Saçlarını boyatan erkeği yadırgar mısın? Ben normal buluyorum açıkçası beyaz olmasından şikayetçiyse boyatabilir :) 

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Erkeklere saç boyamak pek yakışmıyor tuhaf karşılığımdan asla değil ancak pek yakışmıyor yani yüzlerine mi gitmiyor genel olarak mı hitap etmiyor bilmiyorum özellikle bu sarı gibi bir şey attırıyorlar falan onu zaten görmekten bıktım yani mavi yeşil yapsalar ona bile razıyım ama bu aralara bir yerlere Sarı falan attırıyorlar onu beğenmiyorum
Şimdi yadırgamam tabiki herkesin kendi kararı, benimde boyatmışlığım var. Saç boyamanın tek bir cinsiyete özgü bir durum olduğunu düşünmüyorum ama tarih boyunca, özelliklede türkiyede hep erkek adam saç boyamaz diye aşılandığı için topluma, bir göz alışkanlığımız olmadığı için saçını çok canlı bir renge boyatmış bir erkek görünce ister istemez garipseyebiliyoruz. Mesela batının herhangibi bir ülkesinde görsek muhtemelen garip gelmez çünkü onlar bu durumu çoktan aşmışlar ama türkiyede görünce böyle bir göz alışkanlığımız olmadığı için ister istemez absürt geliyor işte insana.
Bence artık insanlar bağnazlık ve geri kafalılığı bıraksın. Ne güzel insanlar tek renk yerine rengarenk saçlı olsun. İsteyen küpe taksın isteyen ne isterse. Çok baydı bunlar bence.
Cevap
23Cevap
Saç boyası erkeklere yakışıyor
Asla yadirgamam kızlarda erkeklerde özgürdür kendine yakışan şeyi yapmaları da normaldir. Ama yakismiyorsa o başka gülerim en fazla 🙂🙂
Herkesin kendi hayatı kendi saçı başı.
Kimseye laf demek düşmez.
Aynen öyle
Sen zaten boyatsan yakışır uwu bal surat
Beyazlardan şikayetçiyse bir şey diyemem ben de ama gidipte mavi pembe gibi saçma renklere boyatmasın yeter
Kızların çoğu koşullu ya da koşulsuz yadırgıyor.
Aynı görüşü kendi saçlarınız içinde hayata geçirin sonra konuşalım bunları
İsterse gökkuşağı yapar, onun bedeni, onun kararı. Beni uzaktan yakından ilgilendirmez, yorum yapma ya da yadırgama hakkı da vermez.
ben yapıyorum, boya değil ama beyazlar için bir çeşit kapatıcı, saçın orjinal rengi değişmiyor
Markası nedir
Bilmiyorum, kuaför yapıyor
Yadırgamam tabii ki. İnsanlar özgürdür özellikle bedenleri konusunda kimse söz sahibi olamaz.
Yadırganıcak bir şey yok herkes istediği renge boyar isteyen yadırgar isteyen yadırgamaz 😁😁
Erkek ve ya bayan boyatan sevmemıs indir bu gunune kadar
Rengarenk olmadığı sürece boyatabilir siyah okur kahverengi olur mavi kırmızı giri karşıyım
hayır tabiki , kimi insanın saçı beyazlılar boyatıyor
Her türlü boyatabilir kizlar beyaz diye mi boyatiyo sanki. Isteyen istediği renkte olur, yeter ki yakıştırsın.
Yadırganacak bir şey yok. Saçlarını ünlüler de boyuyor. Yadırganıyorlar mı, hayır..
Siyah saçın önünü sarı yapmasınlar da naparlarsa yapsınlar
Yeni nesil gibi rengarenk ise yadırgarım ama normal siyah- kavherengiyse gayet normal
yaslilar boyatınca cok itici gözüküyor ama onun dışında istese pembe yapsın umrumda olmaz
Her insanın kendi yaşantısı var saygı duymak gerekir
istemem ben boya falan doğal seviyorum benim erkeğim (eşim ) doğal olmalı
Memnun değilse veya renk değişikliğine gitmek istiyorsa neden olmasın, bence bir sakıncası yok 😇
Futbolcularda vs görüyorum. Bana normal gelmiyor. Hiç yakıştıramıyor
Hiç yakıştıramıyorum
çok beyaz rahatsız ediyor o yüzden boyuyorum kendim
Yadirgarim yani bence gerek yok kadin icinde erkek icinde en guzeli dogallik
Yadırgamam beyazsa boyasın sorun yok, hatta Justin Bieber tarzı da yapabilir :D
Kişisel tercih saygınduyulur
Saç boyamanın cinsiyeti yoktur diye düşünüyorum
Kimseyi yadırgamam, herkesin kendi tercihi
Beyaz saç güzel bence niye bayasın ki
Yadırgamam direk çarmığa gererim😀
hayır tabii ki sevgilim sarışındı ve kızıla boyuyordu çok güzel oluyordu
Erkekle işim yok karşı cinsle ilgileniyorum ben
Shshhxjcx
Kendimden başkası umrumda olmuyor açıkçası
Benim saçlarıma boya diyorlar üzülüyorum
Yadirgamam kendini öyle daha mutlu hissediyordur.
Beyaz diyeyse yadırgamam
Hayır tercih meselesi.
Yadırgadım kızlarda boyaması o zaman
Hayır yadırgamam. Normal buluyorum
Yadırgamam
bence de
Yadırgamam
Ortadogum yadirgasa ne olacak?
Bence gayet normal niye boyamasın
hayır normal bir şey sonuçta
Hayır
Hayır gayet normal