Gerçekten dışardan düşünceleri merak ediyorum?

Merhabalar biraz uzun bir yazı olucak şimdiden hepinizden özür dilerim ama olayı kavrayabilmeniz için bütün detayları vereceğim.

Kız arkadaşımla ilk sevgili olduğumuz dönemde benden önce ondan hoşlanan bir çocukla konuşmaya devam ediyordu, ilk başlarda bunu kendime sorun etmedim. Bir gün bu çocuğun mesaj attığını görünce onunla konuşmaması gerektiğine dair bir kavga ettik. Sonrasında bu bi kaç kere daha tekrarlandı ve o çocuğu hayatımdan çıkarmazsa ilişkimizin sıkıntıya gireceğini gayet güzel bir dille kendisine anlattım. Buna rağmen devam eden konuşmalar sırasında bana yürümüyor sadece arkadaşım gibi savunmalar yapıyordu. Bir gün kendisine bunun nasıl bir duygu olduğunu hissettirmek istedim ve bi kızla konuşmaya başladım. Sonrasında bilerek gösterdim ve kendisini aldatılmış hissettiğini söyledi. Ben de bak ben de aynı duyguları hissediyorum devam etme dedim. Kızı engelleyip hayatımdan çıkardım kendisine de bunu yapmasını söyledim. Yaptığını belirtti ve ilerleyen zamanda tekrar yanındayken çocuktan mesaj geldi. Bu süre içerisinde doğum günümü kutlamak için instagram storyde fotoğrafımızı paylaşırken herhangi bir şey yazmayıp yakın arkadaşlarda paylaştı ve kendimi saklanılmış hissettim. Bunun üzerine de bir süre kavga ettikten sonra bir gün yine çocuktan mesaj geldi ve o yanımda yokken mesaja ben baktım. Çocuk napıyorsun neden yazmıyorsun dediğinde benimle olduğundan bahsetmemişti bile yorgundum vs yazmıştı neden böyle yaptığını sorduğumda sormadı ki gibi bi savunma yaptı. Sonrasında yine benzer bir olay yaşandı ve ben başka bir kızla buluştum görüştüm ve birlikte olduk. Ertesi gün bu olaydan pişmanlık duymaya başlayıp ona olayı söylemeden kendimi kendi içimde affettirmeye çalıştım. Yılbaşında ailesinin evinde ailesiyle birlikte 1 hafta kaldık. Geri dönmeden önceki son gün gece otururken yine bu çocuktan mesaj geldi. Kendisine hani engellemiştin dedim ya açtım işte falan dedi. Benim yanımda olduğunu söyledin mi dedim yine sormadı ki gibi savunmalar yaptı. Ertesi gün onun yanından ayrılıp onu aldattığım kıza mesaj attım ve tekrar buluştuk. Kızın evindeyken bu olaylar patlak verdi ve aldattığımı öğrendi sonrasında ayrıldık.

Şimdi sorum şu aldatmak kesinlikle yanlış hareketti, hatamın farkındayım. Keşke ilk bu muhabbetler başladığında rest çekip ayrılma cesaretini gösterebilseydim. Olaylar tamamen anlattığım gibi oldu hiç bir yumuşatma yok. Bu olay örgüsünde ben suçlu olduğumu biliyorum ama onun hiç suçu yok mu?

Gerçekten dışardan düşünceleri merak ediyorum?