Güncellemeler
+1 yıl
Bi tane iç rahatlatıcı mantıklı yorum okursam ciddi kurban kesip fakirlere dağıtacam 😀ya nutuk atanlar ya ahlak Bekcısıler yorum atar eskiden nadır de olsa denk gelirdi mantıklı yorum ama şimdi hiç yok 😞
Önce 1 ay konuştuk, sonra hesabı kapatıp gitti 1 ay yazmadı 10 gün önce döndü ben duygudan bahsettim ona aşık olduğumdan yakinen tanıdığım seviyordum onu *Sana sadece tavsiye veriyorum ben sonun akadar gidemem sevgi bağı kuramam belki bir belki iki defa görürsün* dedi bende bitsin dedim sabah *Bunların hepsini biliyorum ama her şey işsteidğim gibi gitmiyor seni bekletiyorum üzüyorum o yüzden böyle dedim hakkını helal et her şey güzeldi senle belki bir gün* dedi dr öğretim üyesi bu arada küçük şehirde yaşıyoruz bende hesabı kapattım ikimiz de fake de konuşuyorduk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Geçmiş olsun
Eğer onu bu haliyle kabul edeceksen
Ve farklı istekler de bulunmayacaksan konuş ikna et
Tek istegım görmekti o ne dedi kapattım o defteri
Valla helal olsun iki tarafada, durumları bile bile yol yürümemiz; iyi cesaret.
Buluşma olmadı bile korktu neden helal olsun
Orayı kaçırmışım; ama birbirinizi biliyor olmanız bile cesaret.
Bitti geçti o hep belki dedi “ Bunların hepsini biliyorum ama her şey işsteidğim gibi gitmiyor seni bekletiyorum üzüyorum o yüzden böyle dedim hakkını helal et her şey güzeldi senle belki bir gün“ son dedıgi bu ne anlama geliyor
şu an için yolumuza bakalım, ilerde rast gelirsek acısını çıkartalım vs.. gibi olabilir.
İkinmiz de fakkeden konuştuk hesabı kapattım bitirdim
İyi yapmışsın, daha çok çıkar karşına.
Normalde erkek kadına teklif eder buluşalım diye ama sen neden söyledin aşık olduğunu?
Söyledim aslında başından biliyordu korktu niyeyse beni kendinden uzaklaştırmaya çalıştı
Korkak mış yaa iyi. Olmuş kurtulduğun
Hemde ne korkak kapattım hesabı sonra bitti tamamen onun hesap açık hala başka biri var herhalde
Olabilir seni güzel bulur muydu ve ne kadar süre konuştunuz?
İçini bilemem ama güzelsin derdi hep 1 ay konuştuk 1 ay hesap kapattı yazmadı geldı bitirdim işte
Tahmin ettiğim ona yılışan çirkin cüce kız var onu bağladı herhalde
Demek ki dibinde duranı istemiş ama bence sen kendini ona aşık edip kedi gibi neden oynamadın aşk zamanla olurdu zaten. Senin boyun kaç?
Anaokulu aşkı vol 655459... Büyüğün artık, kurtulun bu sonu gelmeyen sanal muhabbetlerden.
37 yaşında adam reale taşıyamadı belki bir belki iki kere görürsün dedi
Sen biraz daha cesaret verseydin. Bak sitede bunu yapmak isteyecek erkek dolu. Seç, beğen, al..
Burdakileri erkek degıl Abaza çoğu tipsiz
İyileri de vardir arada.
Yoktur hem ben ergen miyim netten erkek bulucam çevrime de bulurum bu adam doktorumuz yakınen tanışıyoruz
Bu zamanda herkes netten buluyor. Reel ortamdan çoğu zaman daha iyi ve pratik.
Yaşattığını yaşanan dileği ile.
Umarım evlenince kocanda sana aynısını yapar çırteeee
Sanane aptal sankı senin kocana baktım sananeee
Bekar erkeklere kendini pazarla? Evlilerden ne zevk alıyorsun seni kullanıp bırakmaları hoşuna mı gidiyor alık?
Evliler? Hayatımda ilk defa evli birimi sevdim adam varlıklı olmasına rağmen parasına bile bakmadım çok sevdıgım için sankı para karşılığı seks yapıyorum evli erkeklerle şaka mısınn ya
Evli erkek ya sanal olur ya da seks başka ilerisi olmaz
İlerisi olur mu demedım sanal mı dedim ay bu sitenin zeka seviyesi baya düşük deliricem
Zeka seviyesi yüksek olan evli ile takılmaz, zaten akıl olsa böyle yapmazsın deli
Korkmuş o ablacım böylesi daha güzel
Dogru bende kapattım hesabı oh olsun diger yorumlara göre daha iyi bir yorum
İyi yapmışsın helal sana
Cesareti yokmuş demek ki. Muhtemelen parasızdır da.
Doktor adam dalga mı geçiyorsun 😀
Muhtemelen kelimesi ne ifade ediyor size?
Saçma ve mantıksız adam doktor la parası nasıl olmaz eşek yüküyle kazanıyor ameliyata da giriyor
Parasızlığı ihtimalen söyledim, niye takılıyorsunuz bu kadar? Parası varsa cesareti yok demek ki.
Cesaretı yook dogru parası yok ihtimal dahilinde Bile olamaz
Hay parasına arkadaş, ne taktınız be...
Bekarların suyu mu çıktı niye evli
Sizi tipsiz ve yetersiz buluyorlar demek ki. 😂
Allah’a şükür ne tipsizim ne de yetersiz. Ama sen mutsuzsun gördüğüm kadarıyla 😃
Yoo mutsuz değilim sadece insanları yargılamayı sevmiyorum, sorduğun soru bile saçma ve aptalca
Aptal olan sensin mutsuz kız diye nick almışsın mutluyum diyorsun kendinle çelişiyorsun 😂ayrıca soru sormadım tespit yaptım 😃
Malozzz ya nick öylesine 😂Her gün mutsuz mu olucam malllll demek ki sevmiş kız böyle riske girmiş dimi as beynin olsa bu soruyu sormazdinn sen bekarsin diye sana mi aşık olcaklar 😂 çirkin olmasn bile karizmanı yok cekci değilsin neyine aşık olsunlar
Beyinsiz mal 😅
Özürlü mallll
evli erkegin baska ne derdi olabilir ki devam et
seks olabilirdi
Adam buluşmuyor belki diyor iyi oku