Para olacak ki buluşma olsun. Benim için para bir araçtır. Mutlu olacağım ve keyif alacağım şeyleri yapmak için. Varsa güzel olur, yoksa önemi yok. Sonuç olarak bu paraya önem vermek değil, sevgiliyle güzel bir güne önem vermektir. Benim param olmadığında bile yanımda duran sevgili benim için sonsuz olur.
Zengindir, savurgandır ya da filmlerdeki gibi maneviyata önem veriyordur. Belki parasızlığı bilmiyordur 😂 Ama para önemli bir araçtır. Hem sosyal hayata devam etmek için hem aşk hayatını yaşamak için.
Kadına önem veren erkekler dışlanır, parası olan erkek ön plandadır her zaman. O yüzden erkeklerin %90nı kadına önem vermiyor gibi gösterir ki kızların dikkatini çeksin.
Bir erkek olarak artık tiksiniyorum türk kızlarından çünkü büyük bir çoğunluğunun hayatta tek hedefi zengin bir erkek bulup evlenerek beleşten geçinivermek. İsterseniz kızın bana ama benim tanıştığım on kızdan yaklaşık dokuzu öyledir.
Paraya önem vermiyorsa ya kolay yoldan alın teri dökmeden kazanıyordur ya da kendi parasını değil ailesinin parasını harciyordur.. Eve ekmek götürmez öylesi..
yoklukda gordum... su anda gelirim cok cok ust duzeyde pek onemlo degil benim icin kadin konusu ise apayri gercekden bana deger veren ile herseyimi paylasirim ruhumu kalbimi gelirimi