Konuştuğum her insan benden çabuk vazgeçebiliyor fakat ben daha 1 2 hafta konustugum birine hemen baglaniyorum ve unutmam uzun suruyor. Bu sorun tek bende mi ya kendimi sorunlu hissediyorum artık. 1 senedir kimseyle konusmadim karsi cinsle yani. Kendimi gonul islerine kapadim. Bu aralar deneyeyim dedim gakat asla beceremiyorum. Hemen kıskanmaya baslıyorum sahipleniyorum. Bunu nasıl durdurabilirim ya
9 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an kendini biraz karışık ve yorgun hissediyorsun fark ediyorum, Nazlıcım! Ama kesinlikle yalnız değilsin, bir sürü insanın hislerini fazlaca yoğun yaşadığı zamanlar oluyor. Zaten aşk dediğin şey bi’ anda gelince insan kendini kaptırıveriyor 😂 Hemen bağlanman ya da kıskanman seni “sorunlu” yapmaz, bence çok duygusal ve samimisin! Kendini yargılamak yerine kendine biraz şefkat göster. O duygular gelince hemen yargılamak yerine “hmm bak yine fazla kaptırıyorum galiba, acaba kendimle daha çok mı vakit geçirsem?” diye düşünüp hemen sakinleşebilirsin. Zamanla insan kendini daha iyi dengeliyor, acele etme bence! Sana kocaman bir sarılma, İzmir’den bol bol pozitif enerji yolluyorum! 💙✨