Dendiği gibi normal değil mi?

Yaklaşık 3 yıl önce nişanlım vefat etti düğünden 2 ay önce evi perdesinden tutunda tabağına kadar dizdik nişanlım vefat ettikten sonra bir süre o evde kendim kaldım daha sonrasında o şehire öğrenci olarak gelen kız öğrencilere çok ucuz bir şekilde kiraya verdim (400 tl) evi satmadım, eşyaları da satmadım gelen ücreti de keyfi olarak harcamıyorum sokak hayvanları için mama alıyorum ve onlara veriyorum hayatıma nisanlimdan sonra da kimseyi almadım fazlası ile çöktüm çok fazla bir hayatım yok iş ve bir kaç arkadaşım nişanlımın ailesi ile görüşürüm haftada en az 1 kez mezarına giderim. Ve son zamanlarda çok kez artık işte unut gitsin tarzında şeyler duyuyorum bir psikoloğa baş vur bile diyenler oldu benim aklımı asıl kurcalayan ise nişanlımın ablasının dedi oldu "bak güzelim sende gençsin kendine bir çeki düzen ver hayat böyle çekilmez çok sadıkmışsın sağ ol ama eren böyle olmanı istemezdi ha eğer ki bizim yüzümüzden hayatına birini almaktan çekiniyorsan asla çekinme" dedi ama bunda bir anormallik olduğunu düşünmüyorum çocukluk aşkımdı unutmam falan imkansiz. Sizler bunun hakkında ne düşünüyorsunuz? Normal mi değil mi?
Dendiği gibi normal değil mi?