Ö1mek istiyorum cok mutsuzum?

annem babam abim kavga ediyor hepsi birbirine bagiriyor elim ayagim titriyo abim ayri hakaretler ediyor annemle babam ayrı sacma sapan seylere bagiriyor annem zaten sabahtan beridir hicbirsey yapmadıgım halde benden nefret ediyor napicam bilmiyorum cok mutusuzum evde hic huzur yok I5 y@sındayım biktim artik bu huzursuz evden okuyup kurtulcak olsam daha 2 yilim var yillardir huzursuz ortamda buyuyorum cok kucuktum babamın intihara gitmesine sahit oldum çok kücüktüm bebeklerimle oynuyorum diye annemin bagirip beni dövdügünü hatirliyorum on uc yasındayken evden kactim geri geldim cözümüde olmadi babam bana sevgisini göstermez annem bana surekli @ruspu sür1ük falan der bıktım artık her gece aglamaktan teyzemlerin hayatı hic böyle değil cok kiskaniyorum kuzenlerimi. benimle yasıt kuzenimin annesi melek gibi kızı mutlu olsun diye herseyi yapiyor sadece maddi olarak degil.. 4 yasındaki kuzenimi bile kiskaniyorum teyzem kuzenime cok guzel bakiyor cok seviyor teyzem bana annemden daha cok annelik yapiyo diğer teyzemlerde aynı sekilde teyzemin annemin arkasindan benim icin allah sana yardım etsin kızım dedigini biliyorum 1-2 ay once ve söyledigi seyin dogru olması cok zoruma gidiyor ben biktim artik yasamak istemiyorum hayattan zevk almiyorum hergun kavga hergun gergınlık hergun aklınıza hayalınıza sıgamayacak sekilde saçma seveplerden huzursuzluk cıkartan bi anne babadan bıktım ben size kavga sebeplerinden ufak bi ornek verim. geçenlerde kuafore gittim kartla ve kartın temassızı yok birisi alsada harcayamaz zaten neyse eve kadar kartı getirdigime eminim cünkü kapı zilini calmadan önce kart elimdeydi iste eve girdim yarım saat geçti annem kart nerde dedi bi düsündüm bilmiyorum koymusumdur biyere hatırlamıyorum evdedir bakim bi dedim basladı bana kufur etmeye Allah uzun ömür versin sen nasıl bir insansın senden nefret ediyorum sokak sürpüntğsü falan bircok kufur etti kartta giristeki cekmeceye koymusum kendisi buldu niye cekmeceye koydun diye de kavga etti bu kavga daha denizde damla;) yardım edemiceginizi biliyorum ama lutfen su psikolojiden cikmam icin yardim edin artik annemle babamın degil yuzunu gormek adlarını bıle duymak istemiyorum
Ö1mek istiyorum cok mutsuzum?