Yıldım artık ne olacak böyle asosyal mi olacagım öyleyim ama mutsuzum?

Herkesten herşeyden bıktım. Ailem toksit annem beni hep ya dövdü ya sövdü ya da zorbaladı. Şimdi ise dışlıyor onla ilişkim doğduğumdan beri savaş. Kötü biri. Babam narsist ve bencil çalışmaz hep suçlar hep Başka larını beğenir sorumluluk almaz. Kardeş desen kıskanç adaletsiz davranıyorlar onla bana ve hep o haklı bişey yapıyor karşılık veriyorum karşılık verdim diye beni suçlu ilan ediyor anne babamda öyle ilan ediyor. Komşu desen tuhaf durduk yere gece ikide tamir yapıyor ben yukarıdan uyarı olsun diye vuruyorum karşılık veriyor. Hep bir yarış yok evin önüne park etme yok onu aldım bunu aldım kıskanim diye bişey. Eşimin ailesi zorba ve beni asla istemiyorlar. Beni görmediklerinde iyiler. Sevmiyorlar. Arkadaş edinim diyorum ben aramazsam aramıyor. Ben çagırınca arayımca var. Silsem ki böyle çok insan sildim derin bi yalnızlık oluyor bide üstüne asosyal ben oluyorum. İşe girsem bebeğe kim bakacak. Yıldım. İşe girincede çok mobing haksızlık zorbalık. Araba dışlar el dışlar. Ya bu ne böyle bu insanoğlundan nefret ediyorum artık ya. Hayvanlar bile daha sevgi dolu.

Yıldım artık ne olacak böyle asosyal mi olacagım öyleyim ama mutsuzum?