Yardımınıza ihtiyacım var acınası bir haldeyim?

Öncelikle biraz uzun bir yazı olacak okuyup da görüşünü belirten herkese teşekkür ederim. Yaklaşık 1 buçuk ay önce sanaldan biriyle tanıştım ben 20 yaşımdayım o 25 yaşında. Farklı şehirlerde yaşıyoruz. İlk başta çok ilgiliydi tabi klasik sürekli araşıyorduk müsait oldukça gün içinde yazıyordu (çalışıyor kendisi) bir de bana ilk zamanlarda en çok 1 buçuk ay içinde aşık olacaksın bana gibisinden aşırı özgüvenli cümleler kuruyordu 10 gün sonra doğum günüm o da doğum günümde yaşadığım şehire gelmek istiyordu falan filan. Özellikle son 1 buçuk haftadır soğuk davranıyor 1 kere araştık yani onun dışında da reels yolluyor bana nasılsın bile demiyor 1 gün sonra cevap veriyor kendini hatırlatıyor sanki. Yedekte mi tutuyor yoksa ilgisi mi azaldı hiçbir fikrim yok ama bu durum kafamı çok kurcalıyor. Şu an da 1 buçuk gün oldu konuşmayalı zaten ondan öncesinde yine reels atmıştı. Arkadaşlarıma kendimi ifade edemiyorum takıntılı gibi gözükmek istemiyorum. Umudu keseyim diyorum ama yazmasını da bekliyorum unutamıyorum fark etmeden cidden çok hoşlanmaya başlamışım. Sizce ne yapmalıyım lütfen yardım edin bana :(
Yardımınıza ihtiyacım var acınası bir haldeyim?