamaya calısıyorum ama artık pes edıyorum sanırım sürekli bana hakaret ediyor sürekli beni eleştiriyor evet bende insanım benimde kötü davrandığım konular vardır ama cok ufak tefek şeyler mesela benım 2. evlılıgım demıstım ilki 17 gün sürdü mezhepten aileler kavga ettı ayrıldık onda cok acı çektim ama atlattım eşim sürekli bunu söylüyor sen hristiyanlara layıksın seni sikmişler sen olmuş karısın dıyor şirket servisi bazen olmayınca idareden abiler bırakıyor bana senden beklentileri var olmasa senı eve bırakmazlar dıyorlar sırketın tasarımcısıyım oysa.. herneyse işte eşim benı son zamanlarda heryerden engelliyor işe giderken taksici bana benı arama dıyor gidersen gıt dıyor zorla tutamam ha bir daha 3. kez evlenemezsin sen olmuş karısın diyor seni kimse almaz diyor 24 yasındayım korkuyorum hayatım kararımı evlenemezmıyım kimse benı istemez mı sarısın 1.56 boyunda beyaz tenli 53 -55 kilo bir kadınım aslında güzel görünürüm hatta eşim baan dikkat çekiyorsun bacım bacım olmasan çekmezsin dıyor anam babam var cok şükür ama bir daha evlenememekten korkuyorum en büyük hayalım bir çocuğum olsun kocam benı sevsindi ben şimdi ne yapacagım? bana ıstedıgın zaman cık gıt dıyor hatta tez zamanda cık gıt ya dıyor köpeksin sen diyo kafayı yıyecegım ya bir daha dedıgı gıbı 3. kez evlenirsem , ilerde bunlarla karşılaşırmıyım bir çocuğum olmazsa ne olucak ne yapıcam sevgilim olursa dahi ailesi beni istemezsen nasıl kendime gelirim ben bilmiyorum eşimi sevıyorum ama vazgecemıycek kadar degıl durma nedenim dedıgı gıbı 3. kez evlenememek cocuk sahibi olamamak ya da evlenirsem benı dövmesi 2 kez evlendim dıye döver belki kocam cunku sımdı kı eşim beni 2. kez evlendıgım ıcın dövüyor. yürüyen bacım dıyor bacım bile senden daha namusludur dıyor Ama Ben cok sadık bir ınsanım yardım edın ne yapıcam

Güncellemeler
+1 yıl
bu arada eşim bipolar hastası
EŞİM BANA BIR DAHA EVLENEMEZSIN DIYOR HAKAREET EDIYOR KÜFÜR EDİYOR?