Hayır, bir 3-5 yıl daha hazır olacağımı sanmıyorum. İnsan yalnızlığın rahatlığını ve tadını alınca kolay kolay vazgeçemiyor. Yalnızlığımı bozmaya değecek birisi olması lazım, o da fazla zor...
e işim bitti :D artık oynamam bir şeyle çünkü dsfds 11ine kadar sitede olabilirim ondan sonra yine kısa süreli yas evresi olabilir ama büyük yas olmasa yine iyi sdfds
Bazen diyorum kendime, manita işlerine girsek mi artık diye. Sonradan vazgeçiyorum, gerekirse kötü yola düşeriz ama love işlerine düşmeyiz. Cidden erkeklerle uğraşmak insanı hayattan soğutuyor. Tek başıma çok daha mutluyum. orada burada ben ilişki insanı değilim diye geziyorum, kimsenin bir beklentisi olmasın diye de. Uğraşacak halim yok.
Yok ya o kadar da karamsar olma, kötü yola düşeriz de love işlerine düşmeyiz dememek lazım. Her iki cinste de yoran insanlar var ama ne bileyim yine de böyle düşünme, bir anda kaptırırsın kendini sonra bak xd
Millet olarak bir özellikleri yok da, dansları, müzikleri, çok kültürlü yapıları hoşuma gidiyor diyelim xd o sokaktaki korna sesini hissetmek isterim xd
Yok dizilerini hayatım boyunca izlemedim. Filmlerine bakıyorum onda da çok seçiciyimdir, zamanında 450 500 tane kötülerine kadar izledim ama artık daha seçiciyim. Dizi asla izlemedim :D Hedef ben miyim Tayfun xd
Duygusuz balık burcuyum, umarım hissederim. İzledikten sonra beğenip beğenmediğimi söylerim. Beğenmezsem çok lafını yaparım yalnız haberin olsun ahshjs
Moonu filmini öyle bir ruh hali ile izlemiştim ki, hala iki günde bir filmde çalan arka plan müziklerini dinleyerek yaşıyorum bunu da iki yıldır falan yapıyorum neredeyse xd Sende aynı etkiyi illaki vermez ama yine de o doğal sıcak okul günlerini insana hatırlatan yapısı ile bence hoş bir film diyorum xd
Güzel soru tebrikler ben Hzir hissediyor muyum. Hayır ama karşımdakine bağlı bana değer huzur mutluluk sevgi güven saygı sadakat dürüst verirse neden olmasın.
Maalesef sevgilim olmadığından hazır değilim. Malum arkadaşım sürekli boş boş gezdirip duruyor, engellesem peşimi bırakmıyor. Zor durumdayım. Nasıl sevgili bulacağımı bilemez oldum. Arkadaşım yüzünden aşkta cahil oldum. Aşırı hız isteğim %25'e çıktı.
Vallahi metnal sağlığı, bildiğiniz kafa olarak kafanız boş mu ruh sağlığınız yerinde mi anlamında kullandım, ekstra bir anlamda değil... Toksik ilişki falan da kullanmadım sorumda. O dediğiniz diğerini de. Bunu ciddi anlamda o kelimeyi karşılaması için sordum. Ciddiyetsiz olacak bir durum yok, genel olarak ruh haliniz ciddi bir ilişkiye hazır mı ben bunu soruyorum, buradan neler neler üretmişsiniz :)
Anlayisima gore, iliski vardir ve bu da yeterince hayati bir olaydir. Evlilige yol alinir. Sizin soylediginizden iki secenek cikaririm: Ciddi ve ciddi olmayan iliski Uretilen bsy yok yani
Şöyle ki, şimdi burada eleştiriniz kullandığım "mental sağlık" kelimesine idi ben onu açıkladım. Ciddi ilişki kavramına bir eleştiride bulunmamışsınız, ona bulunsanız onu da açıklardım.
Ben zaten uzun soluklu yani böyle evet takılmalık olmayan, artık evlenebilirim denilecek bir ilişkiye hazır mısınız diye soruyorum. Ciddi olmayan ilişki de doğru olmasa da yaşayan çok fazla :) Biz bunu yok sayıyoruz diye bu yok oluyor değil ya. Ama neyse bu sorumda sizi memnun edemediğim için üzgünüm, umarım diğer sorularımda beğeneceğiniz bir şeyler çıkarabilirim vitrininize, teşekkür ediyorum :)
Çevremdeki insanlar. Ha bide sıvana hazırlanıyorum. şu an için kimseyi almamak en mantıklısı. Gerçi zaten biri yokta İşte ben kendi kendime celalleniyorum 😅
Birini almak konusunda sınav için sorun yok bence, gerektiği yerde sana destek olur manevi olarak. Ama işte ölçüyü kaçırıp ders yapacağın sıra mesajlaşırsan, ilgilenmiyorsun diye sıkıntı çıkartıras vs bunların hepsi sorun olur, acelesi yok madem sınava hazırlanıyosrun xd
Yani hayatıma girecek olan kişi bunları bilerek gelir zaten. Hani zamanımın kısıtlı olduğunu falan vs ama İşte ben kendimi kötü hissederim. Ona yeterli vakti ayıramam falan diye. O yüzden sıkıntıya girmeye gerek yok diye düşünüyorum. Gerçi zaten olacağı varsa buna da engel olamam ki. Aşk geliyorum demiyor sonuçta 🍂
Hoşlandığım bir kişi var ona hislerimi söylemek için yanına gittim bana bakışlarından rahatsız oluyorum dedi sen de bakıyorsun dedim ben herkese bakıyorum dedi bağırdı bana ama biz denk değiliz dedi ama yine sürekli bakıyor bu adamın amacı ne anlayamadım? Böyle bir şey geldi başıma