Kavganın bitmesini istediğiniz anlarda hangi sihirli kelime sizin kurtarıcınız olur?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kavganın bitmesini istediğiniz anlarda hangi sihirli kelime sizin kurtarıcınız olur?

Karşımdaki hatalıysa samimi özür dilemesse kavgayı bitirmem. Boş saçma şeylerden özür dileyip ciddi meselerde özür dilemeyi bile akıl edemeyen, özür dile diye yüzüne vurduktan sonra bir anlamı kalmıyor ama buna rağmen halen karşısındakini suçlamaya çalışan hatasını çelişkilerini yazılı delillerle kıyaslarla ortaya koyduğunuz halde özür dilemek yerine hatasını telafi etmek yerine, "offf yeter bıktım bitirelim" gibi terbiyesizlik yapan karşı cins insanlardan nefret ediyorum. Bana bir kadın şurda hata yaptın deyipte ne hata yaptığı mı gösterse anında özür dilerim üstüne hatamın telafisi için gönlünü alabilmek için elimden gelen herşeyi yaparım. Tabi o hatayı yapmama uyarmama rağmen sebep olan gönül eğlendiren kalbi çürümüş ruhsuz kişilerden bahsetmiyorum. Hatama hatası sebep olduysa önce gelip kendisi samimi bir özür dileyecek sonra ben kendim özür dilerim. Özür dilemeye gelipte o özür esnasında bipolar bozukluk hareketleri sergileyip daha büyük hatalar yapanı bile gördüm.
Karşı tarafın bazen sinirini atmasını beklemek faydalı olur. Sonrasında hiçbir şey olmamış gibi güzel sözler söylemek ve konuyu değiştirmek. Temas etmek biraz ortamı yumuşatacaktır. Bazen suçlu olmasanız bile alttan almak iyidir.
Az önce bende iliskimi bitirdim hemde kendim istemeye istemeye söylemem gereken birsey söyledim, sinirlenince kendime hakim olamiyorum insanlari kirabiliyorum ama bu kontrolümde olan birsey degil nasil affetirebilirim kendimi
Bende az önce bunlari yaşadım simge
Dertlesmek ister misin
@simgee_yuuna mesele şu gerçekten kendini affettirmek ve geri dönmek istiyormusun
Aç mısın :D
Bence bu senin için geçerli 😂
Mesela beni daha çok sinirlendirir.😂
E tamam işte benimle tartışan karşı taraf kaybetmeye mahkumdur :D aç mısın de direkt modum değişiyor zaten ahahaha
He burada sakinleşmesi gereken baskın taraf sen oluyorsun yani 🤔
Neden hep sen?
Karşı tarafın hiç mi ruh hali önemli değil pilav beycim 😀
Hak edene hakkını veriyorum lotus hanım :D yoksa çok ponçik bir insanım :D
Ponçiklik ve sen cıx uymadı pilav beycim.😏
Doğru ben daha çok uyurken ve yemek yerken ponçik oluyorum kckd
Eşimle sevgili olmaya baslamadan önce ben ona sürekli senden nefret ediyorum git ya istemiyorm dedikçe. Sen şimdi istediğin kadar söyle ben seninle evlenince o zaman bi daha konuşuruz derdi. O gün bugündür "senden nefret ediyorum" dediğimde karşımda sırıtıp " Olur bana uyar" diyor. Bu bizde sihirli cümle olarak kaldı.
Cevap
84Cevap
Her ne olursa olsun seni sanırım seviyorum ve istiyorum o yüzden sus kxjxjxj yoksa kavga edersek yine de isterim ve söyleyemem bu seferde ağlarım jsj
Sen haklısın, erkeğim. 🥺
sırf kelime için ilişki bitirmem
-Seninle ara sıra neden tartışıyorum biliyor musun çünkü kızgınken daha bir seksi oluyorsun seni bilerek sinir etmek hoşuma gidiyor ama çok sinirlendin bir daha yapmam
kız kişisi: aa bilerek mi yaptın
-Tabikide canım şey gel öpeyim o burnunu...
Çakall
Ben ve kavgayı bitirmekkk :/// galiba bunu yapan taraf ben olmam karsi taraf bulur bi yolunu 😂
Yani eski aklım olsa o kavgayi bitiren taraf olmazdim ama şimdiki aklimda o kavgayi hiç etmiyorum şüphe duydugum herşeyden vazgeçip ilişkiyi sonlandiriyorum kavga etmekle uğraşmiyorum.
Kadınlara genel olarak "haklısın" dediğin zaman susuyor zaten :D
Doğru tespit 😀
Yok muhtemel öyle bir kelime.
Ceketini alıp evden çıkan erkek misali "Ben bi temiz hava alıp geliyorum diye şıp çıkıcaksin çok iyi gelir"
Ben giderim dışarı ama sakinleşmek için bir müddet sonra geri dönerim
tek çare kalıyor aniden öperim susmak zorunda kalır 😂
Of çok mantıklı 😂😂
öyle konuşmasına fırsat tanımamam lazım😂
"Seni seviyorum" diyince gülümsüyor sonra karşılık veriyor ve tatlıya bağlıyoruz, konu kapanıyor.🖤
Sihirli cümle gibi oldu aramızda artık.
Konuştugum kişi falan oldu ama sevgilim hiç olmadı olsaydı eğer kavga esnasında güzel şey söyler belki arkadan beline sarılır öper bitirirdim ama belkide bu yüzden hiç sevgilim olmadı 😔
Ben kolay kolay alttan alan biri değilimdir. Haliyle bir konuda hararetli bir şekilde tartışıyorsak ortada gerçekten ciddi bir sorun vardır. Kavga uzayıp günleri buluyorsa "Çok yoruldum, lütfen." derim ve bir süre konuşmayız o konuyu. Daha sonra sakin kafayla oturur konuşuruz.
Gözlerinin içine bakıp tam o esnada kendine doğru çekip öpmek ya da sarılmak bu laftan daha iyidir bence
Okudukça midem bulandı 😄 nasıl samimiyetsiz itici dramatik cümleler bunlar ya
Ya da yazınca öyle geliyor demek ki
Karşımdayken kavga ediyosak aniden öpüyorum hemen yumuşuyor telefonda kavga ediyosak eğer ne olursa olsun seni çok seviyorum diyorum oda diyor konu dağılıyor 😄
Öyle sihirli bir kelimem yok, ortamı terketmek bana daha mantıklı geliyor.
Haklısın hayatım. Özür dilerim. Seni çok seviyorum. 🥰😎
Kavga bitirmem. Tartisilir taslar dokulur sonuca varılır sonra sakinlesilir
Sinirlenince çok ateşli oldun gel bir öpeyim seni desen yeter
Desem*
Kavgayı bitirmek filan istemem o kavga edilecek 😀
Ben : E susayım o zaman
O : tamam susma hadi barışalım
O der zaten ben demem hiç
Bir öpücük ile sarılmak
Bebeğim unutsak mı bunu diyorum tamam diyor unutuyoruz
Dudaklarımı devreye sokarım
o kadar ilgine rağmen "peki" diyorsa umutlanmayın boş yere ne kadar inkar da etse niyetini kendi de bilmediği için hüsran oluyor ilişkinin sonu
Yorumlari okudum da tek anormal ben miyim
Kolay kavga etmem edersem o sorunu çözmeden bitmez
Yok be
Diyolog kurarsın yine
Ter tartışma ya da kavgalar tekme yumruk ile mı sonuclaniuir
Kavgamız bitmiyor ama uzatamayalım diyoruz genelde iltifat eden taraf ben oldığum için ben ediyorum sosudkdjdldj @Coraline-0 😘😘
Iltifat benim ağzıma pek yakışmıyor😂😂tuhaf hissediyorum
Bakılır😂😂
Öyle sihirli kelimeyle sakinlemem. İçimde kalanı kusmam lazım. Yoksa başka bir zamanda dışarı çıkar. Onun için yeri geldiğinde lafımı derim.
Yüzünü avuçlar, haksız isem; " Beni affet! derim..!
Temelli bitiren kelimelerim var😅
aaa Tıpkı ben 😀
Sen bilirsin aşkım 💗
" sen bilirsin" farklı bir kelime değil fakat gerçekten çok etkili.
İçinde bir çok anlam barındırıyor bence.
Hatta tehdit bile 😂
Onun sihirli kelimesi peki fıstığım haklısın özürdilerim demektir. Benim sihirli kelimem yok çünkü ben doğuştan haklıyım
-hadi durma kalk gidelim
+gelmicem ben nereye /sen git vb
İlişkiyi bitiririm
-hadi durma kalk gidelim
+iyi
İlişkiyi devam ettiririm
Benim için aslında her şey bu kadar basit
Sakinleş bitanem ben haksızsam😇
Elime geçersin sen o zaman gör neler yapıyorum sana mesajı alıyor o bu da ben hakliysam😋
yükseldim adjsjasj
Hayatım Fazla Uzatmıyalım En Güzeli Gel Sarılalım DeğmezŞu Üç Günlük Dünyada Kavga Etmeye Hadi Gel Aşkım 👍😉
Şu an itibariyle haksizlik yapmis olmak istemem bu konuyu daha sonra elealabilirmiyiz derim genelde onaylar be biter
Tamam haklısın derim. Biraz sakinleş sonra gene konuşalım bu konuyu
Genel çevremde tartışmayı bitiren seni özledim veya seni seviyorum.
😂 😂 😂 Bu sorunun cevabini verirsem buralar karisir
Ben de hiçbir sihirli kelime yok direk oradan o kişiden ortamdan uzaklaşırım
Seni çok seviyorum kalbini kırdığım için senden çok özür dilerim oluyor
Nasıl istersen öyle olsun 😁tabi sonunda benim istediğim oluyor
" Çok haklısın "
Bu cümle bütün tartışmalarda ise yarıyor.
Haklısın aşkım diyip onu seviyorum, ne güzel kızıyor ya kızması bile bebek gibi diyip öpüyorum hemen tatlı bir çocuğa dönüşüyor :)
Gir bana erkeğim. gir bana aslanım, ohhhhh, tokatla aslanım uffff saçlarımı da ceeeekk .
Bunun gibi şeyler işte
"Tamam sevgilim, kapatalım konuyu" diyorum. Bir daha da o konuyu açmamaya çalışıyorum. Tabii konudan konuya değişiyor.
Sarılalım mı ya da kollarımı açıp sarılmak için yüzüne bakarım aynı şeyi oda yapar kavga tartışma biter o an
haklısın özür dilerim
Sana bir sıkılarım derdim zaten kaçar
Seni anlıyorum. Haklısın :)
Napiyosun derim.
Seni bu kadar severken... vs
Öpüşelim de barışalım derim ben
Uzan geliyorum :)
Seni bukadar sevmesem zaten yanında olmazdım.
Haklısın aşkım özür dilerim 🤣
Kelime değil de sarılmak bitiriyor 😁
Kahretsin bugünde çok sevdiğimi anladım.
Kavga etmek tartışmak istemiyorum
Bakışım yetiyor.
Fazla gonusma giyiniyorum şuraya gideceğiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?