Bu normal mi değil mi?

18 yaşındayım ve bir kızım. 4 sene öncesine kadar LGBT hakkında hiç düşünmemiştim. Yaklaşık 4 sene önce Netflixten bir çizgi film izlerken çizgi filmin sonundaki iki kız öpüşüyordu ve açıkçası o zaman bunu gördüğümde pek hoş olduğunu düşünmemiştim. Daha sonrasında LGBT ye karşı bir hater lığım oldu (etrafımdaki kişiler homofobikti) Etrafımdakilerin tepkileri (annem ve babamda ne yazık ki homofobik) beni etkiledi ve ben de homofobik bir insan oldum. Daha sonrasında LGBT beni o kadar etkilemeye başladı ki ya bir gün kızlardan hoşlanırsam ve ailem beni sevmez diye korkmaya başladım. (Eşcinselliğin bir hastalık olmadığını biliyorum) Uzun bir süre boyunca bunun korkusunu yaşadım desem yalan olmaz. Sonrasında yabancı kitsplar okumaya başladım ve içlerinde ister istemez LGBT karakterleri oluyordu. Bir süre sonra okuduğum kitaplardaki ya da izlediğim şeylerdeki LGBT karakterlerinin beni rahatsız etmediğini anladım. Heartstopper adında LGBT temalı tatlı bir çizgi roman okudum ve sonrasında olan oldu ve asla homofobik olmadığımı ve artık LGBT yi desteklediğimi anladım. Daha sonrasında Heartstopper ın Netflixte dizisi çıktı. Young Royals, Call me by your name gibi LGBT temalı film ve diziler izlemeye başladım. Doğruyu söylemek gerekirse artık LGBT temalı şeyler izlemeyi çok seviyorum. Ve bir kızdan hoşlanma düşüncesi beni rahatsız etmiyor. LGBT temalı şeyler izlemeyi veya okumayı sevmem normal mi? Yani hetero bir insan olduğumdan eminim. Ama bazen insanlara LGBT temalı şeyler izlediğimi söylediğimde çok takıntı yapmışsın gibi yorumlar alıyorum. Ama izlemeyi seviyorum. Görüşleriniz nelerdir💓
Bu normal mi değil mi?