Yoksa benden uzak olsun mu diyorsunuz? yok mu ulan evlenilecek birisi yok muuuuuu yeter dsfs

Yoksa benden uzak olsun mu diyorsunuz? yok mu ulan evlenilecek birisi yok muuuuuu yeter dsfs

Çok gencim, karşımdaki de ne kadar ciddi olabilir. Benim yaşlarımda bir erkek ciddi yaklaşmaz, büyük olan da farklı amaçla yaklaşır. Zaten sevgili işleri de yoruyor, şu sıralar eğitimim odaklıyım ilişkiye gerek yok ancak 2 sene sonra olabilir belki.
Ben hep ciddi ilişki insanıyım. Asla ciddi olmayan bir ilişkim olmadı. Böyle abuk subuk ilişkiler kalitesiz sevgilerle kendime olan saygimi bozamam.
İlişki istiyorum tabii ama ilişki diye insanı aşırı bunaltıyor bazı insanlar maalesef. Sürekli 'arasana, görüntülü arasana, foto atsana' vs vs. Bu şekilde doğal olarak devam edemiyorsun.
Bu sıralar değil. Ne duygu durumum ne de maddi durumum buna hiç müsait değil. Kendimi biraz toparlamam, kafamı dağıtıp bir şeyleri aşmam, işe falan girmem gerek. Sonrası nasip kısmet.
Cevap
7Cevap
Hayır, bir ilişki kafasında değilim.
Hazır değilim
Hayır evlilik gibi şeyler düşünmek için daha erken okulum bitsin öyle
Matador hayranın çok😃 baksana kızlar görüşlerimi beğenip bana nisbet olsun diye gizli görüşlerden yürüyor jdjdj
Yok be o nereden çıktı dhd
ciddiyim jdjd
artık adıma görüş falanda paylaşırlar ayy çok korktum:d
Sana sıkıntı çıkartan varsa söyle bana ilgilenirim.
Teşekkür ederim
Gizli gelen görüşleri ciddiye almaman yeterli😇 buradaki insanlardan korkulur cidden🙄
Hazır değilim bu aralar duygu durumum biraz dalgalı ne istediğimi bilemiyorum. 🌸
Haydaa takipten de çıkmışsınız ne oldu yine xd
Uyan da balığa gidelim 😅
Her saniye sizin aşk hayatınızı takip edemiyorum simfi yorum yapınca baktım fjdjd
Zaten takip edecek bir şey yoktu ki öyle çok aksiyonlu ayrıl barış bişey olmadı 😅
Yoo bence aksiyonlu oldu xd her soruda beraberdiniz simdi takip etmiyorsunuz aksiyon budur xd yaz aşkı sorunun cevabı bu olm7s djd
Kavga etmedik, çirkinleşmedik mutlu olmadığını söyledi ben de istersen ayrılabiliriz dedim o şekilde bitirdik. Özellikle takip etmiyorum kendi açımdan tamamen bitmesi için ayrılalım ama arkadaş kalalım saçmalığına inanmıyorum.
Aaa o olmaz tabiki de... saygı duyalım o halde hayırlısı olsun xd
Teşekkür ederim 😊
insan buna asla hazır olmaz ancak o gelip kendisini bulursa hazır hisseder diye düşünüyorum:)
Ekstra bir kadını daha üzmek istemiyorum.
Reis bi tane daha sonlandirmissin yetişemiyorum xd
Sag olasin da işte bak geç kalmışım bu sefer geç fark ettim djdjd ama bakalım sıradaki kim olacak xd
Yok kimse olsa. d
Hepsini sen alıyorsun benim yaşıtların bana bırakmıyorsun ki xd
Yok valla sen götürüyorsun hepsini bize kalmıyor. D
Hayırlısı olsun:)
Ciddi biriyle ciddi ilişki olabilir ama harici bana bulaşmasın..
Herkesin farklı ciddi ilişki anlayışı var aslında.
Bana göre ilişki dediğiniz şey ciddi olamaz.
Ciddi olan şey evliliğin kendisidir.
25 imde ucucam inşallah evden🕊
İnşallah xd
Âmin.
xd ne demekti
Gülücük demek
Tamam sağol😊
Var da görmüyorsunn😏
Aynen hak ediyorsun ya sen zaten.
😔😔😔
Hayır değilim ve istemiyorum.
Bana uygun biri çıkmıyor ki