Erkeklere saç boyamak pek yakışmıyor tuhaf karşılığımdan asla değil ancak pek yakışmıyor yani yüzlerine mi gitmiyor genel olarak mı hitap etmiyor bilmiyorum özellikle bu sarı gibi bir şey attırıyorlar falan onu zaten görmekten bıktım yani mavi yeşil yapsalar ona bile razıyım ama bu aralara bir yerlere Sarı falan attırıyorlar onu beğenmiyorum
Şimdi yadırgamam tabiki herkesin kendi kararı, benimde boyatmışlığım var. Saç boyamanın tek bir cinsiyete özgü bir durum olduğunu düşünmüyorum ama tarih boyunca, özelliklede türkiyede hep erkek adam saç boyamaz diye aşılandığı için topluma, bir göz alışkanlığımız olmadığı için saçını çok canlı bir renge boyatmış bir erkek görünce ister istemez garipseyebiliyoruz. Mesela batının herhangibi bir ülkesinde görsek muhtemelen garip gelmez çünkü onlar bu durumu çoktan aşmışlar ama türkiyede görünce böyle bir göz alışkanlığımız olmadığı için ister istemez absürt geliyor işte insana.
Bence artık insanlar bağnazlık ve geri kafalılığı bıraksın. Ne güzel insanlar tek renk yerine rengarenk saçlı olsun. İsteyen küpe taksın isteyen ne isterse. Çok baydı bunlar bence.