Kişilik & Karakter Küsmüş olan biriyle barışmak için en etkili silahınız nedir? myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl @evaa__ help Küsmüş olan biriyle barışmak için en etkili silahınız nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Cherry-Blossom Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl İçten özür dilerim, hatamı dile getiririm.Genelde geri çevrilmem. 0 7 Yorumla myd1oez +1 yıl Özür dilesem kabul ederler mi 🤢@evaa__ , @ayziiittt Yorumla Cherry-Blossom +1 yıl Uuuu, zor insana denk gelmişsin.Kolay kolay kabul edileceğini sanmıyorum. 😐 Yorumla Ayzıiıttt +1 yıl Benim güzel üyemin altına niye yazarak rahatsız ediyorsun 😠 Yorumla Cherry-Blossom +1 yıl @Ayzıiıttt Sen de benim güzelimsin. 😌🌸Nasıl kızdırdı bilmiyorum ama özrü kolay kolay kabul etmeyeceğini biliyorum. 😶 Yorumla myd1oez +1 yıl Yine suçlu oldum 😂 Yorumla Cherry-Blossom +1 yıl Konuyu bilmiyorum ama suçlusundur bence. 😄 Yorumla myd1oez +1 yıl Normalde kızmazdı ama kötü bir zamana geldi 😂 Yorumla
evaa__ Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl en pahalı çikolatayı al dior parfümü kap gel bakarız 0 8 Yorumla myd1oez +1 yıl Dior kokusunu hiç sevmedim 😒 212 sexy Man daha güzel 😏Çikolata kilo yapar 😒@Ayzıiıttt uzun süredir küs bana 😒 Yorumla evaa__ +1 yıl ben daha çok küsüm Yorumla Ayzıiıttt +1 yıl Eva nasılsın çiçeğim burada istenmeyen biri var onu görmüyoruz yokmuş gibi yapalım 😄 Yorumla myd1oez +1 yıl Alınganlık ve küsme huyum olmadığı için bu konuda hiç iyi değilim 😒 Yorumla evaa__ +1 yıl depresyon beybi seni sormalı evet miyav miyav sus kedi Yorumla Ayzıiıttt +1 yıl Bende aynı ya ölecek gibiyim. Yorumla evaa__ +1 yıl toprak atın bize ışıltılı pırıltılı altın partiküllü Yorumla myd1oez +1 yıl Seni dinleyen birisi yoktur belkide sorun bu 😂.@Ayzıiıttt Yorumla
onurlubrokoli Takip Et Xper 1 Yaş: 37 +1 yıl arsız olacan değer verdiğin birinin küsmesi kadar kötü birşey yok 0 0 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Küserse niye uğraşayım 0 1 Yorumla myd1oez +1 yıl 🙄😒😒 Yorumla
zeytininbirtanesi Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Seni seviyorum diyorum ve barışıyoruz 0 0 Yorumla
Çikolatalısutunuzz Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 478 cevap paylaştı. Kimseyle uğraşamam valla 0 0 Yorumla
1randoman Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 861 cevap paylaştı. Kendi haline bırakmak. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İçten özür dilerim, hatamı dile getiririm.
Genelde geri çevrilmem.
Özür dilesem kabul ederler mi 🤢
@evaa__ , @ayziiittt
Uuuu, zor insana denk gelmişsin.
Kolay kolay kabul edileceğini sanmıyorum. 😐
Benim güzel üyemin altına niye yazarak rahatsız ediyorsun 😠
@Ayzıiıttt Sen de benim güzelimsin. 😌🌸
Nasıl kızdırdı bilmiyorum ama özrü kolay kolay kabul etmeyeceğini biliyorum. 😶
Yine suçlu oldum 😂
Konuyu bilmiyorum ama suçlusundur bence. 😄
Normalde kızmazdı ama kötü bir zamana geldi 😂
en pahalı çikolatayı al dior parfümü kap gel bakarız
Dior kokusunu hiç sevmedim 😒 212 sexy Man daha güzel 😏
Çikolata kilo yapar 😒
@Ayzıiıttt uzun süredir küs bana 😒
ben daha çok küsüm
Eva nasılsın çiçeğim burada istenmeyen biri var onu görmüyoruz yokmuş gibi yapalım 😄
Alınganlık ve küsme huyum olmadığı için bu konuda hiç iyi değilim 😒
depresyon beybi seni sormalı evet miyav miyav sus kedi
Bende aynı ya ölecek gibiyim.
toprak atın bize ışıltılı pırıltılı altın partiküllü
Seni dinleyen birisi yoktur belkide sorun bu 😂.
@Ayzıiıttt
arsız olacan değer verdiğin birinin küsmesi kadar kötü birşey yok
Küserse niye uğraşayım
🙄😒😒
Seni seviyorum diyorum ve barışıyoruz
Özür dile en etkili yol bu
Kimseyle uğraşamam valla
Hiç bir caba sarf etmem
Kendi haline bırakmak.
Çenem tatlı dilim
Iltifat.
Barışmam