Denizci sevgiliyle uzun ilişki ya da evlilik olur mu?

Merhaba arkadaşlar 5 aydır bir ilişkim var ben 21 sevgilim 33 yaşında hergün beraber değiliz aynı şehirlerde değiliz çünkü çok uzak da değiliz haftada 1 2 görüşüyoruz. Ben gerçekten sırılsıklam aşık oldum gibi hissediyorum ve bu bağlılık sevgi aşk duygusu beni kahrediyor.1 ay sonra gemiye gidecek ve biz beraber olduğumuzdan beri en fazla 2 hafta görmedik birbirimizi.6 ay ya da daha fazla süre onu görmeden kokusunu içime çekmeden ona sarılmadan dokunmadan sesini duymadan nasıl yapacağımı bilmiyorum sürekli aklıma geldikçe ağlıyorum geceleri düşünmekten uyuyamıyorum onu o kadar çok seviyorum ki.. Bana dün bir konu açıldığında evlilik düşünmediğini söyledi bende benimle gönül mü eğlendiriyorsun dediğimde hayır tabiki ama şu an birbirimizi tanıyoruz hem kim ister ki benimle evlenmeyi diyerek beni denedi sanki anlamakta güçlük çekiyorum. Kırıcı olmadan objektif yorumlarınızı bekliyorum, sevgilisi veya eşi nişanlısı gemici olan varsa ya da direkt gemici onların yorumu çok kıymetli olur benim için.

Denizci sevgiliyle uzun ilişki ya da evlilik olur mu?