BİRAZ UZUN HİKAYE AMA LÜTFEN OKUYUN ÇOK YARDIMA İHTİYACIM VAR?

Geçen cumartesi günü sevgilimle ufak bir tartışma başladı Sonra tartışma kavga dönüştü benim gerçektende çok sinirlerim bozulmuştu, sevgilim telefonu kapattıktan sonra aramıyordu ben aramasını bekliyodum ama aramıyodu sonra bir anlık öfkeyle "Bu akşam bütün arkadaşlarınla nasıl takılacağım gör bak" dedim ve çok kırıldı ve kızdı. Bende olay neden bu kadar uzadı da böyle kavga ettik dedim baya söylediğim şeyler için de özür diledim kendisi de bana "Bende özür dilerim seni kışkırtıp sinirlendirdiğim için dedi ben sinirlendimesem söylemezdin dedi akşama dışarı çıktık hala bana kızgındı biraz üzüldüğü için alkol ve sigara alıp ağladı. Başka şehire gideceğini söyledi bende çok sinirlendim ve telefonundaki numaramı silip engellemek istedim ama hiç bir şekilde telefonu bana vermedi sonra benim telefonumu alıp kendi numarasını silecekti telefonumu almaya çalıştım ve vermedi Bende al sende kalsın telefon dedim ve kalktım oturduğum yerden Peşimden geldi istemiyorum git falan dedim. Baya geldi ve beni affettiğini söyledi Ama ben inanmadım çünkü soğuktu hala. Ertesi sabah benden çok iyiydik ben hala özür dilerim diyip duruyordum. Affettiğini dile getirdi hep Bende öyle sandım sonra bir kaç kişiyle konuşup fikrini değiştirdi herkes ona "insan düşmanına söylemez" demiş ve bende bir süre ayrılmak istediğini söyledi. Bende üzüldüm ve ağlamaya başladım şuanda hala ağlıyorum ve gerçekten çok pişmanım söylediğim şeyler için onada çok belli ediyorum pişman olduğumu o bana önceden çok kötü şeyler yaşattı affedilmeyecek şeyler ama ben affettim çünkü ağlamasına asla dayanamazdım Her neyse biz şu an hala arada sırada telefonla sesli konuşuyoruz Bir şansımız hala olduğunu ama zamana bırakmak istediğini söyledi hep hala seviyor musun dediğim zaman evet diyor Söylediğim şeylere bazen gülüyo ve umutlandırıyo Birde bana ben bu ilişkiye olan heyecanımı kaybettim dedi Geçen akşam ben bitirecek gibi konuştum sen heyecanını bende umudumu kestim dedim Devamını dinlemek isterseniz mesjla anlatirim..
BİRAZ UZUN HİKAYE AMA LÜTFEN OKUYUN ÇOK YARDIMA İHTİYACIM VAR?