Yanlış mı yaptım acaba?

Merhaba konu eltim. 1 yıldır evliyim. Eş ailesi daha en başında eltimi kötülemeye başladılar bana. Heryere beni çağırıp onu çağırmıyolardı. Büyük görümce eltimle kanlı bıcaklı düşmandı o zamanlar. Birgün evime gelmek istediler kayınvalideler, görümceler, eşleri vs. Eltimi ayrı çağırmaya karar verdim büyük görümce rahatsız olacağını dile getirdiği için ama sonunda yine ben suçlu oldum eltim duyunca iki yüzlü vs imalarda bulundu. Şimdi aradan zaman geçti ben 6 aydır görüşmüyorum eşimin ailesiyle bi problem yaşadım. Eltime yanaşmaya başladılar. Gün yapmışlar bugün kaynananın komşusunun evinde. Halalar, teyzeler, gelinler, görümceler, eltim de dahil herkes orada. Komşu bunu wp durumunda paylaşıyor ben görüyorum. Bana elti açıkçası hep mesafeli olduğunu iddia ediyordu. Zamanında beni iki yüzlülükle suçladığı için bi an resmi yollayıp “Allah muhabbetinizi artırsın 😃 ” diye mesaj attım. Hiç cevap vermedi. Yanlış mı yaptım? Bu arada genel anlamda eltimle aramız iyiydi birbirimizi severdik bana anlattıklarım dışında bi yanlışı olmadı hiç.
Yanlış mı yaptım acaba?