Eğer sevgiliniz böyle bir şey yapsa ne yaparsınız.
Niye erkek kuaforlerinde bayan çalışmıyor
Eğer sevgiliniz böyle bir şey yapsa ne yaparsınız.
Niye erkek kuaforlerinde bayan çalışmıyor
Tabii ki hissederim. Sevgilimin karşı cinsten bir tek babasıyla ve abileriyle konuşma izni var. O da uzaktan konuşmak yanlışlıkla sevgilime değerlerse bile ayrılırım (!)
Cevap
5Cevap
Bunu diyen kişi en çok p*rno izleyen kişidir abazadır açık ve net
Evet aynen öyleyim. Kendimi bildiğim için zaten öyle diyorum. Kişi kendinden bilir işi dememişler zaten
Aynen işte şimdi git video izle uyu aw
Angela white mi izlim reagan Fox mu izlim
Kadın kuaföründe çalışanlar gay gibi oluyo zaten sıkıntı yapma
O nasi bir namus anlayışı öyle. Erkek temizlik görevlisi geldi sokağı süpürdü tüm mahallenin namusu kirlenir mi.. böyle bişey olmuş.
Kariyi elliyorlar. O halde bütün erkekler masaj salonuna gitsin. Her köşe başına masaj salonu açılsın
Ne ekmek kapısı. Onlar karıları ekmek olarak görüyor
Dayı kadın kuaförleri bizim berberler gibi kolumuza dayamıyordur herhalde o yüzden sıkıntı yok benim için 😂
Zaten dayasa kız sonra arka tarafta yatakta
Benim hatunun öyle bişey yapacağını sanmıyorum reis ama seninkini bilemem tabi
Senin benim hatun yapmaz. Ama erkekler bitchhh ya
çomar ettiği lafa bak namus insanın kendisine ait Allah senin gibilerinden korusun
Bence Müslümanlığa da ters. Eğer bir kız erkek bi kuaföre saçını yaptiriyorsa muslumanligini sorgulasin da
Sanane olum Kul ile Allah arasında sana noluyo
Valla ben kuran hadis bilirim. Gerçi ben ateistim. Sadece çelişkileri sevmiyorum. Hiçbir din gelişen dünyaya karşı koyamaz da. Ya değişir ya da degismedim izlenimi vermek için civitir. Sen de civitiyon. Sacmaliyon. İki kere iki dört eder. Bana kul ile Allah arasi deme. Bir ateist olarak size dininizi size ogretmiyim. Yok öyle sekuler yaşam sonra ben müslüman. Net olun
Ya ne alaka adamin meslegi o hasta misiniz siz yav
O halde bayan kuaför gelsin berberde ense trasimi alsin
Eger o an o denk gelmisse yapsin ne var bunda?
Partnerinize guvenmiyor iseniz hayat size zindan olur
O halde evli erkekler masaj salonuna gitsin. Karilarina desin. Aşkım ben masaj salonuna gitcem alt tarafimi bi ovalatacam. Haberin olsun. Tamam mı aşkım desin.
Onunla bu bir degil, berbere kuzfore gitmek ihtiyactir, masaj ihtiyac degildir. Doktora gidince kadin doktor baksin mi diceksin?
Nasıl bir değil masaj da ihtiyaçtır. Evet ya o erkek doktor şak diye karının üstüne kendini bırakırsa ben zaten anlamıyorum tıp okuyorlar. En basit bölümü seçiyorlar çoğu tıp okuyan. Başkalarının karısının ammmmini görmeyi niye bu kadar merak ediyorlar anlamıyorum. Tabi kadın doğum uzmanları çok para kazanıyor. Ulkece çok doguruyoruz. Benim amca oğlum da kadın doğum uzmanı. Biraksaniza kadınlar kadın doğum uzmanı olsun. Bence ebelik nasıl okuyamuyorsa bir erkek. Kadın doğum uzmanı da olmamali
sen bu kafaylz iyi gelmissin bu yasa shsjajah
Agaaa 1 gram erkesen vurursun o karıyı
yok anasının gözü ha ne saçma düşünce bu
Bir de bayıl istersen Feriha
Ne alaka yahu ne saçma
Kckdkdkdkrk mal mısın
Yuh ne alaka
Saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?