Aşk İlişkileri Kıskançlık sevginin belirtisi midir? seniseviyordumbe Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Selam herkese💫💫💫☕☕😋 Güncellemeler+1 yıl Ya arkadaşlar bende biliyorum seven kıskanır da , yani benim hiç bir şeyim olmayan kişi neden kıskanıyorum onu anlamak için sordum da🤦 Kıskançlık sevginin belirtisi midir? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı. Sevginin belirtisi değildir bence 1 0 Yorumla
asdfghgagaga Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Evet. Sana göre hiçbişeyi sin ona göre sewdiğisin demekki 1 3 Yorumla seniseviyordumbe +1 yıl Bilmem ki 🤷 bakışlar falan Yorumla asdfghgagaga +1 yıl Hı sen kıskanıyorsun pardon yanlş okumuşum. Ölümlü dünya git söyle Yorumla seniseviyordumbe +1 yıl Yok ya ben seviyorum ki 😅😅😅yazık çocuk umutlanmasın Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Abartıldığı ve partnere hatayı zindan edilmedi duruma kadar evet.Bence kıskanmayan erkek sevmeyen erkektir.Benim için budur. 1 0 Yorumla
bilmeyen_bir_adam Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Hayır. Partnerinin bir başkası tarafından alınması korkusudur 1 0 Yorumla
Adembozkurt Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Çok değil eğer çok kıskanılmak varsa o sevgi değil kısıtlamalar 1 0 Yorumla
χάσμα Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 39% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bir seviyeye kadar evet belli bir yerden sonra takıntı hatta hastalıktır 1 0 Yorumla
HaldenMüşteki Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Fazlası güven probleminin ve özgüvensizliğin belirtisidir. 1 0 Yorumla
Cilalıİbo Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 417 cevap paylaştı. Yokluk olduğu için olabilir mi? Kaybetme korkusu? 1 0 Yorumla
firatindiclesi Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Dozunda olduğu taktirde öyle bence ama diğer türlüsü sevgi aşk değil takıntı benzeri bi sorunlu olma hali bence 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,7b cevap paylaştı. hasetlik de olabilir 1 0 Yorumla
perdida Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır. Bana göre kısıtlamaya giden yol. 1 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Daha çok kaybetme korkusu. 1 0 Yorumla
MecaziAdam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet ama asiri kiskanclik degildir 1 0 Yorumla
güzelromantik Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 52% +1 yıl Tabikide sevmeyen kıskanırmı hiç 🥳😂 1 0 Yorumla
nikola8vv Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı. Evet bence 1 0 Yorumla
suskunn33 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Alakasi yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Sevginin belirtisi değildir bence
Evet. Sana göre hiçbişeyi sin ona göre sewdiğisin demekki
Bilmem ki 🤷 bakışlar falan
Hı sen kıskanıyorsun pardon yanlş okumuşum. Ölümlü dünya git söyle
Yok ya ben seviyorum ki 😅😅😅yazık çocuk umutlanmasın
Abartıldığı ve partnere hatayı zindan edilmedi duruma kadar evet.
Bence kıskanmayan erkek sevmeyen erkektir.
Benim için budur.
Hayır. Partnerinin bir başkası tarafından alınması korkusudur
Çok değil eğer çok kıskanılmak varsa o sevgi değil kısıtlamalar
Bir seviyeye kadar evet belli bir yerden sonra takıntı hatta hastalıktır
Fazlası güven probleminin ve özgüvensizliğin belirtisidir.
Yokluk olduğu için olabilir mi? Kaybetme korkusu?
Dozunda olduğu taktirde öyle bence ama diğer türlüsü sevgi aşk değil takıntı benzeri bi sorunlu olma hali bence
Evet belirtisidir
hasetlik de olabilir
Hayır kısıtlamak hoş değildir
Hayır. Bana göre kısıtlamaya giden yol.
Daha çok kaybetme korkusu.
Evet ama asiri kiskanclik degildir
Evet de bunu bilemiyor musun
Tabikide sevmeyen kıskanırmı hiç 🥳😂
Benim için öyle..
Aynen öyledir
tam tersine ..
Bence evet