Selamlar,
Kimse kusura bakmasın ama bu konuda kadınlarında, erkeklerden kalan bir tarafı yok maalesef. Bunu cinsiyete yüklemek bana pek doğru gelmiyor. Bu tamamen kişinin kendi karakter yapısı ile alakalı bir durum bana göre.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Neden böyle bir kanıya vardınız. Tam tersi de mevcut. İnsanlar neden aldatma eğiliminde daha doğru bir soru olurdu açıkçası. Ama konuyu erkek olarak ele alacaksak. birçok sebebi olabilir
1- Kadınlar yapı itibari ile cezbedici varlıklar dolayısıyla erkeklerin bir bölümü buna karşı koyamaz.
2- Evliler, eğer erkeğe fazla afra tafra yapar ve uzatırsanız gözü yavaş yavaş dışarı kayar. Yani her konudan dolayı erkeği kendiniz ile cezalandırmayın.
3- Bazıları zaten böyledir. Sadece evlenmesi gerektiği için iyi erkek rolü oynar ve evlendikten sona aynı haltlara devam eder. Yani zaten başta aldatıyordur
4- Yakışıklıdır ve paralı insanların ilgisini çekiyordur.
5- Kendisi zengindir ve etrafındaki kan emicilerin dikkatini çekiyordur. Bu konuda çok çok zor işiniz. Yani zengin adamı kontrol etmek baya zor iştir. Bu aileden gelen bir terbiye ise bu adam zaten kendini korur
ve bu örnekler fazlası ile çoğaltılabilir. Bence bu konuya fazla takılmayın iyi bir insan bulursanız kaybetmeyin. Ben bu yaşıma kadar aldatmadım ve yasak işlerin daha doğrusu bana göre yanlış ve yasak işlerin hiçbirine girmedim. Yani aldatmamakta çok zor değil. Sadece doğru kişiyi bulduğunuza emin olun yeter.
10 Yorumla
+1 yılBir erkek seni aldatmış olabilir ama bir kadın da bir erkeği aldatabilir. Bunu erkeklere mal etmek doğru değil. Bir sürü aldatan kadın var. O zaman aldatılan bir erkek de kadınlar neden bu kadar aldatma eğiliminde desin senin hesabına göre. Bunun cinsiyet ile ilgili değil karakterle ilgili olduğunu unutmamak gerekir.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Bu aldatma işini tek erkeklere yüklememek lazım öyle değil mi kadınlara da maşallahı var üstelik erkekler bir erkekle aldatmıyor bunu iyi düşünmek lazım bir kadınla aldatıyor karşındaki kadın da onun evli nişanlı sözleri sevgilisi manitayla flörtler neyse her ne olduğunu bilerek onunla birlikte yaşıyor doğal olarak kadın da aldatmış oluyor yani eşit bir şekilde ilerliyorlar
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılDoymuyorlar ve maymun iştahlılar hepsinin tek derdi skor ne kadar çok kişiyle yaparsam o kadar çok tecrübe olur ÖVÜNÜRÜM diye düşünüyorlar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 269,3b cevap paylaştı.
u +1 yılKadınlar neden hep aldatanı seçme eğilimde?
10 Yorumla
+1 yılBilmiyorum ama çevremdeki ler Lise bittiği gibi evleniyor. :) Pek aldatma olaylarına tanıklık edemiyorum.
Ama Türk dizilerini hep izliyorum. Erkekler çok aldatıyor. :)
20 Yorumla
+1 yılValla benim dış görünüm takıntım var tipe çok fazla önem veriyorum kadında makyajsız doğal güzelliği nasıl bu önemli benim için boyu 1.55-1.70 olsa yeterli fitnessi seven birisi olması lazım ölene kadar yapması lazım
Böyle bi kız bulursam kız ne istiyosa onu yaparım arkadaşlık hariç sevişmek istiyosa sevişiriz evlenmek istiysa evleniriz ama genelde evlilik için dış görünm kriterim böyle karaktere gelince zaten karakter başta gelir10 YorumlaBelki de isteklerimiz ya da beklentilerimiz kadınlar tarafından yanlış anlaşılıyor ya da biz bunları karşımızdaki insana geçirecek şekilde düzgün bir hâlde ifade edemiyoruzdur.
Aldatmayı, iki insanın birbirine karşı beklentilerinin ya da isteklerinin uyuşmamasını fark etmesi olarak tanımlıyorum.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Cinsiyet kötülemeyin mesele aldatmaysa bu tek kişilik bir eylemde değil sonuçta karşı cinsle yapılan bir şey düşün yani kadın onunla adamın sevgilisini karısını aldattığını biliyor ve devam ediyor. Akıllı bir insan benimle onu aldatan benide aldatır diye düşünür ve en azından madem çok seviyorsun git ayrıl sonra muhatap olurum der. Neyse özetle erkek bu işi kendisiyle yapmıyor sonucta iki kişilik bir eylem
10 Yorumla
+1 yılOlaya tek taraflı bakmaya gerek yok.
Aldatma fırsatını yakalayan ve içinde sadakat duygusu olmayan herkes aldatır.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğe göre değişir o.. Akıllı adam eşi ve ailesi varsa asla böyle bir şey yapmaz birisi 5dk diğeri ömürlük
210 Yorumla- +1 yıl
maalesef yapıyorlar
- +1 yıl
Aptal adam işi…Dünya kadar masraf yapacam yuva kuracam.. Çocuğum olacak sonra o yuvayı 5dk için yıkacam.. Değer mi.. Hiç mantıklı bir şey değil bir kere
- +1 yıl
Evli bir adam arkadaşıma bekar olduğunu söyleyip kızla sevgili olmuştu ve adam yeni evliymiş daha küçük bebeği var. Arkadaşım bunu öğrenince adamdan ayrıldı buna rağmen adam kızın peşini bırakmıyordu, aklım almıyor. Bu yüzden sevgilimle ilk tanıştığımda kimliğine bakacam demiştim paranoyak olduk😬
- +1 yıl
Büyük cesaret bunların kanundan hukuktan haberi yok heralde.. Ya kız başına bela olsaydı.. Karısı öğrenseydi.. Tam skandal..
- +1 yıl
Karısı öğrenmiş zaten kıza mesaj atmış kocamın peşini bırak diye. Kızda kadının adamın hesabından profil fotoğrafını ikisi ve bebeği yapınca öğrenmiş. Kız kadına kocan asıl peşimi bıraksın demiş ama tabi kadının kızı suçlaması daha kolay olduğu için kıza yüklenmiş. Adam tam bir şrfsız bide kıza borç takmış.
- +1 yıl
Yok artık.. Arkadaşın vicdanlı kızmış.. Ne insanlar var cesarete bak.. Karısı koca inanmış demek..
- +1 yıl
Oda ne yapsın herhalde bebeği daha küçük diye suçlamak en kolayı geldi. Bende olsam direk çekilirim bu tip kişilerle uğraşmak sadece kişinin kendisine zarar verir.
- +1 yıl
Kadın çocuğu var bu olayda iki kadında suçu yok.. Adam tam şerefsizmiş.. Ama arkadaşın ayrılmakla iyi yapmış.. Kendi karısına sahip çıkmayan adam ona mı çıkacaktı..
- +1 yıl
Aynen bencede.
- +1 yıl
👍
çünkü bazı erkeklerin kafası sadece cinsellik öyle birini bulamayınca da aldatıyorlar ama sonunda istemeyen kazanıyor
17 Yorumla- +1 yıl
Buda erkeklerin ne kadar iki yüzlü olduğunu gösteriyor
- +1 yıl
Bu ülkede kadın olmak çok zor, ne yapsan hatalı olursun. Cinsellik yaşamaya kalkınca onlar için eğlenmelik kadın olursun, yaşamazsanda kezban, geri kafalı vs
- +1 yıl
Öyle maalesef
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yani bu konuyu sadece erkeklere. Bağlamak doğru değil eskiden erkekler daha fazla aldatirdi evet ama şimdi kadın lafında hiç geri kalır yanı yok. Hee bide eşinizi siz seçiyorsunuz unutma iyi insanları seçersen iyi gider
12 Yorumla- +1 yıl
Herkes en başta iyidir, her şey köprüyü geçene kadar
+1 yılBu işin kızı erkeği yok. Erkek eğer delikanlıysa aldatmaz. Benim kız arkadaşım memlekettendi. O sırada bana yazan kız vardı. Ama sevgilim olduğunu söyleyip kıza karşı tavır almıştım. Kızlarda aynı şekilde eğer delikanlı kızsa asla aldatmaz.
10 Yorumla
+1 yılÇünkü onlar doyumsuz varlıklardır bir kişiyle yetinmesini bilmezler hep daha fazlasını isterler
tabii bu söyediklerim bütün erkekler için geçerli değil sonra genelleme yapıyorsun diye zırlıyorlar💃10 YorumlaDeğilim
Sevgilim varken beni victoria defilesi ortasına koy açarım telefonu satranç oynarım14 Yorumla- +1 yıl
Adamm
- +1 yıl
Bu devirde sadık insan bulmak zor. Tebriks
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğiliminde değil , tek bir kadınla ömrümü harcamam düşüncesinde. Eskidendi artık o 89 yaşına kadar evli mutlu kalan çiftler. Devir değişti. Herkes hergün zina yapıyor, ceket değiştirir gibi başka birileriyle yatıp kalkıyor. Namus kalmadı hiç bir şey kalmadı.
12 Yorumla- +1 yıl
Evli olanlar da mecburdu ozaman, o yüzden boşanamıyordu
Cevap sahibi+1 yılValla ben birini bulsam asla bırakmam. Şahsen değişik bir tipim aldatmak bana göre değildir.
- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılO erkeğe göre değişiyor.
Neden öyledir.
Ya tatmin olmadığı için ya da aç gözlü olduğu için biraz da kendine güveni varsa o zaman hiç boş durmaz.
10 Yorumla
+1 yılHeycan arıyorlar öylesine yol ver gitsin valla bende aldatıldım sebep yok rahatlık batıyor adamlara burunlarını sürtceksin süründürceksin zor ulaşılmaz kadın olacaksın o zaman kıymete binersin annesi gibi sevip bebeğin gibi şefkat gösterirsen değerin olmuyor bunu anladım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAldatma konusu cinsiyet ayrımı yapılmaksızın kadın ve erkek için geçerlidir aynı problemleri kadın yapıyorsa erkek de yapıyor erkek yapıyorsa kadında yapıyor
10 Yorumla Zavallı,
Aslında kendine özgüveni olmayan,
Mutsuz,
Psikolojik sorunlar yaşayan,
Ahlaksız ve şrefsiz oldıkları için11 YorumlaFlörtleriyle istediği şeyleri bulamamalarından. Ama seviyorda. Bırakamıyorda. Aldatıyor. Birde kaçamak şeyler erkekleri biraz çeker
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bunun cinsiyetle bir alâkası yok. Kadınların bir çoğu da yapıyor maalesef.
Kim Aldatıyorsa KARAKTERSİZSİR.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsence erkek mi aldatıyor yoksa kadın mı aldatıyor bu fotoda
14 Yorumla- +1 yıl
Fotoğraf gerçek değil
Cevap sahibi+1 yılgerçek veya fake olması önemli değil
önemli olan çerçevede bir aldatma söz konusu
sence kim aldatıyor- +1 yıl
İki tarafta aldatıyor
Cevap sahibi+1 yılbence kadın aldatıyor
hem o adama sarılıyor hemde başkasının elini tutuyor
iş gerçekten kadında bitiyor
yani kadın istemezse erkek bir poh yiyemez
+1 yılYanlış bilgi. Kadınlar daha çok aldatma eğiliminde ve erkeklerden daha çok aldatıyorlar.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yasaklar hep çeker ve sonu hep hüsran biter, çünkü aldatılan kadın gider
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler doymak bilmezde ondan aldatma eğiliminde olurlar
10 Yorumla Yok öyle bir şey
Evcimen ve sadık bir varlığız biz
Nokta 🤪
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek aldatma eylemini bir kadınla yapar. Neden erkekler yaftalanıyor?
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Valla arkadaşım kadınlarla kapışır şu an bu durum ve bir çok neden sıralanabilir
10 Yorumla
+1 yılBu sadece sence erkekler için mi geçerli kızlar aldatmiyor mu
10 YorumlaYeni tat yeni zevk. Farklı birşeyler deneniyor, aranıyor.
10 Yorumla
+1 yılKadınlar da masum değil. aldatan bizden değildir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sanki kadınlar hiç aldatmıyor. Karakter meselesi bu.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı.
+1 yılBu genelleme yapmaktan başka bir şey değil. ben öyle değilim şahsen
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar? Her şeyi erkeklere paslamasiniz mi?
Her kadin bir değil her erkeğin bir olmadığı gibi.10 Yorumla
+1 yılCinsiyet meselesi değil karakter meselesidir. Kadınlardan da korkmak lazım.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen cevremde hep kadinlarin aldattigina şahit oluyorum
10 Yorumla
+1 yılValla bize şans veren yok.
Erkek değilmisiniz hepiniz aynısınız diyip başından salıyorlar.
1 haftaya kalmadan başkasıyla el ele kol kola ömrüm canım cicimler.
Ben naptım?10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Erkeklerin beraber oldukları da bir kadın unutma... Kimse masum değil
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 430 cevap paylaştı. Kızlar neden bu kadar oynak, neden neden neden diye de sorabilirdin 😂, erkek boku yiyense de Kızların da assağı kalır yanı yok
00 Yorumlavar olan sevgılı ya da eslerı yeterınce ılgı gostermedıgı ıcındır ve yasakları oldugu ıcındır
10 YorumlaÖzgüvenli ve güçlü kadınların yanında pasif kalarak kendilerini anca zavallı duruma düşürerek kendilerine yakışır şekilde tatmin ederler
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 996 cevap paylaştı. Kadınlar çok mu masum?
12 Yorumla- +1 yıl
Değil ama erkeklerde bu durum daha fazla
+1 yılErkeğin aldatması için kadın lazım. Yani iki tarafta aldatıyor. En iyisi boş ver bu işleri
20 Yorumla
+1 yılKadınlar da öyle. En iyi erkekleri kadınlar anlaması lazım aslında.😀
10 Yorumla
+1 yılfotoda kadın aldaytıyo ama ksnbsjsishjdwbwhidosldvifb
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılAldatmak için kadina ihtiyac var unutma. Kadınlar da pek masum sayılmaz
10 Yorumla
+1 yılBunun cinsiyetle alakası olduğunu düşünmüyorum
10 YorumlaToplumsal cinsiyet eşitsizliğini bir yere bırakmadığınız sürece devam da edecek. Artık neredeyse bütün evli kadınların flörtü ya da sevgilisi var.
01 Yorumla- +1 yıl
İftira atma
+1 yılBilmem ki hiç aldatılmadım
30 Yorumla
+1 yılDinimize küfreden Müslüman olsa bari 🤣
20 Yorumla
+1 yılsanki kadınlar aldatma eğiliminde değil
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğı kadını yok bu işin karşısındaki rahat durmzsa erkekte aldatır ne kadınlar gördum rekor kıran erkeğın onları yapmasına imkan yoktur
02 Yorumla- +1 yıl
Karşındaki rahat durmazsa derken?
- +1 yıl
Uzun hikayede calışnlarimızdan görduğum karıyla coğunluğu kadından başlıyor olay aldatan erkek kimle aldatıyor kadınla demekkı kadınlrda eşit oranda aldatıyor
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Özgürlükçü insanlar hep bı yönde davranırlar
10 YorumlaDoğası ve mayası bozuk ise normal
10 YorumlaAldatmak Yerine Ayrılmak Herzaman En Mantıklı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 976 cevap paylaştı.
+1 yılSadece erkekler mi
10 Yorumla
+1 yılKadınlar niye yapıyorsa o yüzden
10 Yorumla
+1 yılDoyumsuz çoğu. Kadınlarda az değil bence.
10 YorumlaBenim çevremde bunu daha çok kızlar yapıyor
10 Yorumla
+1 yılKarakter meselesi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Sanırım her çiçekten bal alma isteği
10 Yorumla- Devamını Gör (25)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat