Yardımınıza ihtiyacım varr?

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var acill konuya giriyim hemen benim önceden çalıştığım iş yerinde sevdiğim biri vardı ben mutfaktaydım o ise garsondu daha sonra ona yakın olmak için salona geçtim bölüm değiştirdim yani ilk zamanlarda bana çok kötü davrandı daha sonra kedi köpek gibiydik ikimizde aylar geçtikçe bana karşı çok degistiğini fark etdim benimle tatlı tatlı uğraşıp duruyordu bu arada benden 10 yaş büyük kendisi her ismiyle seslensem bir şey demezdi ama kavga etdigimiz zamanlarda ise ben senden büyüğüm ayağına giriyordu ve aynı zamanda da beni takip etdiriyordu kendisi arkadaşına benimle ilgili bir şey olsa hemen karışırdı arkadaşı hep ağzımı arıyordu seviyomusun diye hatda bir kaç kez seni sevdiğini anlamadın mı bile dedi bana bu aylarca sürdü bende her defasında neden dedim neden bana bunu yapıyosun dedim arkadaşına her neyse bir gün yine bana kötü davrandı sevdiğim çocuk bende vazgeçmeyi tercih etdim onu kendimden uzaklaştırmak için elimden geleni yaptım ona abi dediğim gün iyi değildi kırılmıştı bunu hissetdim çünkü hemen terk etdi bulunduğu yeri sonra 2 gün sonra ise onun işten ayrılıcağını öğrendim ve evet gitdi işten çıktı çok canım yandı benim nefes bile alamadım onun için gectigim salon artık benim nefesimi kesiyordu işten ayrıldıktan sonra 3 kez geldi ziyarete ve hala arkadaşı o gitse bile vaz geçmedi her defasında onunla ilgili bana sorular soruyordu buda benim canımı daha çok yanmaya sebep oluyordu bu acıdan kurtulmak için ordan ayrılmam gerekti ve öylede yaptım işten çıktım ama onu unutamadım aradan 5 ay geçti hala o kalbimde ne yapsam geçmiyo bugün belki bir ümit ordadır ya da arkadaşı yine bana onunla ilgili bir şey söyler diye gitdim ama ne onu ne de arkadaşını gördüm ona yazmak istiyorum ama yapamıyorum çünkü numarasını çok gizli buldum onu o kadar çok özledim ki bir kez görsem bile bana yeter de artar bile ne yapıcam bilmiyorum bana yardımı olur musunuz lütfen 🥺
Yardımınıza ihtiyacım varr?