Esim isinde ki sorunlarin acisini benden cikariyor, sebebi benmisim gibi davraniyor cok mutsuzum, ayrilmalimiyim?

Esim is karsiliginda aldigi evi kayinbabama satti, arsalarindan biriyle takas etti. Daha sonra kayinbabam ben sana arsa vermek zorundamiyim bana mi guvendin demis vermekten vazgecmis ( evin musterisi varken kayinbabam 'ben ev almak istiyorum, bana ver evi' deyip engelledi esimi, simdi de sanki zorla arsasini istiyomusuz gibi davraniyor) bunlardan dolayi esim ise baslayacak parayi bulamadi ve ceza yedi belediyeden. Bir aylik bir surec ve bir aydir hayati bana zindan ediyor. Normalde sakin yapili biri degilim ama zaten cok buyuk sikinti yasadigi icin sesimi cikarmiyordum ama dun yine yoktan sebeble kavga cikardi. Uzerime yurudu beni oldurmekle tehtit etti. Bize boyle davranmaya hakki olmadigini soyledim. Boyle devam ederse isiyle beraber beni de kaybedecegini soyledim. Cok siddetli bi kavga ettik. Ikimiz de cok ileri gittik. Zaten normalde de cok mutlu bi evliligimiz yok. En azindan benim icin oyle. Ilgisiz, benimle oturup iki kelam muhabbet etmez, iyi yanlari var ama genel olarak ataerkil toplumun eseri klasik bi turk erkegi. Cok mutsuzum bi oglum var ne yapacagimi bilmiyorum. Ulkenin durumu malum ve oglum 4 yasinda calismak icin ona bakacak birine ihtiyacim var bi meslegim de yok. Asgari ucretten yukarisina calisabilmem imkansiz. Esim evliligimiz surerken bile cimri ve sorumsuz zaten onun verecegi nafakaya da guvenemem ki ben de gururlu bi insanim. Lutfen neden ayaklarimim uzerinde durmadan evlendigim hakkinda yorum yapmayin 5 yildir evliyim ve tek bir saniyesini bile pismanlik hissermeden gecirmedim. Ama bazi hatalarin telafisi cok zor. Sonuc olarak bu hayatin icerisin de hapis kaldim

Esim isinde ki sorunlarin acisini benden cikariyor, sebebi benmisim gibi davraniyor cok mutsuzum, ayrilmalimiyim?