Merhaba konu eltim. 1 yıldır evliyim. Eş ailesi daha en başında eltimi kötülemeye başladılar bana. Heryere beni çağırıp onu çağırmıyolardı. Büyük görümce eltimle kanlı bıcaklı düşmandı o zamanlar. Birgün evime gelmek istediler kayınvalideler, görümceler, eşleri vs. Eltimi ayrı çağırmaya karar verdim büyük görümce rahatsız olacağını dile getirdiği için ama sonunda yine ben suçlu oldum eltim duyunca iki yüzlü vs imalarda bulundu. Şimdi aradan zaman geçti ben 6 aydır görüşmüyorum eşimin ailesiyle bi problem yaşadım. Eltime yanaşmaya başladılar. Gün yapmışlar bugün kaynananın komşusunun evinde. Halalar, teyzeler, gelinler, görümceler, eltim de dahil herkes orada. Komşu bunu wp durumunda paylaşıyor ben görüyorum. Bana elti açıkçası hep mesafeli olduğunu iddia ediyordu. Zamanında beni iki yüzlülükle suçladığı için bi an resmi yollayıp “Allah muhabbetinizi artırsın 😃 ” diye mesaj attım. Hiç cevap vermedi. Yanlış mı yaptım? Bu arada genel anlamda eltimle aramız iyiydi birbirimizi severdik bana anlattıklarım dışında bi yanlışı olmadı hiç.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kocanızın ailesi ile uğraşacağınıza gidin kitap okuyun. Boş boş işler
Sesli güldüm 😁 çok tatlı ve yerinde bi yorum bence, teşekkürler:)
Bence herkes kendi rengini ve tavrını en başında belli etmeli bu akraba ilişkilerinde iyi ilişki her zaman yürümüüyoe bence awn yinede mesafeni koru
Eltim açıkçası bana hep mesafe iyidir bende mesafeliyim gibi yorumlarda bulunuyor ama ben hiç mesafeli olduğunu düşünmüyorum. Gayette samimi ve açıkçası onlara yaranma çabası içinde hep. Sadece biraz vicdan yaptım sert mi çıktım kırdım mı diye. Eltiyle de mi mesafeli olmam gerektiğini düşünüyorsunuz?
Ben çok mesafeli olman gerektiğni düşünmüyorum ama çok samimi olman gerektiğnide düşünmüyorum demek istediğim iyise iyi ol kötüyse kötü bazen bazı insanlar ani çıkışlar sert tavır iyi olabiliyor dediğin gibi sen vicdan yapmışssın ☺️ kafana takma kücük detayları hayat bazı şeyleri düşünerek vakit harcamak için bile çok kısa o an onu gerektirmiş o olmuş olan olmuş biten bitmiş..
Ayy çok teşekkür ederim. Arkadaşıma anlattım o kafamı karıştırdı biraz. Beni haksız buldu. Bu yüzden pişman oldum mesajı attığıma ama bende çok büyütülecek bişey olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta onun yaptığı gibi hakarette bulunmadım gırgıra vurdum ve muhtemelen bozuldu cevap vermedi. Bakalım ilerdeki günlerde nasıl bi tavır sergileyecek.
Bu durumda yapılıcak en erdemli en güzel hareket tavırlarını izlemek bundan sonra sana yaklaşım olaral gerçekten kırıldıysa sonuçta hepimiz insanız karşına geçip o gun sana şunu sölemek istedim aslında şaka yapmıştım demek. Dediğim gibi geceni ve gecenın bu saatinde vaktini bunu duşunerek harcama ☺️ kücük detay bunlar hayatta o an o gerektirmiş o olmuş daha buna yapabaliceğimiz bişi yok artık
Yani akşamdan beri düşünüyorum acaba “alınmadın değil mi? Gırgır yapmıştım “ gibi bi mesaj mı atsam diye. Sonra vazgeçtim kendi bişey yazarsa cevap veririm dedim. Arkadaşım birdaha ömrü billah konuşmaz seninle diyor:D bilemedim napsam:)
😂 yaparak dökümü gibi oldu mevzu anlatıma göre kafanda çok büyütüyorsun seni anladığım kadarıyla en ufak şeyleri bile kafana takan insanlar ne düşünür kırarmıyım edermiyim diye endişelen bi yapın var bu konunun sonucunu merak ediyorum
Offf evet ya:) Başak burcuyum maalesef takıntılar kraliçesi. Gerçekten takılmak gerektirmeyecek kadar basit mi? Niye böyle kötü hissettim ben ya. Of arkadaşım kötü etkiledi beni zaten anlatırken “bunu yaptım deme şaka yapıyorsun demeee kızımmm ne alakaaa” diye başladı 😩 tamam dediğini uygulayıp bu konuyu rafa kaldıracağım. Yazmadığı sürece yazmam eğer yazarsa da konuşurum insan gibi. Böyle bişey yüzünden bana düşman olacak değil heralde değil miiiii:))
Sonuçta sen onun yengesisin sana ne kadar kin besliyebilir ki en güzeli yüz yüze gelene kadar olayı unut ve kapat☺️ yüz yüze geldiğinde bir gülüş belki bir bakış herşeyi anlatır bence bi problem olcağını sanmıyorum kötü bişi yaptığnıda düşünmüyorum başak burcu ☺️☺️☺️
Sanırım haklısın ben büyüttüm. Biraz zaman geçsin yüz yüze görüşmeyi teklif ederim. Gerisi hallolur umarım. Çoook teşekkür ederim içimi en çok rahatlatan yorum oldu çok sağol:)
☺️ ben tesekkur edeerım asıl ya sohpetini benimle paylaştığın için.
Konunun sonucunu bana bildir ama ☺️
Tamam mutlaka bildireceğim:)
Bekliycem ☺️☺️
Kendini tanı başkasının lafıyla değil
İşte bişeyleri hep yapar eder pişman olurum sonra. Özellikle birini kırıp incittiğimi düşünüyorsam.
Bu yüzden vicdan yaptım biraz.
Birgün kahve içmeye davet et tek onu
Aaa evet bu güzel bi fikirr
Tatlı konuş o gücenmiştir haklı olarak. Israr et güzel bir gün geçir
Ama bende gücenmekte haksız mıyım?
Onun haklılık payı daha mı çok?
Güvenmeyi boş ver başkasının lafıyla bu kadar olur
Bu tür polemiklere daha fazla girerek ahmaklık yaparsın.
Çok haklısın. Bence de boş işler ama yapmış bulundum keşke sessiz kalsaydım. Bi an sinirden kan beynime sıçradı. Kırıcı mı davranmışım?
Kırıcı olman önemli değil. Akraba polemikleri yersiz, hadsiz, saçmadır. Kimseyi kırmaktan çekinme. Kendini yıpratman üzücü...
Kendimi gerçekten çok yıprattım bugün. Bi ara sinirden ağlıyordum hatta:D bi arkadaşımla konuşana dek yaptığımın doğru olduğu kanaatindeydim ama kız beni haksız buldu. Adın geçimsize çıkar bak diğerleriyle de küssün yarın birgün eltiyle de küsersen adın çıkar diyor. En azından o diğerleri gibi değil kaybetme diyor ama ben hiçbirine güvenmiyorum açıkçası ne eşimin ailesine ne de eltime. Kimin ne olduğunu anlayamıyorum çok safım.
Birinin ne olduğunu anlamak istiyorsan çok insan tanıman lazım. Ya da tanıyan birinden yardım alman lazım. Ezel dizisine başla :D
maalesef bende o kabiliyet yok ben akıllanmam:)
O zaman kerizliğe devam kızım benim :)
Aynen öyle:)
Bence sonuna kadar haklısın
Umarım öyledir bi arkadaşıma anlattım da bana kızdı eltimi suçsuz buldu. Çağırırlarsa mecbur gidecek vs dedi. Bende tamam bişey demedim ki mesaja cevap verseydi bende iyi yapmışsın çağırılınca mecbur gidiyorsun diyecektim dedim ama kadın muhtemelen bozulup mesaja cevap dahi vermedi bu yüzden kötü hissettim acaba yazmasa mıydım diye
Sen canını sıkma ama çokta üstlerine gitme
Yok bidaha üstelemeyi düşünmüyorum zaten
Anladım aranızda yaş farkı var mı
Benden 6 yaş büyük
Anladım bu ilişkiler hassastır dikkat etmek lazım
Eğer bu konuda soracağın danışacağın bir şey varsa mesaj atabilirsin
Evet hemde nasıl
Hiç sevmiyorum böyle işleri ya
Hepsi ayrı bi dert birine yaransan diğerine yaranamıyorsun biriyle iyi olsan diğeri küsüyor güvenmek istiyorsun güvenemiyorsun kimin ne olduğu belli değil
Evet öyle gerçekten çok büyük kördüğüm
Mesaj atabilir miyim sana yanlış anlamasın benim de bu konular hakkında bazı danışacağım şeyler var
İyi yapmışsın genç
Umarım
İçinde kalacağına attın işte boş ver