Bir kaç ay önce birisiyle tanıştık, denizci olan ama ailem kendisini istemedi tek sorun mesleğiydi çünkü 6 yıl gidip gelmeme olayı oluyordu, evlensen de yalnız kalırsın denildi, geceleri eşin yanında olmaz, çocuğun olsa da yıldan yıla görür dedi. Oğlan da annemde kalırsın falan diyordu yokluğunda, ailem bu yüzden istemedi, ama arada bir gelip yazıyor kendisini hatırlatıyor bana, ne yapmam lazım bu durumda? Duygun var mı derseniz oğlan iyi biri gibi çokta tanımıyorum açıkçası ailemi silip ona gidecek kadar tanımıyorum, ama fiziki olarak iyiydi yani, iki gün önce nasılsın diye merak ettim yazdım dedi, ama benden sonra biosuna s harfi ile kalp koyduğunu görmüştüm benden sonra, sormadım tabi hayatına devam etmesi gerekti biliyordum.
Eşim olmasını planladığım kişi 6 yılda bir eve geleceği bir işte çalışsaydı onunla evlenmezdim. İsterse Barbara Palvin olsun zerre umrumda olmazdı. Uzak mesafe ilişkisinden bile kötü bu. Denizciler bence evlilik yapmamalı. Buna razı gelecek eş sayısı çok çok çok azdır. Ben hastayken, mutluyken, çocuk büyütürken, yatakta uyurken yanımda olmayacak kişiye eş demem. 6 yıl gittiğinde beni aldatmayacağını da kimse garanti edemez.
Ailenden biri olmakla alakası yok. Olması gereken bu. Bak farzet ki dünyanın en yakışıklı insanı ve en kibar insanı, tam 10 numara eş. Ama erkeğin yeri kadınının yanı olmadıktan sonra ne anladım bu eşlikten. Eşine koca olamayan gemiye kaptan olsa karısına hayrı ne? Denizciyle evlilik olmaz. Gider eğlenmelik ilişki yaparsın senin bileceğin iş.
Olmadı zaten istemedim bende, iki üç günlük kişi için ailemi silip ona gidecek değilim, ama karşıma da hiç iyi biri çıkmıyor biliyor musun sıkıldım artık beklemekten.
Beklemen hata zaten. Aşk da doğru kişi de hiç beklemediğin anda gelir çünkü. Sana tavsiyem topluma karış, işine gücüne bak, spor yap, hobiler edin. Karşına ansızın çıkar zaten
iyi ki olmamıș canim Așk meșk bir yere kadar daha sonra çok çekerdin sen
3
13 Yorumla
Soran
1 yıl
Annesi hasta, ve ona baktırmak için seni annesinin yanına koyacak kendi işe gidecek, her limanda da ayrı bir sevgilisi olacak dendi, birde oğlan sürekli kendini hatırlatma gereği duyduğu için güven vermiyor pek
Ayyy aman amann Bak aşkım, aşk evliliği çok güzel bir şeydir ama araya mantığı da koyacaksın. Aşk tek yürümüyor mantıkla bir aşk olsa çeyizini ben dizicem kız aaaa
Her limanda bir sevgili diyorlardir. Zerre umrumda değil, insan olan yapmaz. Ayrıca çok iyi maaş alıyorlar.
1
5 Yorumla
Soran
1 yıl
İnsan değilse peki, iki üç günlük tanıştığım birini aileme değişemedim ben maalesef, tip olarak para olarak sıkıntı değil ama, aldatma olayı var tanımıyorum sonuçta yapabilir, annesine bekçi olarak istediklerini düşünüyorlar ayrıca.
Haşaa Nedne bu kadar sinirlisin ne yaptım ben sana Profil resmime bakıyorum At hırsızına benzemiyorum Antisempatik değilim Neden neden neden niye yani biraz relaks olsan olmaz mı
Hıh şöyle gül biraz sakin ol abicim ben de dünyalıyım huhu merhaba dünyalıyım yoksa sen komutan Logar'ın akrabası mısın Hani dünyalıları sevmiyordu ya o da sjsjsj