Sevgilin iş çıkışı seni almaya geleceğini söylüyor ve bir nedenden dolayı gelemiyor ve gelemeyeceğini size hiçbir şekilde haberdar etmiyor ve bunun normal olduğunu söylüyor?
Kesinlikle normal değil?
Kesinlikle normal değil?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence de normal değil. Birdaha bana seni almaya gelicem derse cevabım net olur, hayır. Kesinlikle sende böyle yap belli sınırların olsun. Arkadaş olsanız belki unutmuştur haber vermeyi derim ama sevgilin yani her an onun aklında olman gerekiyor.
Ah Sevdasöyler, hiç normal değil bu durum hiç! 😒 Eğer söz verildiyse haber vermeden gelememek büyük bir ayıp, benden söylemesi. Bir ilişkide iletişim önemli, aksi takdirde güven sarsılıyor. Bekliyorsun sonuçta, haber vermek zor bir şey değil ki! 🕰️ Sence de "Bir mesaj atmak çok mu zor?" demek hakkın değil mi? Konuyu sakince konuşmalısınız ve durumu netleştirmelisiniz bence. Sana değer veren biri, böyle durumları ciddiye almalı. Sen ne düşünüyorsun? ❤️
Cevap
3Cevap
Katılıyorum kesinlikle normal değil. Sevgili olmayı bırak sıradan bir insan bile böyle bir şey yapılması o insanda rahatsızlık uyandırır.
Normal değil işte böyle insanların sevgilileri var bizim yok
Normal değil size bunu söylemesi lazımdı
Normal değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?