Esim is karsiliginda aldigi evi kayinbabama satti, arsalarindan biriyle takas etti. Daha sonra kayinbabam ben sana arsa vermek zorundamiyim bana mi guvendin demis vermekten vazgecmis ( evin musterisi varken kayinbabam 'ben ev almak istiyorum, bana ver evi' deyip engelledi esimi, simdi de sanki zorla arsasini istiyomusuz gibi davraniyor) bunlardan dolayi esim ise baslayacak parayi bulamadi ve ceza yedi belediyeden. Bir aylik bir surec ve bir aydir hayati bana zindan ediyor. Normalde sakin yapili biri degilim ama zaten cok buyuk sikinti yasadigi icin sesimi cikarmiyordum ama dun yine yoktan sebeble kavga cikardi. Uzerime yurudu beni oldurmekle tehtit etti. Bize boyle davranmaya hakki olmadigini soyledim. Boyle devam ederse isiyle beraber beni de kaybedecegini soyledim. Cok siddetli bi kavga ettik. Ikimiz de cok ileri gittik. Zaten normalde de cok mutlu bi evliligimiz yok. En azindan benim icin oyle. Ilgisiz, benimle oturup iki kelam muhabbet etmez, iyi yanlari var ama genel olarak ataerkil toplumun eseri klasik bi turk erkegi. Cok mutsuzum bi oglum var ne yapacagimi bilmiyorum. Ulkenin durumu malum ve oglum 4 yasinda calismak icin ona bakacak birine ihtiyacim var bi meslegim de yok. Asgari ucretten yukarisina calisabilmem imkansiz. Esim evliligimiz surerken bile cimri ve sorumsuz zaten onun verecegi nafakaya da guvenemem ki ben de gururlu bi insanim. Lutfen neden ayaklarimim uzerinde durmadan evlendigim hakkinda yorum yapmayin 5 yildir evliyim ve tek bir saniyesini bile pismanlik hissermeden gecirmedim. Ama bazi hatalarin telafisi cok zor. Sonuc olarak bu hayatin icerisin de hapis kaldim
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Geçmiş olsun
Zor çocukta var
Severek mi evlendiniz
Sayilmaz, o seviyordu benim icin biraz manti evliligiydi
Terketmek istiyorsan maddi manevi hazırlık yap
Meslek yok nafaka yetmez
Çocuk kaç tane
Bir tane oglum var. Haklisin ama psikolojik olarakta cok yiprandim. Degersiz ve ozguvensiz hissediyorum
Haklısın ama boşanmayı düşünüyorsan güçlü olman lazım.
Hiç konustunmu eşinle
Maalesef kadınlar daha çok zarar görüyor bosaninca
maalesef oyle. defalarca kez konustuk. Ben her senden ayrilicam artik dedigim de bi kac ay cok iyiyiz sonra yine ayni. Artik hersey o kadar lackalasti ki aramizda. Oglum da surekli aramizda kaliyor. Sadece sevildigimden emin olmak istemistim onunla evlenirken. Kendimi bi cikmazin icinde buldum
Anladım zor Allah yardım etsin
Ne iş yapıyor esin
Sanayi esnafi , kamelya pergole yapiyor
Öncelikle bence son bir kezde olsa denemeye değer
İşi var ekonomik olarak çok sorun çıkmıyor
Öncelikle çocuğu yataktan aranızdan al
Bir süre suyuna git. yatak ilişkinizi artır değişik şeyler yap azdır
Yatakta bağlandığında daha çok dinleyecektir seni sakın reddetme erkeği
İsteklerini inan daha rahat yaptirirsin
Zevk olarak düşünme eşler bağlanır birbirine daha cok
Bi sure evden uzaklasmak istiyorum sence gitmelimiyim. Annemlerle annemlerin koyune gidecektim zaten bir haftaligina, uzatmayi planliyorum. Bu surecte aramadigi surece aramamayi falan
Ara vermek iyidir tabi özlersiniz birbirinizi
Arayınca cevap ver yeterli
Daha sonra belki dediklerini yapabilecek guce sahip olurum. Cunku cok ileri gitti bu sefer beni dovecekti elinden gelse. Bunu kabul etmiyecegimi bildiginden yapmadi belki de.
14/15 gün belki daha fazla
Tesekkur ederim daha iyi hissediyorum kendimi
İnsanları erkek veya kadın gercekten anlamıyorum. Artik egoları mi devreye giriyor bilmiyorum aslında mutlu olmak bu kadar basit iken. Neden bunları yaşıyoruz
Bu arada şu da var yarış snlama burada tek taraflı dinliyoruz
Seni
Adama sorsak başka bir hikaye anlatır
Sevindim
Evet haklisin tabi ki benim anlattiklarim uzerine yorum yapiyosun. Zaten bence ikili iliskilerde hata cok nadir sadece tek tarafta oluyor. Genel olarak iyi bir insan zaten o da. Ama benim ve onun evlilikyen beklentilerimiz farkli sorunumuzun temeli bu. Ben hayat arkadasi ariyordum birlikte guldugum birlikte agladigim. Ezilmeden ezmeden arkadas olabilecegim birini. O na evlilikyen beklentisini sordugumda kadinin ve erkegin ev icindeki vazifelerinden bahsediyor.
Evet o calisiyor ben evdeyim dolayisiyla evle alakali her sorumlulugu aliyorum ama ben daha soyut bakiyorum evlilige o daha somut.
Valla doğru haklisin ghauati paylaşmak
Sevinci hüznüyle
İnan esimlede bende sorunlar yaşıyoruz
Sizin kadar değil ama
Bir gun göz göze el ele icemedik bir kahve evde
Ben duygusal eşim degil
Umarim yasamazsiniz da iyi evlilik insani cenneti kotu evlilik cehennemi derler o kadar dogru ki. Ki seviyorum ve mutlu olsun istiyorum. Ama bence o da benimle mutlu degil. Mutlu olan kisi mutlulugunu surdurmek icin caba sarfeder diye dusunuyorum.
Siz kac yillik evlisiniz, cocugunuz var mi
8 sene 6 yaşında kız cocuj
Himm allah bagislasin. Ufak tefek sorunlar ve farkliliklar tolere edilebilir bence umarim mutlulugunuz hic bozulmaz.
Ya bilmiyorum ben duygusallığı mi torpulemem lazım
Bazi kadinlar sevdigini gostermekte zorlaniyor. Bilmiyorum siz muhafazakar ailelerden mi geliyorsunuz ama genelde oyle ailelerde oluyor. Ama bence her kadin duygusal ilgiyi ister.
Ya bilmiyorum bir şeyler koptu belki
Ne yapsam batıyor
İş ile ilgili olabilir mi vardiyalı çalışıyorum
Gece bazen. Bazende gündüz
Gece çalışınca da evdeyim
Ne is yapiyorsun ki, bi de biraz daha ayrinti verebilirmisin , bi ornek falan
Otopark
Ama kurumsal bir firma.
Kasiyer lik
Araba park ücreti tahsilati
Beniekle burada mesajları bulmakta zorlaniyorum
Anladim belki maddi olarak yiprandiysa seni d yipratmak istiyor olabilir maalesef bazi hemcinslerimin mutlulugu parayla dogru orantili olabiliyor. Ama tabi iliskiniz nasil bilmiyorum yani sen nasil ilgi gosteriyorsun o neyden hoslanmiyor
Ben çözemedim valla durum ev kendimizin
İstanbul'da ve 11 bin maaş iyi bence
Uyku uyuyamiyor sınırlı oluyor Sabri yok
Ev kendinizinse bence de iyi iliskiniz hakkinda ornek verebilirmisin
Ya biraz uzun dinlermisin
O yuzden dedim eklersen diye
Neyse anlatayım biz evlendik 3 sene vaginusmus olayı oldu bu 3 yılda hep beni sucladi
Benim hasta olduğumu filan işte söyledi
Doktora testlere gittik olmadı sorun devam etti
En sonunda bir psikolok yardım etti çözdük
Çözdüğümüz hafta aile terapistinden randevu aldı. Dediki doktora bu adam beni dinlemiyor beni sadece seks için istiyor
Gormemistim oyle yazdigini ama cok kullanmiyorum bu siteyi sen beni ekle cunku ben bilmiyorum eklemeyi😁
Deddimki doktorun yanında
Ya sen seni 3 yıl beklemiş adama nasil dersin
Seks için istiyor diye
Ordamisin
Gizli kullanici olarak soru sordugumu unuttum ahhhaha takip etmem yeterli mi mesaj gonderebilmem icin
Benim ismim üzerine tıkla
orada takip et bar
Günaydın