Aşk İlişkileri Evlilik mi, bekarlık mı sizlik? __MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Evlilik mi bekarlık mı?Beyler daha açık sorayım Dyson süpürge mi PS5 mi? :))#Vesselam Güncellemeler+1 yıl Süper Soru 🔥 Evlilik mi, bekarlık mı sizlik? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
oscuridad_ Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Çok kararsızım. şu an bekarlık, evlenip bir bakmam lazım 😄 1 1 Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl Deneme-yanilma :) Yorumla
levra21 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 54% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı. Yalnız o süpürge değil saç şekillendirici 😂😂 1 2 Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl Tamam çok farketmez :) Yorumla levra21 +1 yıl E tabii :) Yorumla
Hello-o_o-o Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle bekarlik sultanlık aksi soylenemz 2 0 Yorumla
Pisagorun_Teoremi Takip Et Xper 6 Yaş: 103 , eic 99% +1 yıl Evliliği hiç tatmadım bilmiyorum nasıl olurdu. Bekarlik güzel aslında.. 1 0 Yorumla
youblowmymind Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl Niye ya eşini alsın kucağına öyle oynasın Fifasını. 0 4 Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl Eşini alırsa, PS5 alamaz.. Yorumla youblowmymind +1 yıl :D gülü seven dikenine de katlanır. Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl İşte seçim yapması lazım :) Yorumla youblowmymind +1 yıl :) aynen. Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Evlilik güzel 2 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. bekarlık canmış onu anladım 1 0 Yorumla
izyonex Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl yinede erkeği olgunlaştıran şey evliliktir 1 0 Yorumla
kalpsizsjnzalimm Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Evlilere bekarlıkBekarlığa evlilik 😂 1 0 Yorumla
Nbrcnms55 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bekarlık sultanlık diye boşa demiyorlar 1 0 Yorumla
sweet_trouble99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bekarlık biliyom iyi evli bilmiyom bişe diyemem 1 0 Yorumla
biumuttur Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Niye evli çiftlerde PS oynar nolmus ki 1 0 Yorumla
Jasmiinee Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 85% +1 yıl Evlilik diliyorum 1 1 Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl Dyson aldırmak için mi :)) Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Güzel resim 😀 2 0 Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Bekarlık mutluluktur 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Bekârlık 1 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yiaa kıyamam 😂 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Evlilik 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Çok kararsızım. şu an bekarlık, evlenip bir bakmam lazım 😄
Deneme-yanilma :)
Yalnız o süpürge değil saç şekillendirici 😂😂
Tamam çok farketmez :)
E tabii :)
Kesinlikle bekarlik sultanlık aksi soylenemz
Evliliği hiç tatmadım bilmiyorum nasıl olurdu. Bekarlik güzel aslında..
Niye ya eşini alsın kucağına öyle oynasın Fifasını.
Eşini alırsa, PS5 alamaz..
:D gülü seven dikenine de katlanır.
İşte seçim yapması lazım :)
:) aynen.
Evlilik benlik de evlenecek insan yok 😄
Evlilik benlik de doğru kişi yok
Sap olmak iyi ya
Evlilik güzel
bekarlık canmış onu anladım
yinede erkeği olgunlaştıran şey evliliktir
Evlilere bekarlık
Bekarlığa evlilik 😂