Evli adam uzak duralim deyip ayrildi?2 gun sonra yine ariyor artik korkmaya başladım?

Hata yaptım. Ayni isyerind çalışıyoruz. Bunalmış biktim senden dedi beni bıraktı. Biraz bunalttim evet ama bana neler neler söyledi. Megerse şimdiye kadar kendime zarar vermeden korktuğu için bırakmamış. Bu çok adice degilmi? Ona yemekler hazırladım. Hediyeler aldim. Sürprizler. Ona çok değer verdim. Bosansin istemedim. Zarar vermedim. Biz aynı yerde çalışıyoruz. Onu gördüm oda beni ve yerini değiştirdi. Hicte aramadim. Ona çok ama çok değer verdim. Ama anlamadi sanırım. Birde sanki sadece benim suçum gibi beni bırak nolursun diye bana yalvardı. O kadar kötü hissettim ki sonra bu yaptıklarına özür diledi. Uzak duralim birbirimizden dedi yapamazsak sen kendini düzeltirsin dedi. Barisiriz gibisine. Ben zaten barışmak istemiyorum. Ama köpekler gibi onu pişman etmek istiyorum. Engelledim şimdi ararsa belki görür. Birde aynı isyerrindeyiz ben güzelce suslendim gittim iş yerine. Oda gorud beni. Hatta mutlu neşeli arkadaşlarımla gittim. Hemen yanımdan uzaklaştı. Sira beklerken. Ne yapmaya çalıştı anlamadim? Karısından daha çok ilgi ve iyilik yaptım ona. Aksam aradi ve devam etmek istiyor korkmaya başladım. Uzak durmaya çalışalım dedi ben durdum 2 gün olmadı. Napacagim cidden korkuyorum

Güncellemeler
1 yıl
Basta istiyordum evet ama şu an korkuyorum
Evli adam uzak duralim deyip ayrildi?2 gun sonra yine ariyor artik korkmaya başladım?