Saç Bakım Saçları bakımsız olan birinden hoşlanır mıydınız? xKimMiyimx Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Saçları temiz ama bakımsız olan birinden hoşlanır mıydınız? Saçları bakımsız olan birinden hoşlanır mıydınız? Cevapla Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Seviyorsam hoşlanırdım 0 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Bakımlı saçlara sahip kızlar daha dikkat çekici tabi ki, ama saçı dağınık diye bir kızdan soğuyacak değilim :D 1 1 Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Oldukça mantıklı Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Erkeğin tıkayıp taraması bile bakım sayıldığından , hoşlanırım 1 3 Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Dogru bir tespit 😹 Yorumla kimleraldı +1 yıl Yıkayıp* Yorumla TheCeketli +1 yıl Argan yağları, Badem yağları, keratinler kullanan ben... Yorumla
Coraline-0 Takip Et FenomenGuru Yaş: 22 +1 yıl Gönül bu kime düşeceği belli değil, sevince bakımsız saçı bile unicorn saçı gibi gelir😂 0 0 Yorumla
jorgejesus Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 31% +1 yıl hoşlanabilirim bknz: resimdeki kadın nskclclvşvşvşşvşbşb 0 1 Yorumla xKimMiyimx +1 yıl 😹😹 Yorumla
Yaren4477 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Saç temizliğine ve bakimana çok dikkat ederim hoslamam sanırım 0 1 Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Hmm pekii Yorumla
JoelMiller Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Karşındaki kişi zaten birisine karşı bir şey hissederse (örneğin sana) bakımına dikkat etmeye başlar 0 0 Yorumla
Muhammedgltn Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Neden olmasın birinden hoşlanmak için illa çok güzel ya da çok bakımlı olması gerekmiyor bence dış görünüşe bakıp kitabın içini yargilamak ahmakliktan başka bir şey değil 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Saç Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. Pek sanmıyorum açıkçası 0 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Çok değişken, kişisine göre değişir 1 0 Yorumla
cagataykircan Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Yani birkaç kez olabilir ama sürekli bı dağınık haldeyse cik hosuma gitmez 0 0 Yorumla
Naflaus Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Saçları umrumda olmaz 1 1 Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Hmm Yorumla
pelinipeksade Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hoşlanırım bakımını birlikte yaparız ne olacak 1 1 Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Hmm güzel Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Gönül ota da dicem de artık konmuyor bir şeye 0 1 Yorumla xKimMiyimx +1 yıl 😹😹 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Saçlar illaki düzelir önemli olan yüreği 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Güzellik salonuna götürüp Bakımlarını yaptırırım 0 2 Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Cok iyi 😹 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl huyum kurusun ben böyle bi erkeğim işte 😊 Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl şu resimdeki kızın saçı olmasa da olur ya 0 1 Yorumla xKimMiyimx +1 yıl 😹😹😹 Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Evet mümkün 0 4 Yorumla xKimMiyimx +1 yıl İngardium leviosaa Yorumla Nüklofizo +1 yıl Avata kedavra hanımefendi 😂 Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Çok kötüsün o halde expecto patronuuum Yorumla Nüklofizo +1 yıl 😂😂😇😇 Yorumla
isa0avcu Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Kesinlikle evet 🙂 0 1 Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Kesinlikle tamam 😹 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Seviyorsam hoşlanırdım
Bakımlı saçlara sahip kızlar daha dikkat çekici tabi ki, ama saçı dağınık diye bir kızdan soğuyacak değilim :D
Oldukça mantıklı
Erkeğin tıkayıp taraması bile bakım sayıldığından , hoşlanırım
Dogru bir tespit 😹
Yıkayıp*
Argan yağları, Badem yağları, keratinler kullanan ben...
Gönül bu kime düşeceği belli değil, sevince bakımsız saçı bile unicorn saçı gibi gelir😂
hoşlanabilirim bknz: resimdeki kadın nskclclvşvşvşşvşbşb
😹😹
Saç temizliğine ve bakimana çok dikkat ederim hoslamam sanırım
Hmm pekii
Karşındaki kişi zaten birisine karşı bir şey hissederse (örneğin sana) bakımına dikkat etmeye başlar
Neden olmasın birinden hoşlanmak için illa çok güzel ya da çok bakımlı olması gerekmiyor bence dış görünüşe bakıp kitabın içini yargilamak ahmakliktan başka bir şey değil
Pek sanmıyorum açıkçası
Çok değişken, kişisine göre değişir
Yani birkaç kez olabilir ama sürekli bı dağınık haldeyse cik hosuma gitmez
Saçları umrumda olmaz
Hmm
Hoşlanırım bakımını birlikte yaparız ne olacak
Hmm güzel
Gönül ota da dicem de artık konmuyor bir şeye
😹😹
Saçlar illaki düzelir önemli olan yüreği
saçına deve sidiği sürmüş karı arıyorum fantezim var
Yani, bilemiyorum...