Seven insan illa kıskanmalı mıdır? Kıskanmayan seviyor mudur?Benim düşüncem aşkta az da olsa kıskançlık olması gerektiğidir ama bunaltacak konuma gelmesi bir hastalık gibidir.
Herkes kıskandığını belli etmez veya belli etmek istemez , bu tamamen kişiden kişiye değişebilir. Bazılarımız da bunaltıcı bir şekilde kıskançlık krizine girebiliyor.
Genelde beni kıskanan erkeklerin daha sonrasında benden hoşlandıklarını öğrendim. Bu sürekli oldu ve kanaat getirdim ki evet, erkekler hoşlandıkları ve elde etmek istedikleri kadınları farklı şekillerde kıskanıyorlar. Burada farklı şekillerdenin altını çizmek lazım. Bu kıskançlık aşırı uğraşmayla da zuhur edebiliyor, sürekli yanaşmaya çalışmayla da, sürekli sorgulanmaktan bahsetmiyorum bile. Sonra durup soruyorum "sen kimsin ki?" Cevap veremiyorlar, sinirlenip gidiyorlar ve ben de bir dosttan oluyorum. Üzücü.
hayır değildir, direk güvensizlik belirtisidir. ama şöyle bişey var, sevgilin senin etrafındaki insanların güvenilir olmadığını düşünüyorsa o farklı biraz. gerçi yine etrafındaki insanların güvenilir olup olmadığına da sen karar verirsin, sana güvenmesi lazım. kısacası direk güvensizlik kardeşim, aşk bambaşkadır, böyle şeylerde değil aşk yani
En İyi Cevaplar