27 yaşında her haltı yemiş erkeğin saf ve erkek eli değmemiş 20 yaşında kızı istemesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Bir de bu erkeğin çevresi de çok neden böyle biri?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan arada yaş farkı olması değil önemli olan bunlar birbirine denk değil Adam her şeyi yaşamışkası hiçbir şey yaşamamış temiz cahil birisini istiyor yani bu çok geri kafalı bence bir düşünce gibi geldi.
Kız 20 yaşında olabilir adam 30 yaşında olabilir ama ikisinin de belli bir düzeyde bir şeyler yaşamış ya da yaşamamış olması lazım bir taraf hayattaki her şeyi görmüş diğer taraf hiçbir şey görmemiş böyle bir ilişki sağlıklı olmaz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ne alaka, senin dediğine göre de bekareti bozulmuş kadınların temiz erkekler ile olmaması gerekiyor. Nice kadınlar var, boşanmış, ayrılmış, terk edilmiş, zevk almamış, erkeği yetersiz böyle düşünürsek bu tür insanlar ikinci sınıf muamele mi görmeli. Belki adam bu kıza hayat arkadaşı olarak bakıyor, seçim yapmak kadına kalıyor ister kabul eder isterse etmez. Seçim şansı kadına ait bu durumda, erkeğin burada seçme hakkı yok.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılEmpati yoksunudur o kişi.
Herkes her şeyi ister ama mühim olan neyi hakettiğidir.
Erkek nasıl ki aradığı kişiye kriter koyuyorsa kadında kriter koyabilir. Örneğin bu 20 yaşındaki kadın sen benim dengim değilsin diyerek kendisi gibi birisini isteyebilir çünkü burada bir şeyler yaşanmış olmasından ziyade kendisine hiç bakmayıp başkalarında kendisinde olmayan vasıfları kriter edinmiş bir insan tipinden bahsediliyor.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bunlar saçma şeyler olmaması lazım ama Türk kızlarının çoğu bunu hak ediyor evlenirken erkek evi düğün yapsın erkek evi bilezik taksın erkek çalışıp bana bakmak zorunda erkeğin evi olmalı arabası olmalı diyenler için erkek de el değmemiş olsun diyo öyle kadının hak ettiği böyle erkektir.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
62Cevap
+1 yılHemen hemen bircok erkek öyle zaten. Bunların kız versiyonu da oldukça fazla. Her haltı yiyeyim sonra efendi işi gücü olan biriyle evleneyim.😂 Adam baba parası yiyen zengin bir zibidi ise o yaşa kadar her haltı yiyip sonra da temiz bir kız isteyebiliyor. Yine parası var diye o adama evet diyecek kız aileleri de var. Erkekler kendileri ne kadar günahkar olsalar da eşleri tertemiz olsun ister. Tıpkı en fakir eğitimsiz kızların bile maddi durumu iyi eğitimli erkekleri istemesi gibi. Adamı ayiplamanin eleştirmenin anlamı yok burada. 20 yaşındaki temiz kızımız istemezse evlenmez öyle biriyle.
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederimmm benim iyi bir mesleğim de var ama maddi durumu iyi diye adam böyle bir talepte bulunuyor ama ben korkuyorum evlilikten de o çocuktan da öyle insanlara yanaşmam da
- +1 yıl
Dedim ya seni bunun için kimse zorlayamaz hayatım. Nasıl ki çok güzel olduğu için güzelliğine güvenip sonra da her haltı yiyip üstüne ben zengin efendi erkek istiyorum diyen kızlar varsa boyle erkekler de var. İnsanlar ceplerine ya da tiplerine güvenerek bu tarz hayatlar yaşayabiliyorlar. Eleştirmenin alemi yok. 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılÇok basit... Adam , "Ben hiç düzgün seks hayatına sahip olmadım ve tecrübesizim ama etrafa fantezilerimi yapmış gibi anlattım uzun süre, herkes beni seks tanrısı sanıyor, oysa 30 saniyede boşalan biriyim, o yüzden cinsel performansımın ne kadar kötü olduğunu anlamayacak bir kadın arıyorum kendime." diye düşünüyor...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılKaraktersizin teki işte. Kendisi her haltı yesin, sonra gidip saf temiz bir kız bulup ailesine namuslu karakterli diye tanıtıp kendini aklasın. Sonra ileride kadının aklı başına gelince ve gözlerini açınca evde kavgalar vs. zaten...
011 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani kavga? Kendini aklamak nedir
- +1 yıl
Bak, bu tür insanlar çok fazladır. Kendileri yaptıkları hataları görmezler, fakat karşılarındaki kişinin mükemmel olmasını beklerler. Kendisi belki şimdiye kadar kaç sefer gece klüplerine gitti, kızlarla takıldı, bir çok sevgili yaptı kimi zaman tek gecelik, kimi zaman uzun süreli ilişkileri oldu ve her şeye doydu. Sen ise hiç birini yapmadığın için bu tür şeyleri bilmiyorsun ve böyle şeylere yabancısın. Belki sana normal geliyor olabilir fakat; kendisi onca ilişkiye ona buna şuna girmiş bir erkek eğer tertemiz, bekarete önem veren, saf, iyi kalpli ve sessiz bir kızla evlenmekten diretiyorsa tüm bu karaktersizliği üzerine bir de bencillik yapmış olur. Emin ol böyle bir ilişkinin mutlu bir şekilde devamı söz konusu değil. Beni ilgilendirmez kimin ne yaptığı ama demek istediğim bu karaktere sahip insanlarla olmuyor.
Soran+1 yılEvet bu karakterdeki kız aynı benim bir de bu çocuk çok kıskanç anlayamadım onu
- +1 yıl
Kıskanç olduğu belli zaten, ki dozunu da ayarlayamaz. Senin erkek bir arkadaşın, hatta kuzeninle bile sohbetin onu sinir krizine sokabilir.
Soran+1 yılBeni erkek kankasından engellemiş mesela
- +1 yıl
Hiç girme bu işlere benden sana tavsiye. Bakma yaşımın küçük olduğuna insanları iyi tanırım. İlişkide çok yıpranacağına da eminim.
Soran+1 yılYani ne olurki
- +1 yıl
Ne s*f bir insansın ya az aklını kullan aw
- +1 yıl
Cidden yani ne olur ki diye sorman bile çok saçma. Bu kadar *ptal olamazsın bence
Soran+1 yılKusura bakma ama örnek versen?
- +1 yıl
Yahu zaten örneklerle açıkladım. Daha nasıl bir örnek vereyim? Sinir krizine girer seni döver mi diyeyim, sürekli harcadığın en ufak kuruşuna kadar hesabını sorar mı diyeyim, hayatı sana zehir eder evden habersiz çıkmana izin vermez mi diyeyim, ileride seni aldatır haberin bile olmaz, olduğunda da seni yalanlarla kandırır kavga çıkaretır kendini haklı gösterir mi diyeyim, evdeki en ufak ev işinde gördüğü sıkıntıyı abartarak senin kalbini kırması mı diyeyim, sana ne ev işinde ne de eş olarak yeteri ilgiyi göstermez mi diyeyim? Daha tonlarca örnek var kendin düşün öyle karar ver istersen tabi düşünecek aklın kaldı mı cidden güvenmiyorum.
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bildiğin sıradan karaktersiz işte böyle kişilerin hal ve hareketlerinden bir mantık beklemek ne kadar doğru olabilir ki umarım o kız sen değilsindir böyle bir şeyi kabul etme kendisi her haltı yiyorsa temiz birinin istemeye hakkı yoktur.
01 Yorumla
Soran+1 yılDi mi ya
+1 yılGeçmişte yaşadıklarından dolayı kimse kimseyi yargılama hakkına sahip değil öncelikle. Sonuçta geçmiş hayatında biz varken, yapılan şeyler değil. Fakat kabul edilemeyecek durumlar varsa işin içinde elbette normal değildir.
00 Yorumla
+1 yılFakir kızların zengin koca,
Lise terk kızların ünv mezunu koca istemesi ,
Elletip anal yapanların düzgün bir koca,
İstemesi gibi...
10 Yorumla
+1 yılTecrübesiz kız sevmem. Muhatap bile olmam. Bakire, naz yapan, kendini ağırdan satan kızlar benden uzak olsun. Ben sür tük lerden hoşlanıyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılHehshsh
+1 yılÇünkü toplum bu düşünceyi aşılıyor küçük yaştan beri. Erkek çocuğa gelince göster amcaya pipini deyip kız çocuğuna oranı buranı ört diyen toplumdan başka ne beklenir ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Klasik pislik zihniyeti işte o saf kız da sen oluyorsun belli ki ama saflık ile canım arasında bir çizgi vardır dikkat et.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet benim yapmadım bi şey ama o benim zaaflarımı kullanıyor neden olabilir
Soran+1 yılEvet kesinlikle
böylelerinden nefret ediyorum bide ortalıkta adamım diye geziniyolar. en önemlisi de şereften yoksun olması
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAsla normal değil gitsin kendi dengini bulsun böyle insanlar neyin kafasını yaşıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bir de melek rolü kesiyor
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yanında sos da olsun mu beyefendi yanında çeyiz niyetine exlerini de koyalım yetmeyebilir karaktersizliginize uzun lafın kısası karaktersiz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 919 cevap paylaştı. bende tuhaf karşılıyorum bu durumu. erkeklerin genel yetiştirilme tarzından dolayı bence
02 Yorumla
Soran+1 yılBazı erkekler bakirelik önemli dğeil diyor ama her haltı yiyen bile bakire istiyor?
+1 yılHakkı yok Kötü erkekler kötü kızlara Temiz kızlar temiz erkeklere Kurani kerim de Ayet var Davul bile dengi dengine
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yıltezat şeyler aslında namus ve guven bedende değil karakterde olur. evlenmeden eli değmeyip ya sonra değerse karakteri bozuksa diye düşünmek lazım
00 Yorumla
+1 yılPis zihniyetli adam türü. Temiz olanı istiyorsan temiz olman gerek.
02 Yorumla
Soran+1 yılDi mi ya. Bir de kızın zaaflarını kullanıyor sürekli
- +1 yıl
Temiz olana dönüp bakan yok
+1 yılBence o kız 45 yaşına kadar hayalindeki erkeği armaya devam edecek.
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Mükemmeli arıyorsun.
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
ne arıyorsun?
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Oda onunmu şansı kizinmi şanssızlığı ya da kaderimi artikk bilemiyorum
00 Yorumlaislamda haram yasaktır
zina etmiş ancak zina etmişle evlenebilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Yaş aralığı normalde şu ülkede anormal olmayan bişey kaldı mı sizce?
00 YorumlaHer haltı yıyen kızla svlenmelı temız kız ıstemesı cok sacma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 759 cevap paylaştı.
+1 yılO adamdan hayır gelmez.
Kendisi her halti yicek evlenince de ondan01 Yorumla- +1 yıl
ya da bakireliğini alınca göstermek içindir olabilir
+1 yılDüşüncelerimi ifade eden bir deyim var da burada yazamıyorum, umarım anlamışsındır
00 Yorumlaİsteyebilir. Karşı taraftaki kız da razıysa feministlere söz düşmez
00 YorumlaO daha ne haltlar yer, dikkat et.
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
+1 yılErkek ya! Ondandır 🙄
15 Yorumla
Soran+1 yılçok saçma değil mi
- +1 yıl
Hem de nasıl saçmalığin daniskası bu onların ki can bizimki patlıcan mı be
- +1 yıl
Neredeyse elinizle koymuş gibi böylesini buluyorsunuz ama bizim gibi kubar erkekleri beğenmiyorsunuz biz sizi değil siz böylelerini buldukça mutsuz olmqya devam edersiniz.
- +1 yıl
@Bayramdaşdiken07 boş yapma bayram hem diyorsun her erkek aynı degil hem de gelmiş burada tek çeşit kadın varmış gibi kıyaslama, yargılama yapıyorsun sen ne biliyorsun benim yaşantımı da gelmis burada laf yapıyon?
- +1 yıl
İyi demedik bir şey
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılbelki hala istemiyordur
ama farklı olanı da istediğin olabiliyor bazen
gerek yok o zaman çevresi çoksa :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılValla herkes herşeyin iyisini ister ve asla kendine bakmaz.. istwrsen empqti yap
01 Yorumla
Soran+1 yılBakire mi iyi?
+1 yılisteyebilir. Ben de dünyanın en değerli altınlarını istiyorum. Cumhurbaşkanı olmak istiyorum. Her haltı yemiş olması sorun değil, seni halt yememiş kadın olarak istiyorsa orada duuurrr
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle istiyor işte
- +1 yıl
ben skjiştim sokuştum ama bakire kız istiyorum diye seni istiyorsa düğün gecesi onu gay bara götüreceksin. Yaşamadığın şeyler kalmıştır diyerekten oradaki gaylere pazarlayacaksın.
Soran+1 yılİşte ben bakireyim diye istiyor
- +1 yıl
ben de her halkı yemiştim kendimden 7 yaş kadını istiyordum ama ben onu hak etmek için uyuşturucuyu bıraktım, alkolü bıraktım, gece hayatını bıraktım ve aile babası olacağım diye kendimi düzeltmek için her şeyi yaptım. Bir de 1 sene flört boyunca elini tutmadığım gibi gözümle de başka hatun kesmedim.
Benim gibi seviyorsa git evlen seni başının tacı yapar ama sadece "namuslu karı" alayım derdine düşmüşse boş ver gitsin.
Gizli Üye(18-24)+1 yılGitsin haltları yedikleriyle dolaşsın tipik erkek işte
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOnlarin hepsi oyle. Fazla yapmaktan beyinlerine bilinmeyen bi virus bulasiyor heralde..
00 Yorumlanormal tabiki
kız yaptıklarını söylemez ilkimsin der olur biter
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Normal değil lalenin biri kimseye hayır gelmez ondan
00 YorumlaSence normal mi. Her boku yiyene her boku yiyen denk duser bu dudum hic sasmaz kimse kimseyi kandirmasin. Herkes dengini bulur bu hayatta
00 Yorumlaİleride aldatilma olasılığın hic gün yüzü görmeyen bir erkeğin aldatma olasılığın dan daha düşük
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Gizli Üye(36-45)+1 yılSacma sapan konusma o her halti yemisse sendemi yiceksin allah allah ya!
00 Yorumla
+1 yılDeğil, kendi her boku yapıp temiz istemesinin sebebi vicdanını rahatlatmak.
00 Yorumla
+1 yılKız bunu biliyorsa onun kabul edip etmemesi önemli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenme amacıyla mı sevgili olma amacıyla mı
11 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek
+1 yılTemiz olana dönüp bakan yok
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Namuslu adamlar sevilmiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılTabi ki değil yeni avı sensin
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl av
Gizli Üye(25-29)+1 yıluzak dur ondan benim gibi saf masum 20’liği bul
02 Yorumla
Soran+1 yılBir de fazla bence yaşı
Cevap sahibi+1 yıl7 yaş var aranızda sen bakiresin o neler yapmış senle yapsa seni banko aldatır. gel biz seninle konuşalım bakire bakirenin dilinden anlar ikimizde masumuz safız
- Aşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı.
+1 yılAile kabul etsin diye
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl?
- +1 yıl
Aile bakire kız istiyor. Ondan bunu seçiyorlar
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Herkes her şeyi ister ama elde edemez.
02 Yorumla
Soran+1 yılEld etmeli mi sizce
+1 yılSadece yatak olarak ister
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Doyumsuz ve seni sadece yatakta istiyor
Soran+1 yılEvlenmek istiyor?
- +1 yıl
Masal anlatıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlan bize oluyor derim susarım eyvallah
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Kızın duygularıyla geleceğiyle oynuyorlar sonra bütün bedduayı biz yiyoruz
+1 yılTemiz kızları hak etmiyorlar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYani olabilir tabiki
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Herkesin kendi hayat tercihi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılNormal bir şey değil
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil anca hava alır öyleleri
00 Yorumla Adalet tecelli edecek hadis var
00 Yorumlagayet normal :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHakkı yok. O kızı da aldatir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılKabullenmek zor evet sende etmemiş belli ki ya
00 Yorumla Adaletsiz ama naparsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle normal değil aksine iğrenç
00 Yorumla
+1 yılO erkeğe sor bize değil
00 YorumlaKızın kabul etmesi anormal olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol aşko kadın dayanışması işte
+1 yılBulamaz zaten. Herkes dengine
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
- Devamını Gör (25)
Devamını Gör(70)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 27 yaşında her haltı yemiş erkeğin saf ve erkek eli değmemiş 20 yaşında kız istemesi normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım