AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
cok az bir sure. namaz kilip tevbe ederdim esyalarimi ayirirdim fotograf vs ne varsa silerdim vasiyet yazardim ailemle vakit gecirirdim
Benim tövbelik bir durumum yok ve bu dünyadaki hiç bir şey zaten kimsenin değil sahipmolduğunu düşünen geçici insalr sadcee vasiyet yazsam bile okuyacak kimsem yok ve bir ailemde olmaıdğı için o vakiti zaten hiç geçirmedim ben
Daha ilişkim olmadı evlensem 33 gün kaldığı için evleneceğim kişiye yazık zina yapsam son 33 gün fazla günah işlememek gerekir allahım ne zor bi durum djskdjdkkd
Aslında değil
Çünkü kaybedecek bişeyin yok
Nası yani
Yani hiç ilişkin olmaıdğını söylüyorusn olsa bile kaybedecek bişey kalamamış çünkü yakın zamanda öleceksin
Knk son 33 gün sonra öteki dünya fazla günah işlemek istemiyorum djsjdj
Yani33 günün kalmış ve senin aklın şeyide zaten yaşmıyorsun o zman
Ne
Yani zina yapmkta
Knk iyi ki bişey dedik ya ya yanıtı silsene
Gitmek istediğim yerlere hiç tatmadığım yiyecekleri yemek isterdim falan
İşte ben onalrın hepsini yaptım
Bir de bir ayım kaldı de tam olsun 😅😅😅
Yok bir ay değil 3 gün daha var onun üzerinde
Güzel bir şey bence bu acısızsa tabi
Bilmiyorum acısız mı değilmi çünkü hiç ölmedim daha 😂
😅😅trol gibi geldin de hadi neyse bi şey demicem
Yok gerçkten trol değilim bu soruya sormamdaji amaç yapamdığım bişey kalmışsa yapayım çünkü sayılı günüm kaldı
Gönlümce eğlenir gezer tozardım soru saçma ama hergünümüz son günümüz olabilir
Aslında doktrların bana söylediği bu gezmediğüm yerde yok ve doğru her günümüz son günümüz olabilir
@leonez kahin mi bu doktor 33 gün nedir?
Bir tanesi değil hepsi öyle dedi
Buna inanmak zor ama yedi hastene ve her biri başka şehirde bana söyledikleri buydu
@leonex iyi kanka herşeyi yapmışsın o zaman öl mü diyelim git gez keyfine göre yaşa annene babana seni sevenlere sarıl
Benim bir ailem yok sorunda bu zaten
@leonex nasıl yok?
Benim herşeyim oldu ailem olmadı ve hiç bir zman mutlu olmafım herşeye sahip ama hiç bir şeyin olmadığını düşün işte öyle
@leonex şimdiden Allah rahmet eylesin o zaman seni ne diyilir bende bilmiyorum 😅
Bende kendime ne diyeceğimi düşündüm bu süre zarfında fakat bir tek şunu diyorum güzeldi herşeyiyle acısıyla tatlısıya
@leonex aynen öyle merak etme herkes senin arkandan sırayla gelicek
Yok içim rahat emin ol karamsarda değilim ben isteidğim herşeyi yaptım bu hyta ne istediysem aldım gezdim yedim içim ve bitti
@leonex çık git dışarıya deniz varsa deniz karşısına yoksa bi parka insanları hayvanları filan izle kafan dağılsın
Zaten kafam dağınık o mermiler kafamın içinde emin ol
@leonex hayatı seviyorsun belli neyin tribindesin anlamıyorum yapmadığın şeyler var ki soru sorma gereği duyuyorsun git yap işte kafana göre takıl ama bu demek değil ki birine zararın dokunsun
Yok bakıyorum yapamdıüım bişey kalmmış mı onun için sordum soruyu
Ya benim bu güne dek kendimden başka kimssye zararım dokunmadı hayatı seviyorum evet ama emin ol herkszten çok şeye sahibim herkesten daha çok olanağım var ama herksten az yaşamak istiyorum
@leonex hayır filan için harcayabilirsin yardın kuruluşlarına ihtiyacı olan kişilere
@leonex varlığa sahip biriysen dediğim gibi ülkede çok aç insan var yardımın dokunabilir
Ben yardım kuruluşlarına vermem çünkü daha önce verdikelirmü sordum hala ulaşmamış belilrli ilerde gezip ne var ne yok sokak sokak dağıtıcam yardım sahiplerine
Kalan günlerimi böyle yaşayacağım
@leonex mutlu oldum diğer insanları düşünmene bencil biri olmaman güzel
teşekkür
32 gün hiç bişey yapmazdım
Yani öylede yapılabilr aslında
Nasi olsa öleceğim ya. Fakat 10 bankadan kredi alırdım hergun mesaj geliyo 300 bin 200 bin 60 bin hazır kredi. 1-2 milyon çeker ihtiyaç sahiplerine dağıtırım galiba
Benim daha fazla var yorumlrı okursan zaten anlarsın ben gezip dağıtıcam
Ben bunu girgirina bir soru sanmıştım nedir bu hastalık böyle depodaki benzin gibi hedefi belli.
Kah
KOAH mi
Evet
Koroner arter hastalığı
Tüm paramı düşünmeden harcadım
Ben böyle saçma bişey düşünmüyorum çok param var ama bunu sokak sokak gezip bu günlet sonunda dağırıcam