Hangisi güzel?
Evliyim, evlilik güzel
Bekarım, bekarlık güzel
Evliyim, bekarlık güzel
Bekarım, evlilik güzel
Bişey diycem... Başka fikrim var
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangisi güzel?
Evliler bekarlık der bekarlar evlilik der, Aslında herkes için farklı gelişen bir olay bu yani ben bekarım arkadaşlarımdan gözlemlediğim bu
Doğru kişiyi bulursan evlilik bence güzel hayatı paylaşmak aynı yöne bakmak beraber keyif almak hayatı beraber keşfetmek gibi bir çok şeyi beraber yapıyorsunuz düşünün sizi tamamlayan birisi var hayatta ve onunla daha da tam hissediyorsunuz.. İnsanlar aynı yöne bakabileceği birisi bulamadığı için evlilikten uzak duruyorlar.
Oturup 20 yıl sonra bile sohbet edebileceğin birisi olursa hayatta işte sen tamamsın bunu bulamayanlar için evlilik ızdırap bulanlar içinde dünyadır bence
Doğru kişi konusunda yerden göğe haklısın. Anahtar kelime bu aslında. 👍
Evlilik daha güzel benim için. çünkü insan sevdiği ile bir ömür yaşamak ister her zaman. bu zamana kadar hayatımda hiç sevgilim olmadı yani yalnızlığın ne demek olduğunu ya da sevgisizliğin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. bunların dışında bence evlilik eğer doğru kişi ile yapılırsa yani zaman içinde karar verip iyice düşünülürse dünyanın en güzel şeyi olabilir. düşünseniz her gün sevdiğin kadınla uyumak ve uyanmak. birlikte yemek yapmak birlikte spor yapmak ya da birlikte film izlemek. yani kısaca evlilik insanın gerçek ailesini kurması demektir. ve bir ömür o aile ile mutlu olması demektir. tabi ki insanın kendi çocuğu olması da bu evliliği daha güzel yapan etkenlerden sadece bir tanesidir. ama günümüzde maalesef evliliğin değeri bilinmiyor insan seviyorum dediği kişiyi aldatabiliyor ya da terk edebiliyor. bu yüzden günümüzde aşkı bilen pek kişi yok maalesef.
Kafa dengi bulmak lazım. Kafa dengi olunca harika olur.
Vallahi ne desem yalan olur.
Eğer yalnız yaşayabiliyorsan kendi kendine bakabiliyorsan bekarlık iyidir kafan rahat olur.
Ama bir yerden sonra maddi ve manevi olarak desteğe ihtiyacın olacak. Çünkü zamanla yaşlanacan zorlanacan bir desteğe ihtiyacın olacak.
Hasta olduğunda sana bakacak kimse olmayacak sen kendi kendine bakmak zorunda olacan.
Evli olsan onun da zorluğu var iyi yanı da var elbette ama geçici dır iyi yanı.
İkisinin de bir güzelliği var yani. Kısacası nasıl mutlu olursa insan öyle yaşar
Herkes kendi doğrusunu bulsun, mutlu olsun o zaman 😊
Evet sanırım öyle olacak
Sakin düzgün, gelişi güzel hayat yaşamayan insanlar için evlilik daha iyi veya ben öyle düşünüyorum. Ben hep evlenmeyi istedim. Ne bileyim sevdiği insan başımın tacıdır sevenin, olamadı. Bende pes ettim. Ee gelişi güzel hayatta bize göre değil. Yalnız yaşayıp gidiyoruz
Hayırlısı olsun
Cevap
24Cevap
Evlilik çünkü aşık olduğun sevdiğin insanla harika bir çift olup yaşamı duble mutlu yaşıyorsun
Bence de
İlk evliliğim iyi gitmedi , şu an bekarım bekarlık daha iyi
Hayırlısı olsun
Bekarım Evlilik çok güzel. Aynı evi paylaşmak. Birbirinin hayat arkadaşı olmak. Uyandığında yatağının baş ucunca o’nu seyretmek, Çoğu şeyi birlikte yapmak, keyif almak. Saatlerce sohbet etmek, birlikte eğlenmek, birbiriyle uğraşmak, şakalaşmak. Beni anlamıyor diye koltuğun bir köşesinde küsmek, sonra gönül alması. Televizyonun kumandasını ondan önce kapmak. Kapaklı olan her kavonuzu ona açtırmak. Güra hiç birini açamam. Sen beni sevmiyorsun diye arada bir trip atmak. Aynı evin sesli ruhları olmak çok güzel. Evlilik çok güzel aslında. Evliliği anlam katana. Birbirini anlayana.
Çok güzel anlatmışsın. Her kelimesine katılıyorum 💙
Çok teşekkür ederim 💛
Son şıkkı seçtim.
Bekarım, eşini bulmak, uyumlanmak, ait olduğunu hissetmek güzel...
Doğru kişiyi bulup onunla yaşadıktan sonra tanımlamaların bir anlamı kalmıyor. Arkadaşsan arkadaşlık güzel, flört ediyorsan o güzel, sevgili olunduysa o harika, evlenildiyse o muhteşem...
Burada önemli ve ayırt edici faktör hayatıyı birlikte yaşayacağın o kişiyi bulmak ve onunla yaşayabilmekte...
Her kelimesine katılıyorum 👍
Bekarlık bence.. Çünkü evlilik büyük risk.. İki harika insan bir arada hiç verimli olamayabiliyor mesela..
Doğru dedin. Tek tek çok iyi olan insanlar bir araya gelince berbat bir çift olabilir. Ama harika da olabilir. Kim bilir?
Risk işte.. Hem de öyle olmadı baştan, denecek kadar basit de değil bu..
bi de şu var.. her şey mükemmel giderken yıllar içinde tepetaklak gelebilir. baştan çıkmayan sorunlar sonra çok büyük engellere dönüşebilir. risk... bur riski almaya değer mi? bence değer :))) hayat böyledir. hiçbir şeyin garantisi yok. ama herkes aynı fikirde olmak zorunda değil
Her konuda okey ama evlilik hayatı hatta hayatları etkiliyor..
tabii ki etkiliyor.. etkilemez mi hiç...
Evli ve mutluyum ancak bekar olmayı isterdim sanırım. Açık sözlü olmam gerekirse, birçok güzel bayanla ilişki yaşamayı farklı ve heyecanlı ilişkilere yelken açmayı isterdim. Dürüstçe... :))
işte erkek milleti yaa :))) valla gözünü ayırmayacaksın demek ki.. bakınız mutluyum diyorsunuz ama yine de istekler bitmiyor :))) oturun efenim oturduğunuz yerde çok reca edeceğim :)))
Yanlış anlaşıldım sanırım. Evli mutluyum şu an ve bunu yapıyorum demedim. Evli olmamayı isterdim, birçok bayanla tanışmak farklılık yaşamak için. Aynı soruyu kadınlar için de soralım lütfen. Aynı ya da benzer cevabı alacaksınız emin olun. Onlar bizden daha fazla ayran gönüllüler bence
yok ben doğru anladım zaten o anlamda dedim. mutlu olmanıza rağmen evli olmamayı istemeniz nedeniyle öyle yazdım :)))
Mutlu olmak ve evli olmak farklı bir duygu ve güzel bir durum, onu tartışmıyorum ama sadece her evli erkek ve kadın gibi düşünüyorum bence. Evli olmasam sanırım birçok bayan arkadaşla birlikte olurdum. Bu farklı bir zevk olurdu. İnsan düşününce farklı hissediyor. Bayan arkadaşlardan birçoğu da benim gibi düşünüyor tanıdığım. Bu ortak bir zevk bence ve ortak bir arayış.
Sevdiğinle ise evlilik derim insanın sevdiği aşık olduğu ile evlenmesi o kadar çok güzel ki 😊 ona sarılmak öpmek saçlarını okşamak gelelim bekarlik bekarlık güzel değil bana göre kız isterim ben 🤭
Hayırlısı nasip olsun
hayatında birinin olmaması, en azından çirkin değil; üstelik evde birinin seni beklemesi çok hoş ve ben kızları olan babalara çok özenirim
Hayırlısı olsun inşallah
Evlilik çok güzel bir şey ve çocuk... İnsanın çocuğunun olması, "artık ölsem de gam yemem duygusu veriyor insana.🙂
Hah işte bu! Çocuk evin neşesi
Gidince ikna edersin belki 🤣
Önce evlilik güzel diyorsun evleniyorsun, o rutin le yaşıyorsun öyle bir hayat işte devam edip gidiyor:))
Ben rutin seviyorum ya. Sakin, dingin.. Miis
En güzeli
Evlilik güzel ya, insanız sonuçta birlikte yaşama alışmışız
Bence de 💙
İki kişiye adamak istiyorum hayatımı.
Bir erkeğim desin bana, diğeri sadece baba.
Hayırlısı nasip olsun
İnşallah demekten başka bir şey gelmiyor içimden.
Bekarim bekarlık güzel değişmez sabit fikrim:)
Aynen devam 👍
Neden? Sabit fikrim demişsin
Haha peki bakalım
Bekarım. Doğru kişiyle yapılan evlilik en güzelidir bence.
bekarım bekarlık güzel kafasındayım ama bazen çok sıkılıyorum bu fikirden :)
Çıkın dolaşın. Sırf bu yüzden evlilik olmaz 🤣
benim nasıl aklıma gelmedi bu ya :D :D
🤣 İşte arkadaşlar ne günler içindir
çözümünün pek işe yarayacağını sanmıyorum :)
😊 Kısmet o zaman akışa bırak... Direnmenin faydası yok. Evlen gitsin
tamam evlendim gitti :D :D
Kısmet o zaman akışa bırak...
bunu diye diye olmadı zaten :D
ne diyim.. ha deyince de olmuyor demek ki.. armudun sapı üzümün çöpü... :)))
çer çöp safhasında mıyım bilmiyorum ama.
yani anla işte :D
Evliyken hayat biraz daha güzel, yanlizlik bence daha zör.
Bekarlık evlenip Hayatımı karartamam
Ooo hadi bakalım hayırlısı 😊
Evlilik daha güzel ben çok şanslıyım
Maşallah 🧿
Ben de seviyorum evliliği 💙🧿
Her ikisi de ayrı ayrı güzel bence.
Hepsinin zamanı var di mi
Evet
Boşandım, evlilik güzel.
Neden boşandın?
Hayırlısı olsun. Tez zamanda karşına iyi biri çıksın
Dertsiz başıma dert mi alayım