Yanlış mı yaptım ya?

Bitmişti... Her yerden engelledi, sonra kitaplar ile ilgili bir platformdan engeli kaldırdı. Diğer yerlerden hala engelliydi. Derken
baya düşündüm, neden burdan engeli kaldırdıdadiğer sosyal medyalarda engeli kaldırmadi diye. Herhalde dedim dikkat çekmeye çalışıyor yazmamı istiyor.
Ama herhangi bir tepki vermedim, yazmadim. Taki attığım bir kitap alıntısını beğenene kadar. Tabi laf sokar gibi inadına beğenmişti anladım ama olsun.. O bildirimi gördüğüm de kalbim nasıl atıyordu.. Anında yazdım oda cevap yazdı.
Neden engeli kaldırdığını sordum şu saçma cevabı verdi, ' burası kitapları takip ettiğim bir platform, sorunları buraya taşımak istemedim' cevap hiç içime sinmedi mantıksız geldi. Derken konu uzadı buluşma teklifi ettim kabul etti, diretmedi.. Ve sanırım barışacağız. Kafama takılan konular, 1- acaba hiç mi yazmamalı hiç mi buluşma teklif etmemeliydim 2- onun davrandışları.. Gerçekten yazmamı istemiş olabilir mi? sordum yazmamı bekledin mi diye hayır dedi... Ama istemek ve beklemek farklı. Mesela bende engeli kaldırmasını hiç beklemiyor, ama çok istiyordum. Off of Boşuna mı kürek çekiyorum bana bir iki bir şey yaza bilir, akıl verir misiniz...😔
Yanlış mı yaptım ya?