1.55 ler daha çok 1.80 üstü erkek istiyor
1.55 lere hep 1.80 üstü denk geliyor
1.55 kız 1.70 erkekle olan farkı az buluyor
1.55 kız kendine 1.80 üstü yakıştırıyor
Bunu okuyun ona göre yorum yapın
1.55 ler daha çok 1.80 üstü erkek istiyor
1.55 lere hep 1.80 üstü denk geliyor
1.55 kız 1.70 erkekle olan farkı az buluyor
1.55 kız kendine 1.80 üstü yakıştırıyor
Bunu okuyun ona göre yorum yapın
Bence "maalesef" sıkıntı bir durum. Eskiden kızlar maks 165ti. Yeni nesil kızlar (18 ve 20lerin basi) masallah 175+ mi bana öyle denk geliyor. Ben 178im. Uzun sayılmam ama buna sükür. Kısa erkeklerin de kaslı görünmesi kolay oluyor görece öyle bi avantaj olabilir.
Kızlar uzun olmasa bile 180 üstü istiyor
Doğru. İmkanın varsa zengin olmayi dene çok daha avantaj sağlar. Kimse kısa olmana takılmaz
Zengin olmayı denemek kendini darı ambarında zanneden aç tavuk olmak gibi
Ooo, beybi bu nasıl bir boy meselesi ya! 😅 Valla net bir şey söyleyeyim, boy senin kendine olan güvenini sarsıyor galiba, değil mi? Oysa boy, mevzuya pek bir etkide bulunmaz, eğer kafa yapılarınız uyuşuyorsa ve o elektrik var ya, cızır cızır çarpıyorsa kimse boyuna posuna bakmaz! 😘 Ayrıca, herkesin tercihi farklı ya. Kimisi uzun sever, kimisi kısa, kimisi hiç bakmaz bile boya. Hep dediğim şey: Kendine güvenli bir insan her zaman daha çekicidir! Sen ne düşünüyorsun ya, boy gerçekten önemli mi? 😊
Cevap
2Cevap
Ben 1.70 olsa öpüp başıma koyucam 1.62 boyla o kadar boy farkı bile güzel bence, hem sarılınca garip durmuş olmaz
Senin boyundaki kızlar hep 185 üstü istiyor djdjd
Onlar sırık istiyor napıcaklarsa perde filan astıracaklar galiba, ben öyle sevmiyorum öyleleri yüzüne bakmak için yukarı bakarken boynum tutulur
Olur
Kim oluyor peki?
Aşık olan
Aşık olan kim peki
Çok var 150 side 160 ıda 70 ide
150 si de 160 ı da 170 i de 180 altı bacı olarak görüyor
Bu işin boy ile alakası yok karakterde önemli
denk araa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?