Nisanliyim ama cok mutsuzum?

Merhaba. Bundan üc ay önce nisanlimla tanistik aramizi dayım yaptı. Nisanlim ayri sehirde olduğu icin ilk üc ay yazıştık ben bundan üc hafta önce ıstanbula gittim görüştük bir kac gün sonra nişanlandık. Ben cok mutsuzum onunla mutlu olmaya calişiyorum ama olmayinca olmuyomus butun gün uyuyorum herseyı unutmak icin. Nişanlimda bir kabahat yok o cok iyi bir insan beni sev diyo yeter sorun olan sey boyunun benden kısa olmasi bu durum beni cok uzuyor ne yapmaliyim şaştım kaldım mutsuzum ben istemiyorum bunu ona nasil derim oyle bir dürüst insana nisani nasil atarim onca insanin hakkina nasil girerim. Yardım edin lutfen.
Güncellemeler
+1 yıl
Cevaplariniz icin cok tessekkur ederim. Dün soylemeye calistim ama kendini ozlettin diyen birine ben nasil derim seni istemiyorum diye. Onun boyu 168 ama askerdeykene uzamis iki santim bu olabilirmi? Simdi 1,70 diyo bende o aralardayim 1,69 filan ama ben ondan uzunum. O gercekten cok iyi bir insan ben onun ahini almak istemem dugunede az kaldi ölmek istiyorum gercekten intihar etmeyi bile düsündum evet sadece sorun olan bir boy benden uzun olsaydi mutlu olurdum o adam gibi adam... ne yapacam off
Güncellemeler
+1 yıl
Ama ayrilmak o kadar kolay degil biz bide dini nikah yaptik cikmazin icindeyim o cok iyi bir insan ickisi kumari yok ne yapicam
Nisanliyim ama cok mutsuzum?