Avrupa ülkelerinde yaşayan insanlar kimisi hayatından şikayetçi kimisi çok övüyor , gercekten Türkiye'den gidenler Avrupa'da istediği huzuru yaşam kalitesini buluyor mu

Avrupa ülkelerinde yaşayan insanlar kimisi hayatından şikayetçi kimisi çok övüyor , gercekten Türkiye'den gidenler Avrupa'da istediği huzuru yaşam kalitesini buluyor mu

orada parayı kazanıyorlar zar zor buraya gelince rahat harcıyorlar aslında onlar orada rahat değiller bizde orada rahat olup burada rahat değiliz tam tersi
dimi bencefe öyle orada da zor Avrupa'da kazanıp anca tatile gelebiliyolar
İllaki zorlukları oluyordur. En başta 2. sınıf muamelesi görüyor çoğu. Özellikle din ve ırk farkından kaynaklı ayrımcılıkta oluyor. Ama zamanla bu duruma alışıp orada para kazanmaya başlayınca burada yemeside elbette güzel oluyordur. Bu arada yurt dışında yaşayan biri değilim yakınlarımdan duyduklarım bunlar.
Cevap
3Cevap
Mutlular
Yurt dışında çok fazla tanıdığım ve arkadaşım var. Zorlandiklari seyler fazla zaman zaman anlatırlar ancak onlara ragmen lanet olsun nerden geldim duymadım hiç birinden.
Türkiye çok zor dimi
Yurt dışında yaşamıyorum yanlış anlaşılma olmasın.
yanlış anlamadım yani oraya göre tr zor diye sordum sence öyle dimi
Ben imkanım olduğu halde gitmemiş bir insanım, zorluğa rağmen burada kalmayı seçtim. Ülkemden kopamıyorum
ülkede yaşamak çok zorlaştı valla ben resmen boğuluyorum burada
Size hak veriyorum umidimiz her seyin guzellesmesi yeniden.
valla çok umudum kalmadı zten hayattan çok beklentim yok asgari düzeyde bile iş bulamıyorum yarısını zor veriyolar üstelik 14 15 saat çalışirsam
🙄Allah yardimciniz olsun. Dua ile is aramaya devam edin insallah en guzeli nasip olsun. Rizik Allahin garantisi altinda, rahat olun nasibiniz sizindir.
bu yüzden çok kafama takmıyorum Allah'a şükür namazımı kılıyorum ibadet ediyorum rabbim her zaman bir kapı açar zten geçici dunya
Sabredenleri mujdele diyorya Rabbimiz ayetlerde nasil umitlendirici, nasil teselli edici. Duzelir insallah. Umidinizi taze tutun. Siz Rabbinizi comert bilirseniz o da size comert davranir.
hamdolsun bı şekilde öyle veya böyle yaşayıp gidiyoruz işte
Ben de yurt dışındayım ama mutsuz oldum zamanlar cok oluyor 😒
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
niye mutsuz oluyorsun peki
herkesin bi derdi var iste 😒
gerçekten mutlu bence adalet var ekonomi iyi aldıkları maaş hakkediyorlar
herkes şikayetçi ama
dostum kim şikayetçi merak ettim eğer video varsa izlemek isterim keyfim yerine gelir
valla röportajlarda sürekli görüyorum kotuluyolar
gurbetçi roportajı mı yoksa almanyadaki insanların roportajında mı kötülüyorlar hangisi.
gurbetçi insanlar filan
Yurtdisindayim herkes mutlu değil. Alışamayıp dönenler oluyor. Londrada boğaziçi mezunu psikolog kiz intihar etti bi kaç ay oncr
neden intihar etmiş
Bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?