• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Erkek diş hekimi kadın doktor evliliğinde statü farkı olur mu?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor

çok merak ettiğim bir husustur. Nasıl olur ve taraflar ne düşünür? Statü farkı olur mu?

Erkek diş hekimi kadın doktor evliliğinde statü farkı olur mu?
Evlilik Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Nasıl bi statü farklı var kazanç desen dis hekimi yerine göre daha fazla da kazanabiliyor yani okuması desen arada 1 sene fark var öyle statü farkı ben pek göremedim

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Dostum ben de hekimim ve tamamen erkeğe bağlı.
    Biliyorsun ki tıp hekimliği diş hekimliğine kıyasla bir tık daha doktor prestijine sahiptir.
    Şayet erkel bunu kafasında kurup da triplere, aşağılık psikolojisine bürünmez içi içini yemezse gayet de güzel olur.
    Bir de kadın kendini üstün görüyorsa olmaz.
    Neticede tıp doktoru ve bunun getirdiği bir saygınlığı var.

1
    19 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki hocam erkek olan uzman diş hekimi olursa. Mesela Ağız Diş Çene Cerrahisi uzmanı. Bu uzmanlık tıpın neredeyse tüm uzmanlık alanlarından prestijli ve az sayıda.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hocam mesela Türkiye'de kule memuru da çok azdır, ayda 40kdan aşağı da kazanmaz.
      Ancak sadece bunlarla prestij olmuyor maalesef.
      Mesleğin kendisinin getirdiği bir saygınlık var hele ki bir de uzmanlık yapmışsa tıp doktoru.
      Koca serviste hoca odur, sorumlu odur.
      Dediğim gibi 2 kritik nokta var burada.
      Birincisi erkek kendini kadından daha aşağıda görür mü ikincisi kadın kendini daha üstte görür mü.
      Bu ikisinden biri olursa bu ilişki yürümez ve bu ikisinden birinin olması ihtimaline maalesef ki çok da düşük diyemeyiz.
      Umarım sorun çıkmaz da çok mutlu olursunuz, iyice düşünüp taşının derim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ayrıca Ağız Diş Çene Cerrahisi uzmanının tıbbın neredeyse tüm uzmanlık dallarından prestijli olduğu tezinize asla katılmıyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hocam ikimizde doktor diyoruz kendimize. Statü farkı olur mu acaba ben mi yanlış düşünüyorum? Neticede ikiside hekim ünvanı alıyorlar. Sağlık bakanlığında eşit haklara sahipler ki diş hekimleri daha avantajlı zorunlu hizmet yok. İkimizde doktor olarak tanıttığımız için kendimizi sıkıntı yoktur bence. Yani bunu sorun eden kadın doktor olur mu cidden? Ben soruyu bu kadar ciddiyetle sormadım ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Çevremde kadın doktorlar oldu eğitim ve çalışma hayatım boyunca.
      Hepsi olmasa da çoğu kendileri işe eşit statüde bir tek meslektaşlarını (tıp doktoru) görüyordu, görüyorlar.
      Sizin konuştuğunuz meslektaşım bu bahsettiğim kişiler gibi düşünmüyor ise sorun olmaz diye tahmin ediyorum.
      Evet hepimiz hekim unvanına sahibiz ancak tüm tıbbiyeliler meslektaştır ve aramızda tıbbiyeliyi sadece tıbbiyeli anlar gibi gerçekten de sahada karşılığı olan bir durum söz konusu.
      Umarım mutlu olursunuz, ben sadece en çıplak ve objektif biçimde size deneyim ve gözlemlerimi aktarmaya ve etraflıca düşünmenize vesile olmaya çalışıyorum.
      Umarım bir sorun çıkmaz.
      Lütfen iyice düşünün, özellikle diğer kadın tıp doktorlarının bu konudaki fikirlerini alın derim.
      Mutluluklar diliyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok sağolun hocam. Sormaya devam ediyorum. Tıpçıya anca tıpçı diyorsunuz yani. Çok sağolun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama hocam şu da var. Yani ben diş hekimliğini sevdiğim için verdim. Çoğu tıp ta geliyordu yani. Dediğiniz gibi hekim ünvanı falan madem var dedim hayal ettiğim mesleği seçtim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Öyle demiyorum, kendim de öyle düşünmedim asla.
      Bilakis eşim benim kadar yorulmasın istediğimden hekim dışı bir meslek grubundan olsun isterim başta öğretmenlik olmak üzere.
      Sadece özellikle kadın tıbbiyeliler bu konuda biraz fazla hassas olabiliyor bunu belirtmek istedim.
      10 meslektaşımın 9u böyle düşünüyordu alenen itirad edemese de samimiyet kurulunca bunun bahsi geçiyor ve benzer şeyleri ifade ediyorlardı eş tercihi konusunda.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yani diş hekimini doktor olarak görmemek bir kadın için tuhaf olmaz mı? Göz doktorlarıda doktor değil diye bir saçma bir soruyu sormaktan kendimi alamıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hocam konumuz bu değil, ilk 1000 yapıp mühendislik yazan birine en iyi tıbbiye gelir lakin kendisi mühendis olmuştur yani tıbbiye ile alakası yoktur bu da onun gibi bir şey.
      Mesele biraz da aynı yollardan geçmiş olmak, birbirini tamamen anlayabilmek oluyor kadın meslektaşlarım için.
      Özellikle hekimin böylesine yalnızlaştırıldığı son yıllarda bu şekilde düşünen kadın tıp hekimlerinin sayısı giderek tırmanıyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hocam yanlış anlaşılıyor yazdıklarım.
      Kimsenin haddine değildir diş hekimini hekim olarak görmemek.
      Akıllı insan işi de değildir ayrıca.
      Tıbbiyeli ayrıdır, diş tabibi ayrıdır.
      Ayrı sektörlerde tabibiz.
      Mesele veteriner de ayrı bir sektörde tabiptir aynı olay tamamen.
      Tabibiz evet ancak farklı kulvarlardayız, bu da bizi meslektaşlıktan haliyle çıkarıyor.
      Ameliyat yapan veteriner de cerrahtır açık kalp ameliyatı yapan tıp hekimi de.
      Ancak meslektaş mıdır bu iki kişi? Elbette hayır.
      Ayrıca göz doktoru neden doktor olmasın tıbbiye mezunu herkes tıp doktorudur.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Benim çıkmam gerek hayli geç oldu.
      Umarım bir sorun çıkmaz.
      İleride sorun yaşanmaması adına mümkün mertebe açtım durumu.
      Siz düşünür taşınır sağlıklı bir karar verirsiniz.
      Sağlıcakla kalın, iyi geceler.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bakın hocam yani burada tıp hekimliği bitirmiş birine aşağıdaki açıklamaları yazacağım için utanıyorum ama demekki gerekiyor.
      Öncelikle şunu söyleyeyim diş hekimliği veterinerlikle kıyaslanamaz çünkü onlar hayvanlarla ilgileniyor. Devlet zaten veterinerleri hekim olarak tanımıyor. Diş hekimliği tıbbın bir yan dalıdır. O kadar geniş bir alanki zamanın da ağız sağlığı ve diş hekimliğini tıptan ayırmışlar ki daha rahat olsunlar diye. Sadece biz temel tıpı çıkarın ağız ve diş sağlığı için 5 yıl uzmanlık okursak bu süre 8-9 yıla çıkabiliyor bu süre sadece ağız diş çene kafatası bölgesi için. Yani biz sizin tusta kazandığınız bölümün uzmanlığını okuyarak yapıyoruz ve KBB göz hastalıkları gibi bizde diş doktoru oluyoruz. Yani bunu prestij farkı gibi görmek meslektaş saymamak (inanın meraklısıda değilim sadece istemesenizde öyle oluyoruz) çok tuhaf. Ben araba kullanırken, tıp hekimlerinin yanında çatır çatır doktor olduğumu söylüyorum. Yani tıpçıların yüzündeki değişimi fark edebiliyorum ama hiçbir şey ama hiçbir şey diyemiyorlar olayı kendi içlerine atıyorlar. 🙂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tıp bitirmiş bir kadın beni diş doktorluğu gibi bir güzel bölümü gib prestij farkı yapacaksa ki prestij farkı yok! o zaman ben egondan öl derim ona. Çünkü ben öğretmen değilim ki doktorum ya doktor. Bildiğin tıp hekimlerinden hiçbir farkı olmayan doktorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hani prestij falan diyorsunuz ya bakın size şunu sıralayayım.
      1-Hekim camiasında ve halk arasında farkımız yok
      2-Zorunlu hizmet yok
      3-maksimum saygınlık
      4-hiçbir tıp hekimini statü farkı ile bakmadık.
      Ben 3 ay önce devletten istifa ettim. Devlette çalışan bir diş hekimi olarak devletin bana verdiği maaş maksimum döner+nöbet ile birlikte 25.000 i geçmedi. İmplant için devlet bana topladığım puanlarda 1500 liralık ödeme yapıyordu. Bir kaç diş hekimi bir araya gelip klinik açtık. Payıma düşen miktar bu ay tam olarak 53.000 TL oldu. Şimdi bir beyin cerrahından daha iyi kazanıyorum. Neyin prestijinden bahsediyorsunuz?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Açıklamalarınıza şaşırdım zira bambaşka biri yazmış gibi duruyor.
      Yazdıklarınızdan, maddi olsun statü olsun vs vs kıyaslamanızdan kimin kendini nerede gördüğü çok açık.
      Tıp Doktoru değilsiniz beyefendi, farklı meslekleriz, meslektaş değiliz.
      Doktora gidiyorum denince ne halk ne doktor hatta diş hekiminin kendisi bile diş hekimi anlamaz, herkes tıp doktoru anlar.
      Ben yukarıda diş hekimlerine olan saygımı dile getirmiş olduğumu düşünüyorum ancak sizin açıklamalarınız içinde tıp doktoru olmak kalmış ve kendini de onunla birebir aynı tutmaya, göstermeye çalışan bir diş hekimi izlenimi yarattı.
      Para kazanmakla prestij olmaz beyefendi, okuma yazması dahi şüpheli kimi lise mezunu milletvekilleri 55k alıyor ona bakılırsa.
      Tıp doktorları olarak emeğimizin karşılığını alamıyor olmamız bizim mesleğimizin ne kudsiyetine ne prestijine ne de kritik önemine gölge düşürebilir.
      Beyin cerrahı ile kendinizi kıyaslayabileceğiniz tek nokta maaş ve onun üzerinden kendinizi değil eşitlemek daha da üzerine çıkarak rakamlar üzerinden üstünlük taslamaya çalışıyor gibisiniz.
      İçinizde kalan şeyler var ve bunlar da sürekli sizi rahatsız ediyor gibi hissettim.
      Başta siz kendi mesleğinize saygısızlık ediyorsunuz böylesi çekişmelere girerek.
      Farklı ve bağımsız meslekleriz, her meslek grubu değerlidir.
      Gereksiz kıyaslar ancak kendi mesleğini yeterli görmeyen insanın yapacağı iştir ki bu durum her meslekte görülebilir.
      Son yazdıklarınızdan sonra benim daha fazla vakit ayırıp yardımcı olma hevesim yok maalesef zira konuyu bambaşka yere çekiyorsunuz.
      Gidip tıp doktorlarının yanında "çatır çatır doktor olduğunuzu" söyleyebilirsiniz. (Üslubun talihsizliği ayrı şaşırttı ama önemli değil, herkesin üslubu kendisini yansıtır)
      İyi günler diş hekimi beyefendi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben bir cevap vereceğim ister karşılık verin ya da vermeyin..
      Ben hiçbir hastama bağırmadım. O kadar yüzüme sövenler oldu. Yani bir akraba samimiyetiyle yaklaştım her hastama. Ama tıp hekimlerinin özellikle hastalara en ufak bir şey sorulduğunda bağırması küçümsemesi vs. çok tanık oldum. Maalesef kabul görmüş bir tıp bitirmiş doktor egosu var ve ben bunu maalesef üzülürek söylüyorum ki sizde gördüm. Maalesef ki gördüm.. diş hekimliğinin çok kapsamlı olmasından dolayı tıptan ayrıldığını söylüyorum siz hala diş hekimliğini tuhaf görüyorsunuz. İlginç valla ilginç. İnanın dünden beri şoke oldum bir tıp hekiminin böyle düşündüğünü görünce. Yapacak bir şey yok. Ama ben her halimle memnunum. Toplumda gördüğüm saygı. Sağlık bakanlığında gördüğüm muamele vs.
      Şükürler olsun diyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Mesleki hayatınızda başarılar dilerim diş hekimi bey.
      Kişisel yorumuzdur saygı duyarım.
      Herkeste aynı intibayı bırakamıyoruz üstelik kişinin yorumlarkenki bakış açısı da önemli.
      Ben bahsettiğiniz gibi biri olmadığımı biliyorum, o yüzden rahatım.
      Ve son olarak, altın yere düşmekle pul olmaz.
      Kalın sağlıcakla, bu son mesajımdır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben teşekkür eder, mesleki hayatınızda başarılar dilerim. Her şey gönlünüzce olsun.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

2

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Hocam ben de diş hekimliği öğrencisiyim. Aşağıda devlette max 25 bin kazandığınızı yazmışsınız. Uzman mısınız? Çene cerrahı devlette bu kadar mı alıyor yani

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır çene cerrahı uzmanı değilim. Ben uzman olmadan devlette aldığım miktarı söyledim. İmplantoloji kursu almıştım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Anladımm, teşekkür ederim

Yorumla
  • dertlidr
    dertlidr Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

İlişkide prestij kaygısı olabileceğini düşünecek durumdaysanız evlenmeyin bu kadar net derin aşk ve sevgide bunlar düşünülmez

0
    0 Yorumla
  • psicoach
    psicoach Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 47%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

Gayet ideal bence

1
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkek diş hekimi kadın doktor evliliğinde statü farkı olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Doktor erkek ve diş hekimi kadın evliliği nasıl olur? 12 cevap verildi
Diş hekimi kadın, hukukçu erkek ilişkisi? 6 cevap verildi
Diş hekimi mi kadın doğum uzmanı doktor mu, hangisiyle evlilik daha mantıklı? 5 cevap verildi
Kadınlar diş hekimi birisi ile evlenirler mi, meslek bir kriter olur mu? 7 cevap verildi
Diş hekimi kadın hemşire erkek ilişkisi? 15 cevap verildi
Kadınlar diş hekimi biriyle evlenir mi, bir kriter olur mu yani? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Son dakika fikir değiştirir misin, karar verdikten sonra ne kadar esneksin?
  • Anneden tiksinmek neden olur?
  • Sevmediğiniz biri ile sırf çıkar için sevgili olur musunuz?
  • Gördüğüm yalanlara sessiz kalmam, oyunları izleyip karakteri çözdüğümden mi? Sessizlik bazen en ağır cevap değil midir?
  • Sevgiliyle el ele tutuşarak dolaşmak itici mi bulunuyor?
  • Sizi çekemeyen haset kişilere ne tepki veriyorsunuz?
  • Ya yük gibi ya da yokmuş gibi hissettirildiniz mi?
  • Yarın Paraguay maçını izlemek için uykusundan vazgeçecek olanlar kimler?
  • Mesajlaşma esnasında noktamama işareti kullanıyor musunuz?
  • Aldatmaya ne kadar meyillisin test edelim mi 😂?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨