Erkekler neden aldatır ? Yani neden böyle bi şey yapma ihtiyacı duyarlar ki ? Aşık insan aldatır mı ? Biri beni aydınlatsın lütfen kızlarda bu konudaki düşüncelerini söyleyebilir mi ?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sadece bir neden öne atmak hatadır.Fakat:
Çeşitli nedenleri biraz sıralayalım :
-kız arkadaşına nasıl davranırsa davransın, o onu öküz olarak gördüğü için aldatır.
-kız arkadaşı kendisine öküz gibi davrandığı için aldatır.
-kız arkadaşı trip atmaktan başka işe yaramadığı için aldatır.
-kız arakadaşı bunalttığı, kıskançlık halleri ile nefes aldırtmadığı için aldatır.
-kız arkadaşı yeterince ilgilenmediği için aldatır.
-kız arkadaşı seks konusunda soğuk davranmaya, uzaklaşmaya başladıysa aldatır.
-kız arkadaşı çok fazla dert yakınıp, otu boku sorun edip bunalıma girdiği için aldatır.
-kız arkadaşı hep "ben ben ben" modunda takıldığı için aldatır.
-kız arkadaşı onu sürekli eleştirip, ezip, hiçbir şeyini beğenmeyip değiştirmeye kastığı için aldatır.
-kız arkadaşı herhangi bir sebepten dolayı ona ilgisini azalttığı için aldatır.
-kız arkadaşı aldattığı için aldatır.
-kız arkadaşından soğuduğu için aldatır.
-başka bir kızdan hoşlanmaya başladığı için aldatır.
-kız arkadaşı ile birlikte vakit geçirmek eğlence değil yük olarak gelmeye başladıysa aldatır.
-kız arkdaşı, kendini bankamatik olarak görüyor ve erkek bundan sıkıldıysa aldatır.48 Yorumla- +1 yıl
+1
- +1 yıl
Yeterince açıklayıcı oldu teşekkür ederim :) ama erkeklerin hiç mi hatası yok şimdi ? napalım aldatalım mı
- +1 yıl
Aynen bitirdikten sonra ne halt ediyosan et dimi ? Ne zevk alırsın karşındakini üzmekten
- +1 yıl
Teşekkür ederim bu kadar uzun ve açıklayıcı bi cevap için :)
olaya biyolojik açıdan bakarsak tamamen içgüdüsel olduğunu görürüz. bu bize atalarımızdan miras kalan genlerimizin bir oyunudur. hayvanlarda daha belirgindir. soyunu devam ettirmek ister. döllerini etrafa yaymak, önüne gelen bütün dişileri tohumlamak ister. aldatan erkek de içgüdülerine yenik düşmüş, ilkel bir insandır ya da modern bir hayvandır. bize bahşedilmiş olan mantık ve düşünme yeteneğini bertaraf edip içgüdüleriyle hareket eder, önüne geleni döller.
psikolojik açıdan bakarsak, kendine güveni yoktur ve kendi de dahil herkese bunun aksini ispatlamaya çalışır. özellikle andropoz eşiğindeki amcalarda daha da bir artar. hala bana veriyolar mantığıyla çok para harcarlar. genç versiyonları ise uzun süreli ilişkilerinden sıkılmış, heyecan arzusuyla yanıp tutuşurlar. ama bunun iyi bir tarafı vardır. aldattıktan sonra geri dönerler. evde bekleyen kızcağıza sarılır seni çok seviyorum derler. aldatma onlar için yeni bir ten, yeni bir kokudur. burnunda bir öncekinin kokusu kalmıştır. şimdi artık eski kız da yenilenmiştir. ilk kez kokluyomuşçasına aşkı tazelenir. kendi çapında ilişkiyi yenilemiştir.10 Yorumla
Eger kadindan memnun degilse aldatir , ilgisizlik ya da tatminsizlik gibi sorunlardan.. Cok asik olan bi erkek de aldatabilir cunku bi sure sonra ne kadar severse sevsin hayat monotonlasir ve sikilirlar zaten erkeklerin aldatma durumlari cogu zaman cinsellikle amaclidir, aynilari kadinlar icin de gecerlidir ama onlar daha duygusal baktiklari icin fiilen bunu gerceklestirmezler
20 Yorumla
erkekler neden mi aldatır. çünki kızların 1, nefsi var erkeklerin ise 9, nefsi var yani bi nefisleri doysa diğer bir nefsi aç kalır oyüzden aldatır..
21 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
51Cevap
Bacım sen iyi misin ya soruya bak cinsiyetle ilgisi yok bunun. Büyük ihtimalle aldatılmışsın önüne bakacağına hala olur yanını arıyorsun. Sana evet sever dememizi bekliyorsun. Kusura bakma ama kendine saygın yok. Seven insan asla aldatmaz, şunu da yaz kafana aldatan bir daha emin ol er ya da geç yine aldatır. Eminim sana yaptığı savunma şudur; onlar s*ktiğm sen sevdiğimsin:D hata yaptım, tek gecelikti, sen evleneceğim insansın. Cinsel birlikteliğiniz yoksa ihtiyaç der. Diyecek çok şey bulur bunlar klasik olanlar. Artık açın gözünüzü erkeklerin arkadasında geri planda sığınmacı güçsüz TC kızı triplerini bırakın. Dost acı söyler
20 YorumlaŞu aldatma olayını erkeklere yıkmaya, yamamaya çalışanlar kadar sığır bir güruh yoktur. Neyse girizgahı böyle yaptım, kısacık cevabımı vereyim ve gideyim: Sevmiyordur ve birlikte olduğu kişiden ayrılmaya g.tü yemiyordur. Bu iki bileşen aldatmaya iter. Seven aldatmaz hafız.
43 Yorumla- +1 yıl
cevap yazacaktım bunu görünce artılayıp geçiyorum. iradesizlik de ekleyelim biraz tam olur
Neden aldatır tabiki aldattığı kişiyi gözünden çıkardığı için =) şimdi diyeceksinki neden gözünden çıkarmıştır? Buna cevap olarak; ona göre iyi değilsindir artık ondan yani seni tanıyarak çözmüş bazı yönlerini beğenmemiştir o istediği şeyleri başkalarında aramaya başlamıştır bu böyle akar gider..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılDuygusal bir ilişki değilse eğer ,Tüm erkekler Menüde farklı yemek olmasını ister.Bir erkeğin zaferi kızı la birlikte olduğu, yani ilişki yaşadığı noktadır.Zaten ondan ilerisi yok, bir idealin kalmadığı için aynı heycanı yaşamak için başka bir çiçeğe konmak ister,kişisel düşüncem bu
00 Yorumla
+1 yılİnsan oldugu icin aldatir.Bu konuda en cok kafama yatan schoepenhauer'in dusunceleri.
bknz askin metafizigi
ornek link link00 Yorumla
+1 yılmalesef ki
doyumsuz oldukları için
kadını değil sexi sevdikleri için
sahiplenmeyi bilmedikleri için
daha istersen bu listeyi sıralayabilirim
tüm erkekler için değil bu aldatanlar için geçerli
ben sana soruyorum kadınlar niye aldatır00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılsana kendi halimi samimi bir şekilde anlatıyım çok sevdiğim bir sevgilim var ayrı şehirlerde yaşadığım ve sürekli burun buruna olduğum ısrarla benimle birlikte olmak isteyen çok çekici evli bir bayan var bakalım nereye kadar dayanıçağız?
00 Yorumla
+1 yılAşık adam aldatmaz.Aldatırsa da 1 sefer kazara olur 2.si olmaz.Erkekler niye aldatır?Senden elde edemedikleri şeyi sağlayan birinden dolayı aldatır.İmkanı oldukça aldatır.
013 Yorumla- +1 yıl
Peki ya kazara olup olmadığını nasıl anlarım ben ?
- +1 yıl
Şöyle yap.1 sefer affet ama eğer 2.sini yaparsa...bas tetiğe :)
- +1 yıl
Evet mantıklı görünüyor :)
- +1 yıl
Son 2 kelime hariç evet mantıklı :)
- +1 yıl
Bana gayet mantıklı göründü :)
- +1 yıl
Yok ciddiye alma :D Arkanı dön git sen terket geç :)
- +1 yıl
Yaptığı yanına mı kalsın şimdi :)
- +1 yıl
Boşver ya koskoca İzmirde çok daha iyilerini bulursun :) Yol ver madem :)
- +1 yıl
Nasıl ya ? :)
- +1 yıl
Koskoca şehirde yaşıyorsun kala kala tek erkeğe kalmadın yani.Doğru adamı bulma şansın bi hayli yüksek.Onu terketmen sana çok şey kaybettirmeyebilir.
- +1 yıl
Yok ona değil İzmir demene şaşırdım :)
- +1 yıl
Düz mantık.Niickinin sonu 35 :)
- +1 yıl
Doğru :)
+1 yılseni aldatmasını istemiyorsan sevdiğini hissettireceksin çok ilgi göstereceksin sen sadece o sana mesaj attığında mesaj atıyorsan ilişki en fazla 2 hafta sürer... ilgi göster kıskan sevdiğini hissettir.
03 Yorumla- +1 yıl
Bu seferde çok sıkıyosun bunaltıyosun triplerine giriyolar ama ?
- +1 yıl
valla o erkeğine göre değişir ama yani sadece kıskanma konusunu ayarla diğerlerini iyice göster ama kıskanmazsan sevmiyor galiba şüphesi olur yani... ben kendi adıma konuşayım sevildiğimi hissetmek isterim ve bir kızdan birşey isitiyorsam mesela açık giyinme kız bana kalkıp ben böyleyim derse kız sevmiyor demektir bence çünkü seven katlanır ve ben en son bu kıyafet konusu ve sevildiğimi hissedememe konusundan ayrıldım...
- +1 yıl
Hangi tip erkekle karşı karşıya olduğunu anlayana kadar olan olmuş oluyo zaten
Konuya birde şu yöneden bakmak gerekir eğer aşıksam aşık olduğum kıza asla ilişkiye girmeyi bırak iişki teklifi bile yapmam ve ona yapmadığım şeyi zaten bu yollara düşmüş kişilere yaparım buna aldatmak denmez bence
04 Yorumla- +1 yıl
Evet o da doğru bakış açısı ama sevgilinin başkalarıyla olduğu fikri insanı çıldırtmaya yeter
- +1 yıl
Haklısın teşekkür ederim
Eğer erkek aldatıyorsa sorun kadındadır elinde tutabilmeli erkeğini. Ama bazıları vardır ki bu işi zevk için yapıyor onlara çözüm yok. Ama biz evlenirsek sorunsuz olur evlilik -_-
010 Yorumla- +1 yıl
Ahh Tanrımm yine mi senn :)
- +1 yıl
Senden kurtulmak için napabilirim :D
- +1 yıl
Tanrım ilk defa sanal bir evlenme teklifi alıyorum çok ilginç :D
- +1 yıl
Hahahah hadi acıdım 3 saniye içinde geri alabilirsin :D sayıyorum bak..
- +1 yıl
Al al hadi bekliyorum :) biz bişey görmedik
öncelikle genellemeyelim ama benim bugüne kadar arkadşlarımdan duyduğum kadınlarının fizklerini beğenmedikleri için yani eşleri tatmin edemediği için aldatıyor tabii bu benim duyduklarım genelleme yapmak yanlış
00 Yorumla
+1 yılAdam olsa aldatmaz zaten ilişkide sorun olursa gidip bayan arkadaşıyla sorun hakkında konuşurlar aldatıyosa ondan adam olmaz bas - yi gitsin
00 YorumlaBüyük baş yerine küçük başla düşünmeye başladığı an aldatır.
01 Yorumla- +1 yıl
+1 büyük başla düşünülen güzel bi cevap :D
Araştırmalara göre kadın aşk, erkek cazibe için aldatıyor.
00 Yorumla
+1 yılCok dirdir edersen ve herseyden sikayetci olursan...
00 Yorumla
+1 yılerkeğin aldatmasını nedeni kadındır. herşeyi dozunda yapıcaksın. çok ilgi isterler ama abartmadan yapıcaksın bunaltmadan. yataktada da isteklerini karşılıosann zaten aldatmaz erkekler.
00 Yorumla
+1 yılaldatmak erkeklerin zihnine farklı kodlanmış
aldatmakın bizde ki karşılığı
al-tat-bak00 Yorumla
+1 yılçünkü ellerindekinin kıymetini bilemezler doyumsuzlardır çünkü çünkü aldatmanın çünküsü yok sadece bi anlık zevke bütün herşeyi maffetmektir
00 Yorumla
+1 yılözgürlük hissini yaşamak için. bazen bayanlar çok fazla sıkar, o zaman aldatma oranı da yükselir.
05 Yorumla- +1 yıl
İlgilenmemeli miyiz ? Bu defada ilgisiz diye aldatmazlar mı
- +1 yıl
ilgilenmeyin demiyorum sadece sıkmayın. daha açık ifadeyle;
-şu kız sana mı bakıyor?
-sen nereye bakıyorsun?
neredeydin?
-napıyordun?
-başkası mı var?
-bana haber vermeden tuvalete mi gittin sen?
gibi diyaloglara lütfen girmeyin. - +1 yıl
Ahahahah kahkaha attım bana haber vermeden tuvalete mi gittin sen ? :D
- +1 yıl
yaşanıyor böyle şeyler. :)
- +1 yıl
Evet allahtan o insanlardan değilim :)
+1 yılNe kadar çok hatunla birlikte olunursa o kadar güzel bok yediğini düşünme sanrısı yüzünden.
02 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten saçma bi düşünce.
- +1 yıl
Anlamak istiyorsun saçma bir bakış açısından bakmalısın.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazen hiçbirşey olmamış gibi düşünüp suçu kendilerinde aramayıp yada hanımın bir yanlışları varsa aldatır
00 Yorumlabu sorunun cevabı bulunsa ınsanlıgın gızemı cozulur boyle buyuk konulara dalmayın:)
00 Yorumlakımısı aradıgı kadında cınsellıgı bulamıo kızdan ıstıyor kız ceknıyor halıyle erkete baskasına gıdıyor
00 Yorumlaerkekler aldatır.yani böyle bir şey yapma ihtiyacı duyarlar.aşık insan aldatır.kızlar bu konudaki düşüncelerini söyleyebilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayYorumları okudumda kendi cinslerim aldatmayı normallestirmis
00 YorumlaErkekler de aldatir kadinlarda...sebep say say bitmez;)
00 Yorumla
+1 yılartık sevmedigi için ama dogru birsey degil ama sölesede anlayısla karsılasmıyo ütopik bi durum
00 Yorumla
+1 yılerkeğin aldattığı da yine bi kadın.yani sebebi yine kadınlar.
00 YorumlaSalak oldukları için bişeyi kaybettikten sonra değerini anlıyor benim gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek aşıksa eğer aldatmaz kesinlikle.Ben şahsen aldatmam.Ama eğer aşık değilsem laylaylomsam o kişiyle önüme gelene vururum hacı sevgili flan dinlmemem fırsatları kaçırmam..
00 Yorumla
+1 yılerkek aldatınca cinsellik için aldatır ve savunmasını bana dayanamazlar kızlar ya da sevgilim bana trip uyguluyor ama hep der
00 Yorumla
+1 yılAldatmak kötüdür. Erkek kadınında bulamadığı özellikleri başka bir kadında bulursa aldatır. Aşık adam asla aldatmaz.
00 Yorumlapartnerinde eksik olan neyse onu bir başkasında bulduğunda erkek aldatır.
00 Yorumla
+1 yılHeyecan. Elde etme tutkusu, halla yapabiliyorum albenim varım dürtüsü, ve tutkulu seks
00 Yorumla
+1 yılSal ipini gitsin o çayıra sen bayıra canım ondan adamda olmaz !
00 Yorumlaaldatmak istediği için aldatır.
02 Yorumla- +1 yıl
Bu sevmediği anlamına mı gelir ?
+1 yılKiz cok dir dir ediosa
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Önce kendine sonra sana saygısı olmadıgı için.
10 Yorumla
+1 yılyakalanma korkusu zevki artırır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. zevkten...başka ne olabilir ki
00 Yorumlaçüküyle düşünmeye başladığı an aldatır.
03 Yorumla
+1 yılerkek oldugu ıcın uckuruna sahıp olamadıgı ıcın
00 YorumlaMacera ve heyecan arayışı
00 Yorumla
+1 yılkadınlarla aynı nedenlerden dolayı...
02 Yorumla- +1 yıl
:) teşekkürlerr...
+1 yılöyle demişinki erkeklerin %100ü aldatıyor sanki.
02 Yorumla- +1 yıl
Neden sütten çıkmış ak kaşık oldugunu mu düşünüyosun ?
- +1 yıl
bak bakalım öylemi düşünmüşüm.? hasminallah ya
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. karakter yoksunluğundan dolayı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı.
+1 yılaşık olmayan her erkek aldatır bişekilde
00 Yorumla
+1 yılAradığını o bayanda bulamaması aldatma nedeni.
00 Yorumlaarada bir eşşekliğimiz tutar:)
00 Yorumla
+1 yılcesitli nedenlerden dolayi olabilir.
04 Yorumla- +1 yıl
mesela ?
- +1 yıl
daha güzeldir.
- +1 yıl
Kendilerini bulunmaz hint kumaşı falan mı sanıyo bunlar ? Onlardanda yakışıklıları var elbet.
- +1 yıl
onlardan daha yakisiklisini bulunca kizlar da aldatir.
+1 yılAldatmak çok anlık bir durum
00 Yorumlamaymun iştahı ağır basar bir türlü doymaz .
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılelindekiyle yetinmemekten
00 Yorumla
+1 yılçapkınlık işte.. sebibi yok
00 Yorumlakız erkeğe ilgi vermiyorsa erkek aldatır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılartık bende aldatıcam
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:))
+1 yılkadınlar neden aldatır ameynüm
11 Yorumla- +1 yıl
hic.
Hergün aynı seftali yenmez;))
00 Yorumlagenleri bozuk adi heriflerin :)
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler neden aldatır?
Erkekler şu nedenle aldatır, kadınlar bu nedenle aldatır diye bir genelleme yok. Bunun için çok fazla dinamik ve çok fazla sebep var. Aşkının büyüklüğünden aldatan bile var, çok büyük aşka düştüğü için narzisması zedelenir, ya onu kaybedersem düşüncesi ile karşısındakine öfke duymaya başlar ve alternatif oluşturmak için de aldatır.
Genelde aldatılmak kendini değersiz hissetmesine neden olur. Çoğunlukla erkekler aldatıldığında daha büyük yaralanma yaşıyorlar hatta kadını cezalandırmaya kadar gidebiliyorlar. Biz genellemeye çok meyilliyiz. Genellemek, bir şeylere çok fazla önem vermek, her şeye önem verelim ama bir şeye çok çok önemli kılmayalım diyorum. Genelleme yapmak onun için tehlikeli, şunun için erkekler aldatır diyen bir insanın suratını görmek istemezdim. Size tavsiyem böyle bir şeye direkt cevap veren insanı izlemeyin.