konuşmak istemediğimi ve istediklerini yaşayamayacağımızı söyledim engelledi benı ben de onı. Ama 4-5 kez araşmıştık hep kendısı bana sen benı ara demişti acaba kanıt olarak mı yani bişe olursa suç bana kalsın diye miydi? Bir de birdaha konuşmaz etmezsem başıma bela olur mu sorun çıkar mı?(karşı binada oturuyor)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Olay çıkartamaz adam evli olay çıkartırsa sence kimin kulağına gider bunlar :)))
Karısının kıskanç olduğunu ve korltuğunu söyledi zaten 4 çocukları var çocuklarına çok düşkün hep görüyorum. Bana akşam arama yok yazma yok mesajları sil vs hep uyardı. Bencede bişe yapmaz ya heralde
Yapmaya kalkarsa duyulur duyulursa eşi de duyar eşi duyarsa boşanma davası açar adamın donuna kadar da alır mahallede ırz düşmanı olarak fislenir :))) yani sen rahat ol olay çıkartamaz
Sağ ol ya😂 Allahım tövbe ya bir daha evli birine bakmıcam
Ne demek hayır karısı duysa evlilik yıkan kadın durumuna düşeceksin bi de
Duyar mı sence yani
Duymaz da aranızda bir şey olsaydı anlamında dedim riskli iş evli biriyle bir şeyler yaşamak ben evlilerden uzak duruyorum farkettigim an mesafe koyarım
Ben de artık öyle olcam yani ilk defa etkilendim evli birinden Allah korusun bir daha
Şöyle düşün bir de çocuklarının annesini senle aldatan seni de başkasıyla aldatır
Evet zatendüşümdüm öyle hevesti bir iki gün az konuştum ondada tanıştık anca sonra konuşmadım istemiyorum yanlış olduğunu farlettim
Senlik bir mesele değil bu adamla alakalı bir durum evliliği iyi değildir mutlu değildir eyvallah boşan o zaman istediğin gibi yaşa sen de bir kadınsın kendini onun eşi yerine koysana
Ama neden böyle yazıyosın diyorum ya koydum pişman oldum vs bitti zaten tövbe ettim konşmuyorum
Diyorum ya senlik bir mesele değil diye sen o adamla konuşmasan da o adam biriyle konuşacak zaten bunu yapan adam daha önce de karısını emin ol aldatmistir demeye çalıştığım o burda suçlu olan bana göre evli olmasına rağmen ilişki yaşamaya çalışan kişidir ben adam için diyorum senin için değil
Evet yaşamış zaten ama kız onu arayıp durmuş evdeyken eşide şüpelenmiş felan bana dedikş evde yazma akşam yazma bilmem ne
Bak gördün mü sen suçluluk hissetme konu sen değilsin zaten onun için herhangi genç bir kadın kafi
Anladımm :) teşekkürler
Hic belli olmaz bakarsın yarın birgun farkli isteklerde bulunup tehdit edebilir
Ama fotoğrafım vs bişe yok onda neyle tehdit edecek
Aramışsın
İftira atmak diye birsey var
AMa bana dediki sakın eşime numaranı verme 4 çocığım varakşam arama etme mesaj atma akşam. Yani kendısıde ailesinden tırsıyor. Bana yapar mı bunu bile bile
Hic belli olmaz bakarsın benimle birlikte olacaksın der kabul etmezsin bir anda beni arayıp beni arzuladığı ettiğini felan yayarim der insanoğlu çiğ süt emmiş
Yaysa kim inanır pekı? Telefon ses kaydı duruyor kendısının arzularını anlattığı benım sustuğum😂
Isin icinde iki tarafında rezil olmasi var bunda dusun
Napayım sence pekı konuşmamak bakmamaktan başka
Ne yapmak istiyorsun veya bu konu da neler dusunuyorsun seviyor musun yoksa sadece konusmak mi amac ne yani
Onunla konuşmak istemiyorum öyle etkilenmiştim sonra dedim sen napıyosun kendıne gel adamın istekleri cinsellik zaten ben bakireyim evli adamla yaşamak istemiyorum adamada söyledim zaten engelleştik bana dediki ben evliyim senden etkilendim sana kur yapamam uzun süre hayallerım isteklerim bunlar felan ben de karşılayamayacağımı söyledim öyle
O zaman engelli sekilde kalacak veya telefonda konuşup etmeye devam edeceksiniz foto yollamalar felan
Arkadaşım diyorum ya engelli sildim nosunufelan engelledim bakmjyorum etmiyorum yinede bişe olur mu ama korkuyorum
Diyorum ya insanoğlu cog sut emmistir belli olmaz
Uzak dur. Insan beşerdir şaşarsa. Seninde buna benzer birşey olmuş. Uzak dur kimse üzülmesin
neguzel söz... insan beserdir sasarsa
Yok allah korusun uzağım zaten bir an öyle bir iki gün konuştum ama canımlı cicimli değil adam zaten foto görümtü görüşme isteyince reddettim bunları. O da istediğini alamayacağını anlayınca düşmedi üzerime bende konuşmak istemediğimi söledim kabul etti. Bana dediki eşim çok kıskançtır akşam mesaj atma bu telefona yazma yok işte senın numaranı isterse verme felan dedi. Sence benı rezil edecek bir şey yapar mı
Biraz onuru varsa yapmaz. Çünkü kendi yaptığı da yanlış. O isten birşey çıkmaz. O yanlışta ısrar etsede sen yanlışa düşme
Teşekkğrler ben tövbe ettim Allah korusun korkum şu hani bu kız benı aradı felan diye babama felan söylemesi
Şu koşullarda söyler demekte yanlış olur söylemez demekte. Ama ortada hiç birşey yokken senin paranoyaya kapılman saçma olur. Zamana bırak. Sen uzak dur unutulur gider. Söylese eline ne geçecek kendi başıda ağrır
Dimi ben yüz vermedem bakmasam konuşmasam şantaj yapar mı? Ya da böyle olursam unutr dim
Sana niye şantaj yapsın. Şantaj yapmak için bir sebep yok. Ikinizde nefsinize yenik düşmüşsünüz. Olay ilerlemeden bitirmissiniz. Zararın neresinden dönersen dön kardır olayı olmuş. Hem her erkek öyle takıntı yapmaz. Muhattap olma kapanır gider.
Bu olay için söylemiyorum. Olurda başına gelirse birisi sana bu kişide olabilir. Şantaj yapmaya kalkarsa katiyyen boyun eğme. Herhangi birseyde boyun eğince şantaj için kullanacağı daha fazla koz vermis olursun. Ve insan kılıklı mahlukatlar bir digerinin korkularını sonuna kadar kullanılabilir.
Bu husustaysa birşey olmaz
Bir nasihat daha
Teşekkürleee içimş rahatlattın
Rica ederim
Kendini güvenceye almış aklınca. BEncil adam. Hangi şehirdesin?
İstanbul. Artık konuşmuyoruz engelledi benı ben de onu sanırım istediklerini yapamayacağımı anlayınca istemedi o da. Fotoğrafım videom yok adamda. Sizce yinede sıkıntı olur mu pişmanım tanışıp konuştuğuma
Yo sorun olmaz endişelenme. Bende evliyim , kimse benim yüzümden bir sorun yaşasın istemem. O da istemez herhalde. Sıkma canını
Sağol teşekkürler
Rica ederim. Sohbet edecek birine ihtiyacın olursa ben arkadaşlık edebilirim :)
En son Müge Anlıya çıkanlar gibi ben onu kalbi için sevdim, güzellik desen yok muhabbetine dönmesin de.
Davul bile dengi dengine.
telden engelleşmişsinizdirde karşı binadan engelleyemezsin.. o adam orda ve sen kocani onunla aldattın..
Hayır ben bekarım o evli
birde karşı binada :D sizleri gördükçe evlilikten bayağa soğuyorum
Bir şey olmaz muhtemelen ama sen kaç yaşındasın o kaç yaşında?
22-37
Tamam bir şey olmaz takma kafana.
Ama bana hp sen benı ara dedi kendı aramadı ben onu aramış gözüküyorum birde sanki kendı bişe yapmamış ta ben yapmışım gibi cümleler kurdu bazen saçma sapan
O yüzden yapmıştır zaten yakalanınca ben yapmadım kız istedi demek için ama bundan sonra bir şey olmaz bence korkma.
Vay be 😂 tamam sağ ol
Seninle yatmakmi istiyor
Evet ben de yapamayacağımı söyledim
Niye yapamiyorsun
Evli , bakireyim, hayatımda sevişmedim bile. Adam anal dedi ben neden onla yaşayayıım diye düşündüm. Duygysal olarak bana yakın gelmedi. İlgili gelmedi ben oro.. değilim ki
Peki senin icin boşanırsa napcan
Öyle bişe yok zaten ben dedim sana aşık değilim felan diye ve konuşmuyoruz
Yaslar kac ve nasıl tanıştınız
22-37 karşı binaya taşıdılae benı kesiyodu çok sonra ben de bakmaya başladım felan sonra numara istedi vermedim yine bakmaya devam edince dedim ver numaranı hani camda sıkıntı olduğundan konuşmak istedim öyle işte iki gün felan az çok konuştuk ama adam resim istiyo görüntülğ konuşmak istiyor felsn ben yollamadım seks yaşamak ietiyor sadece seks konuşmak istiyor felsn olmayacağını söyledim. Sıkıntım şu bu bana ilk sen baktın, ben senden numaranı istemedim teşefonunu düşürceksin işareti yaptın dedim, sen güldün gibi saçma şeyler dedi herşeyi üzerime yıktı. Kendı duggularından bahsetti ama İLK olarak benı söyledi. Mesela sürklk bana sen ara dedi yanı mğsaitim ara felan kendı aramadı
Adamin niyetini anladin yani sonunda peki ne yapacan
Bence sen bu adamla yatarsin
geçen hatta soru sormuştun buraya
Evet
iyi oldu bence numaranı verdin ilk sen
İyi olmuş bence ama devamı gelir
Allah uzun ömür versin
Evli biri o tarz şeylere giremez rahat ol
Bana demiştiki mesajları tek tek sil. Farklı numaradan yazıyordu zaten. Eşim isterse numaranı verme. Kıskançtır. Evde yazma arama falan ben de dedim konuşmak istemiyorum ben neyim yani engelledi zaten. Girişmez dimi böyle bir şeye
Asla girişmez bu konuda bekarlardan kork evli erkekten korkma
Evet bir kere ilişki yaşamış biriyle kız onu evdeyken süreklı arıyormuş felan eşi şüpelenmiş vs bana diyor işte sen arama koktum mesaj atınca felan. Ama neden süreklı benı arattı kendıne? Hep ara dedi hiç aramadı.
Tkp etsene
Niye ve nasil konustubuz sen mi yazdin
birşey olmaz
ahlaksız