Karım beni Aldatmak mı istiyor yoksa sadakatimimi deniyor?

Arkadaşlar lütfen dürüst seviyeli ve ciddi cevaplar verin.

Karımla 7 yıllık evliyiz 2 çocuğumuz var. Karım kapalı bakımlı bir bayan ev hanımı. Evliliğimizin ilk 3 yılı akrabalarımız yüzünden çok kötüydü ve karımlada aramız bir türlü iyi olmadı. Birbirimize çok ilgisiz davrandık. son 4 yıldır aramız çok iyi ona çok iyi davranıyorum maddi manevî hiçbir şeyini esirgemiyorum. Ama bana çok ilgisiz davranıyor onu çok seviyorum köle olurcasına. defalarca konuştuk bu ilgisizlik olayını. İlk yıllardaki kavgalar ve tartışmalardan dolayı yapamıyorum sana isinamiyorum diyor. Evli ama Arkadaş gibi olalım diyor. Çocuklar olmasaydı boşanır dım dedi. Dışarıya çıkarken çok süsleniyor güzelliğinin farkında. Birbirimizden gizli saklımız yok herşeyi açık ve net seviyeli şekilde konuşuruz. Bayan arkadaşlarıyla gezmeye kafelere gitmeye konserlere gitmeye ve güzellik merkezine gitmeye başladı ve estetik de yaptırmak istiyor ve yüzüğünü parmağına takmamaya başladı.

Lütfen beni ilgisiz bırakma diyorum yalvarıyorum artık. Bana değişim şart,

korkma boşamam seni diyor fakat yakışıklı bir erkek görünce de bana nisbet yaparcasına belli ediyor. Onu kaybetmekten korkuyorum ne yapayım. Lütfen gerçekçi mantıklı ve seviyeli cvp. Verin

Karım beni Aldatmak mı istiyor yoksa sadakatimimi deniyor?