Bekarlık
Evlilik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dogru bir insanla evlilik guzelliklerle doludur ama o insan yanlis bir insansa o zaman hayal kirikligi
Hani evlenecek dogru insan bulamadiysaniz bekarlik iyidir bulduysaniz evlenmediyseniz o zaman pişmanlıktır ayni şey evlilik icinde gecerli
Dogru insanla evlilik paha bicilmez mucevher gibidir.
Dogru insan yoksa karsinda bekarlik gercekten buyuk rahatlik.
Ve dogru insani buldugun halde evlenmediysen omur boyu pişmanlık.
Bekarliga fazla guvenmemek lazim insana omuzunu yaslamayi gectim gonlunu yaslamak icin bir gonul lazim
çok zor bilimsel soruları emek harcayarak çözerim fakat bu soru daha zor çünkü asıl cevabı tecrübelerle, yaşanmışlıklarla alırsın. Bunla ilgili bazen ilginç sözler var sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek içer, bekara karı boşamak kolay... Olumlu söz var mı merak ediyorum.
Hayatı istediğin gibi yaşamamak pişmanlıktır. Onun gerisinin bir önemi yok. İster evli olun ister bekar ama hayatı başkalarına göre değil kendinize göre yaşayın...
Cevap
39Cevap
Evlilik pişmanlıktı kurtuldum bekarlık güzel
Yanlış insanla yapılan evlilik pişmanlıktır
Yalnızlık pişmanlıktır
30 dan önce evlilik, 30 dan sonra bekarlık pişmanlıktır.
Önemli olan ilişkide dostluk güven arkadaşlıktır, bu sağlanmışsa uzun ömürlü olur huzur verir…
Akıl var mantık var ömür boyu bekar kalınmayacağına göre bekarlık berbat bişey bi defa.. Zaar gibi hayat yani sonuçta ipsiz sapsız ömür böyle geçmez
Evlilik yaptım boşandım eşimden benim evliliğim sıkıntılıydı evlilik çok güzel bir şey aslında iyi insan için.
Bu dunyada 42 yilda yaptigim en dogru is evlenmek en yanlis is ise 26 yasina kadar bosuna beklemiş olmak
O kelime yi hayatımda pek kullanmam. şu an bekarım, mutluyum. Evlenirsem bir gün o zamanda mutlu daha da mutlu olurum
Doğru kişiyle değilse evlilik pişmanlıktır. Bekarlık her türlü sultanlıktır. :)))
Doğru insanlar birbirine denk gelinirse pişmanlık olacağını düşünmüyorum
Toz bezim ile sultanlık yaşıyorum şimdilik🥳
Herşeyin bir zamanı var.
O zaman geçtiğinde her ikisi de pişmanlık olabiliyor.
En güzel, en kaliteli ve en gerçekçi yorum..
Teşekkür ederim. 🙂
@freedomofheart
Mantıklı ve düşünceli yorumlara hakkını vermeli..
Haklisiniz.
Teşekkür ederim tekrar. 🙂
Insana raslayan pışman olmazda ip kdar dili olana raslarsa çok pışman olnlar gordum
Bekarlık doğuştan olunca pişmanlık olmaz ama evlilik muamma yaşamayınca bilemedim şimdi
Doğru kişiyle yola çıkılmadığı sürece her iki seçenekte pişmanlık oluşturabilir.
Bence belli bir yaştan sonra bekarlık zor geliyor 30'lu yaşlardan sonra bekar olmak insanı olumsuz etkileyebilir
Evlenipte mutlu olan bir insan daha görmedim. d
Yanlış insanla yapılan bir evlilik pişmanlıktır
Doğru insanla bile olsa evlilik pişmanlıktır. Evlilik, özü itibariyle sıkıntılı bir ilişki modeli.
Bekarlık o da sırf bir çocuğum olsun için evlilik isterdim ondan sonra çok önemi yok benim için
Evlilik bile bile pişmanlıktır pardon o şişmanlıkmıydı aaa hatırladım ‘‘evlilik bile bile tutsaklıktır.’’
İkiside değil doğru insanı bulduktan sonra hayatin tadı başka oluyor ama bu devirde evlelenin aklından şüphe duyarım
pişmanlık yalnış olandır, mutlu olanda dogrusunu yapiyodur şu an.
Evlilik bence pişmanlıktır ya benim için. Üzüldüm bak şimdi :(
Doğru yerde değilsen ikiside pişmanlıktır.
Evlilik.
yanlış sebeplerle evlilik pişmanlıktır
Yanlış evlilik pişmanlıktır
Evlilik bence herkeste gördüğüm kadarıyla
Yanlış kişiyse evlilik, doğru kişiyle bekarlık
Evleneyim de ilerde o zaman düşünürüm bunu tekrar
Sokrates e selam olsun
bekarlıktan memnunum
Her canlı ölümü tadacak 😀
ikisi de pişmanlıktır bence
tecrübe konuşuyor evlilik pişmanlık :)
Yanlış evlilik kararı pişmanlıktır.
Çevremde gördüğüm kadarıyla evlilik
Akışına bırakmak en iyisidir 😀
Peki sn niçin pişman oldun
Mutsuz evlilik
bekarlık
Evlilik
Bence evliliktir
Yanlış kişiyle yapılan evlilik yanlıştır.
Evlilik.
Bekarlık
bekarlik tabi ki evlilik kadr guzel bisey yok
Yaşamak
Bekarlık iyi ya
Tabiki evlilik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?