AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
113Cevap
Erkek olmasi yapabilecegi anlamina gelmez o sozun soylenmesindeki neden nedir bilmiyorum ama bu anlami yuklemek yanlis
Hoş karşılamıyor, aldatan erkeği de kadını da hoş karşılamıyor. Aldatacaksan, ilişkimi bitir ne mok yersen ye.
ben ; kadının da, erkeğin de aldatmasını normal görmüyorum, dersem ; çok mu garip olur.
Normal yorum
Erkektir ihtiyaci vardir gidermeden olmaz diyenler yuzunden.
anormal mi peki adamın canı her gün pilav yemek istemeyebilir sonuçta :D
Asagilik/ustunluk kompleksi. Bakilan tarafa gore sekillenir.
Normal bir şey değil saçma bir düşüncenin parçası
Bence hiç normal değil. Herkes için geçerli hem kadın hem erkek
hiç de normal değil. Her iki taraf için de geçerli
Kadınların aldatması neden normal görünüyorsa o sebepten.
Kim görüyor? Ben görmüyorum. Normal görenler nasıl normal görebilir?
Ülkede erkekler ne yapsa normal gözkyo çünkü erkek yapsr kafası var
Erkeğin aldatması diye bir şey yoktur. Bu eylemi erkekler başka erkeklerle ya da uzaylılarla yapmıyor. Kadınlarla yapıyor. Aldatan erkek tanımı neyse aynı şey kadın için de geçerlidir.
Normal görülmüyor normal görüyorlar ben normal görmüyorum hen erkek hem kız için
görülmüyor ama kadının ki normal bu erkeklere bağlı kalınır mı şu tiplere baksana
bu kişi aldatmayı normalleştiriyor ama
cidden öyle çalıştığmı yerdeki ablalardan aman aldatmayan erkek mi var demeleri okuduğum yerdeki abilerinse ben yokmuşum gibi rahat bir şekilde diğer kadınları konuşmaları ve bunların hepsinin evli olması cidden çok acı
Aldatmaq iyi bir sey deyil amma kadinin aldatmasi daha kotu
Böyle bişeyin normal görüldüğü yok çok gereksiz bi soru sormuşsunuz.
Ki böyle sorular sorarak normalmiş gibi bu durumu bilinçalta sokuyosunuz farkındamısınız?
Üfff çık çık
Gerçekten bak şu an merak ettim hangi
sosyolojik araştırmalara veya anketlere dayanarak bu soruyu soruyorsunuz?
Vallahi ben Türkiye'de yaşıyorum başka bir araştırmaya gerek yok TVde iki cinayet haberi seyret yetiyor
ne demek normal görüldüğü yok? çoğu kişi tarafından erkeğin aldatması normal görülüyor, özellikle de erkekler yapıyor bunu.
Buna karşı olup herkes böyle görüyor genellemesi yaparsan yanlış algı oluşturursun dostum. Senin toplumdan kastın g*avatlar sadece sanırım çünkü biz bunu zaten normal görmüyoruz. Erkek kadın farketmeden aldatın herkesin ben axxxna koyayım
ŞİMDİ HEMEN ANLATAYIM ERKEKLER METAFORDA ANAHTARDIR KIZLAR KİLİT SİMDİ BİR ERKEK NE KADAR FAZLA KAPI ACARSA O KADAR İYİ BİR ANAHTAR OLUR ŞAYET BİR KİLİDİ FARKLI ANAHTARLAR BİR KİLİDİ AÇIYORSA O KİLİT O KADAR KÖTÜDÜR umarım olayı anlamıssınızdır.
Aldatma her iki cinsiyete de normal gözükmez ihanetin cinsiyeti olmaz
yani olsun o kadar erkek biraz çapkın olmalı
Geri'zekali
Beyinsiz
Aldatmanın cinsiyeti yoktur, kendine saygısı olan biri bunu yapmaz. Kendisine saygısı olmayanın sevdiği veyahut çevresine hiç olmaz. Aldatmaktansa aldanmayı tercih ederim.
Yeni tip insanlardan değil de, eskilerden duyulan bir şey. Hepsi cahil ve normal geliyor onlara. Nesil değiştikçe düşünce de değişecek. Umarım 🙇🏻♀️
Kim görüyor? Gören varsa kendide aldatmaya meyilli tiptir
Çünkü erkeğin doğasında çok eşlilik olduğunu biliyorlar
Deli gibi sevmek dedikleri bu olsa gerek
Erkekler boşalmak rahatlamak için yapıyor pek duygusallık olmaz kadın tam tersi hoşlanıp sevmesi gerekir aldatmak için
hiç kimsenin aldatması normal değil
Genel olarak onlardan beklenen bir davranış olduğu için.
Kim uyduruyor bunu asıl kadınlar iyice zıvanadan çıktı bunu bahane ederek neler neler yapıyorlar
Yoooo kim normal görüyorki. Ben aslen sivaslıyım ve anadoluda ve sivasta bu hususta cinsiyet ayırt etmez sizin çok şiddetle kınadılar ve adamın yüzüne tükürürler.
Aldatan her kimse qllahin huzuruna çıkacaktır Birgün erkek ya da kadın
Bu çok üzücü ya.. Bende hep sorarım..
Kadın aldatinca namussuz... erkek aldatinca elinin kiri...
Bence Kadın erkek eşit değildir. Kabul... Ama bu konu aşırı saçma geliyor.
çünkü erkekler duygusal olarak aldatmaz çüksel olarak aldatır kadınlar duygusal sebeplerden ondan daha ağır geliyor.
ama her ikiside hem dinde hemde hukukta eşit derecede suç
Eşinden gereken ilgiyi gormezse duygusal olarak da aldatır
@bunickyirmiharflimi erkekler mi yok ya çoğu eşlerini daha çok seviyor tek amaçları çüksel aldatma.
duygusal diyenlerin çoğu boşanmıyorda
Boşanmak kolay değil. Ama dediğim doğru psikoloji araştırıyorum çok. Eğer eşler birbirine gereken değeri , önemi vermezse, özgüvenini düşürürse, kendini kötü hissedirirse, aldatmaya gidebilir. Her iki cins için de geçerli.
@bunickyirmiharflimi anladım eşini sevmezse bile erkekler boşanmayabilir yani hele hele çocukluysa
Evet böyle şeyler olabilir
Gerçekten neden böyle bilmiyorum benim babam da aynı şeyi yaptın ve erkektir Yapar diyip benim annem de affetti
Aldatmanın cinsiyeti olmaz, olamaz!
Şimdiki insanlar aklı 5 karış havada geziyor.
Normal değil
kadın aldatınca bitirmiş oluyor.
Nerede normal görünüyor hangi ülke orası
Kim normal görüyor ki bunu
Kim görüyorsa aptaldır yok öyle bir şey
Kim normal görüyor ya 😂😂
Normal gören anormaldir.
O normal görenler de karakterden yoksunlar
Aldatan insan pujttur cinsiyeti ne olursa olsun
Normal gören dengesizdir
Kim o normal görenler ahsgsh
Toplumun dayadığı bir şey bu erkek çocuğu ne yapsa yeridir algısından kurtulamıyoruz !
cunku bu durumu cok normallestirdiler, aldatıp gelen kadın affedilmez, aldatıp gelen erkek kabul görülür.. cok garip bir denge
genelde erkekler yapınca çapkınlık kadınlar yapınca or... k oluyo neden hala böyle düşünceler var günümüzde hiç anlamış değilim
Kadın aldatınca kıyamet kopyor da erkek aldatınca niye kıyamet kopmayacak
Bence normal gören kişini canım
Normal değilken normallestirilmeye çalışılan bir durum. Kadının degersizligi bir kez daha en belirgin olan nokta
Kim söylüyor normal olduğunu cahil toplum gibi konusmayalim lütfen kendine yapılmasını istemediğin hiç bir şeyi başkasına yapmayacaksın...
Güç ile alakalı
Gücü olanın her seye yapmaya hakkı vaedır düşüncesi
Grçmişte de güç erkeklerfe oldugundan böyle bir durum var
Aldatma normal degil her iki taraf icinde cahil insanlar tarafindan normallesiyor erkektir yapar erkektir her boku yer
Kız erkek farketmez aldatılınca ikiside aldatmış oluyor ama erkeklerin aldatmadı namuslu rolünü koruyor okadar
Orkidem kimsenin aldatması normal karşılanmamalı bizim erk yapımızdan kaynaklı hep kadın suçlu erkek kısır bile olmaz
Normal derken? kadınlarda da erkeklerde de bu durum asla normal değil.
Müslüman toplumda yaşıyosun ne bekliyodun.4 kadın artı varsa paran cariye👍