Aileme ilişkimden bahsettim, evlenmek istediğimizi söyledim fakat o çocukla ve ailesiyle asla olmaz diyorlar! Ne yapıcam?

Erkek arkadaşım 28 yaşında, ben 24 yaşındayım. İkimizde aynı kurumda memuruz. Ben Samsun, erkek arkadaşım Tunceli'li. Onlar alevi, biz sunniyiz. Onun sülalesi hdp'li, benim sülalem Mhp'li. Ailem kesinlikle olmaz diyor. İlişkim 1.5 senedir devam ediyor, çok seviyorum erkek arkadaşımı. Kişiliğiyle, karakteriyle harika bir insan. Benim için diğer erkeklerden çok farklı her yönüyle. Ailemi ikna edebileceğimi düşünmüyorum fakat erkek arkadaşımıda asla bırakmam. Ben ona ümit verdim, ben ona söz verdim. Yarı yolda bırakıp ailem istemiyor diye terkedemem. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor benim? Erkek arkadaşımın ailesi benim muhafazakar olmamı, ailemin ülkücü olmasını vesaire hiç bir şekilde sorun etmiyor. Annesiyle tanıştım, bizim için insan olsun yeter kızım dedi. Ne yapıcam arkadaşlar?

Aileme ilişkimden bahsettim, evlenmek istediğimizi söyledim fakat o çocukla ve ailesiyle asla olmaz diyorlar! Ne yapıcam?