Herseyi asiri kafaya takiyorum surekli mutsuzum?

Herseyi asiri kafaya takiyorum birinin benim hakkimda yaptigi ufak bir elestiriyi bile gunlerce kafaya taktigimi bilirim ya da , mesela bir olay oluyo bununla ilgili istemeden binbir cesit kuruntu yapiyorum ya soyle olursa ya boyle olursa falan diye, sevgilimle tartisiyoruz mesela bana kalbimi kiricak bisey dediginde hemen beni sevmiyo beni umursamiyo bana deger vermiyo diye dusunmeye basliyorum ve bu dusunceler uzun bir sure yok olmuyo kafamdan bazen hani kirici bisey diyor ama agliycak kadsr bosey olmamasina ragmen hemen gozlerim doluyo aglamaya basliyorum. ayni zamanda biseye moralim boxuldugunda hicbisekilde yemek yiyemiyorum istahim tamamen kapaniyo, sinirlendigimde veya bisey icin telas yaptigimda ya da bisey icin cok uzuldugumde ya ellerim titriyor ya da ilk bir usume geliyor sonra vucudumda titremeye basliyor kisacasi bunlar beni herzaman mutsuz yapiyor mutlu olmami engelliyor ben artik rahat biri olmak istoyorum hicbiseyi kafaya takmamak surekli mutlu olabilmek istiyorum en ufak seye goxlerim dolmadin butun gunum maffolmasin istiyorum ya napmaliyim benim gibi olan var mı psikologa gitsem faydasi olurmu
Herseyi asiri kafaya takiyorum surekli mutsuzum?