Şakalaştığım için sevgilim benden ayrıldı açıklamayı okurmusunuz ben mi suçluyum kızda mı bir şey var ayrılalı 2 ay oldu?

Benim hiç bir kötü alışkanlığım yok yazılım biliyorum gitar bağlama çalıyorum derslerimde oldukça iyiyim kendide bilir hiç küfür de etmem ailesi bana bayılıyor du babası abisi annesi hepsi beni baya seviyodu ama ben arada bir şakalaştığım için ayrıldı şakada şuydu ben kendi dükkanımızda çalışırken yazıyodu aşkım napıyorsun diye bende diyodum napıyım kızlarla falan takılıyom sonra şaka yapıyorum dükkandayım başka nerde olcam diyodum yani arada bir böyle şakalaşıyodum sonra bana dedi ki bu şakaların beni üzüyo bende abartma zaten öyle bir şey yapmıcağımı biliyorsun dedim dikkat ederim şakalaşmam dedim sonra bi kez daha şakalaştım böyle olmucak dedi bende şakadan dolayı ayrılma dedim ben böyle devam edemem dedi sonra ayrıldı ama ayrıldığında deli gibi pişmandı bende şakadan dolayı bu kadar kolay kestirip attığı için biraz anlasın diye yazmadım 1 hafta sonra yazdım çünkü çok seviyordum aldığım cevap sana karşı eskisi gibi hissetmiyorum oldu dedim olmaz bak ağladım ettim ama hiç umursamıyor bile şimdi gerçekten ben mi suçluyum yoksa kızda mı bir şey var

Şakalaştığım için sevgilim benden ayrıldı açıklamayı okurmusunuz ben mi suçluyum kızda mı bir şey var ayrılalı 2 ay oldu?