Hata yaptım? Pişmanlık?

Sevgilim eve çağırdı normalde ailem izin vermezdi beni çok zorladı bi türlü ikna etti bizimkilere kız arkadaşıma gittiğimi söyledim arkadaşıma da tembihledim bizimkiler ararsa diye sonra beni aldı evine çıktık yemek yapicam sana dedi tavuk sote yaptı yedik onu sonra baktım yanaşmaya başladı ben de aşkım burada istemiyorum dışarda küçük çaplı ama burada olmaz dedim tamam dedi güvenimi kazandı daha çok bilgisayar odasına geçtik oyun oynadı biras ben telde takılıyodum sonra gel buraya dedi kucağını gösterdi ben de yok dedim der demez bağırdı yerimden sıçradım beni sinirlendime bak dedi tamam sakin ol dedim çok korktum oturdum kucağına zıpla dedi yavaşça belimi tuttu önden kavradı saclarimi arkaya aldı boynumu öptü ben yeter mi dedim taytini çıkar dedi ben hayır dedim o kadar da değil diye kalktım gidiyorum ben dedim gidersen tekrar geldiğinde ben sana söylemiysem bunları kendin yapıcaksın yoksa fena yaparım kızim dedi bir sey demedim çıktım. onunla konuşmak istedim gidince yazdım dönmedi araması en son demiş beni mutlu etmezsen mutlu olamazsın demiş dediği şeyleri evlenince yapmak istiyorum nasıl kurtulucam?

Güncellemeler
+1 yıl
Aramadım yazmadım da sürekli artıyor mesaj atmamış aç telefonu dedi sadece
Hata yaptım? Pişmanlık?