Aşk İlişkileri Birini düşünmek gusül gerektirir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor İnternette bozar yazıyor doğru mu Güncellemeler+1 yıl Birine bakmak ya da şehvetli birini düşünmek ve ona dokunmak gibi durumlarda gelirse, işte o zaman gusül abdesti gerekmektedir. Birini düşünmek gusül gerektirir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Tanertr Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 63% +1 yıl Haydaaa olur mu öyle şey ya. Eger dogruysa ben saat basi banyoya girmem gerek 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Birine bakmak ya da şehvetli birini düşünmek ve ona dokunmak gibi durumlarda gelirse, işte o zaman gusül abdesti gerekmektedir.4 Haz 2021 Yorumla Tanertr +1 yıl Şehvet olacak dimi Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Tanertr +1 yıl Olmadan olmaz zaten. Yorumla
kjhhg793 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. dusunmek gerektirmezdusunce sınırınca ucarda booşaalabilirsen gerekir 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Düşünerek boşalabilir miyim Yorumla Sensizasla34 +1 yıl Zor ama mumkun ama uzun surer eger dusununce senj cidden tatmin ediyosa o erkek bsalirsin Yorumla Soran +1 yıl @Sensizasla34 iyi de boşalmamı nasıl anlıcam Yorumla Sensizasla34 +1 yıl Aktiginidamj anlamiyon hissetmiyon ya djdn Yorumla Soran +1 yıl @Sensizasla34 sıvı geliyor ama her sıvı boşalma sıvısı değil ki Yorumla Soran +1 yıl Sen de benden daha beter bilmiyprsın Yorumla Sensizasla34 +1 yıl Knk keyfine bak gusul gerektirmez dusunce sinirsiz dusunebilirsin Yorumla Tanertr +1 yıl Zorrrr hemde çok Yorumla Tanertr +1 yıl @Sensizasla34 yok artik Yorumla
SemihDonmez Takip Et Xper 7 Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Düşünce bozmaz ama tahrik olup şehvetlenirsen bozar 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Düşününce tahrik olunuyor zaten Yorumla SemihDonmez +1 yıl Düşünceden geçince sırılsıklam oluyorsan mesele yok. Düşünceye gem vuramazsın, namaza niyet edersin ama aklından bin tane tilki geçer ama namaz bozulmaz. Yorumla Soran +1 yıl Namazı demiyorum gusül bozulur mu Yorumla SemihDonmez +1 yıl Yazdığımı tekrar okuyun Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım Yorumla Soran +1 yıl Şehvetlenme oluyor Yorumla SemihDonmez +1 yıl Ben deveye hendek atlatacağım Yorumla
RuhuEskimiş Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Nasıl düşündüğüne bağlı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 18 düşünmek Yorumla RuhuEskimiş +1 yıl Hiç bir şey olmaz, içine girmedikçe normal akıntı Yorumla Soran +1 yıl İnternette bozar yazıyor Yorumla
mami6138 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 88% +1 yıl Öyle biz de düşünüyoruz sevişirken falann😂 0 7 Yorumla mami6138 +1 yıl Bunları ben de yapıyorum sende de sehvet var 😂 Yorumla Soran +1 yıl O zaman sen hep cenabetsin Yorumla mami6138 +1 yıl Ama dusuncede kaliyor birine hayal ediyorum biraz arzuluyum maalesef boylr birini ister miydin sen Yorumla Soran +1 yıl Eşimse isterdim yabancı bi erkek istemem Yorumla mami6138 +1 yıl Hmm en azından boyke bir eş istersin yani sevismeyi seven birini ustersin 👍 Yorumla Soran +1 yıl Evet herkes ister bence eşinin öyle olmasını Yorumla mami6138 +1 yıl Ben mesela şu an bile sevisirdim tvnin karşısında bile olsa biraz azgınlık var maalesef Yorumla
1sorbakalım Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 84% +1 yıl Sıvı gelirse veya şüpheli bir durum olursa gerekir 0 0 Yorumla
İzmirgeceleri35 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Öyle syebmi olur 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 686 cevap paylaştı. Bozmaz. Boşalma olması gerekiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Azmana bağlı 😆 0 8 Yorumla Ali6124 +1 yıl Nasıl yanı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Ali6124 boşalırsa yani Yorumla Ali6124 +1 yıl Anladım ama duşununce boşalınmaz ki mastürbasyon yaparsa olur Yorumla Ali6124 +1 yıl Benim gibi hayal edip mastürbasyon yaparsa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Ali6124 +18 diyo Yorumla Ali6124 +1 yıl Yani yapıyo anladım p*rno izliyomuştur Yorumla Soran +1 yıl @Ali6124 hayır sadece düşündüm mastürbasyon yapmadım Yorumla Ali6124 +1 yıl Duşununce nasıl oluyor anlamadım hayal ettin o zaman çok degişik benim gşbi degilsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Haydaaa olur mu öyle şey ya. Eger dogruysa ben saat basi banyoya girmem gerek
Birine bakmak ya da şehvetli birini düşünmek ve ona dokunmak gibi durumlarda gelirse, işte o zaman gusül abdesti gerekmektedir.4 Haz 2021
Şehvet olacak dimi
Evet
Olmadan olmaz zaten.
dusunmek gerektirmez
dusunce sınırınca ucarda booşaalabilirsen gerekir
Düşünerek boşalabilir miyim
Zor ama mumkun ama uzun surer eger dusununce senj cidden tatmin ediyosa o erkek bsalirsin
@Sensizasla34 iyi de boşalmamı nasıl anlıcam
Aktiginidamj anlamiyon hissetmiyon ya djdn
@Sensizasla34 sıvı geliyor ama her sıvı boşalma sıvısı değil ki
Sen de benden daha beter bilmiyprsın
Knk keyfine bak gusul gerektirmez dusunce sinirsiz dusunebilirsin
Zorrrr hemde çok
@Sensizasla34 yok artik
Düşünce bozmaz ama tahrik olup şehvetlenirsen bozar
Düşününce tahrik olunuyor zaten
Düşünceden geçince sırılsıklam oluyorsan mesele yok. Düşünceye gem vuramazsın, namaza niyet edersin ama aklından bin tane tilki geçer ama namaz bozulmaz.
Namazı demiyorum gusül bozulur mu
Yazdığımı tekrar okuyun
Anlamadım
Şehvetlenme oluyor
Ben deveye hendek atlatacağım
Saçmalama sadece hayal edip boşalırsan gusul olur
Nasıl düşündüğüne bağlı
18 düşünmek
Hiç bir şey olmaz, içine girmedikçe normal akıntı
İnternette bozar yazıyor
Öyle biz de düşünüyoruz sevişirken falann😂
Bunları ben de yapıyorum sende de sehvet var 😂
O zaman sen hep cenabetsin
Ama dusuncede kaliyor birine hayal ediyorum biraz arzuluyum maalesef boylr birini ister miydin sen
Eşimse isterdim yabancı bi erkek istemem
Hmm en azından boyke bir eş istersin yani sevismeyi seven birini ustersin 👍
Evet herkes ister bence eşinin öyle olmasını
Ben mesela şu an bile sevisirdim tvnin karşısında bile olsa biraz azgınlık var maalesef
Sıvı gelirse veya şüpheli bir durum olursa gerekir
Öyle syebmi olur
Bozmaz. Boşalma olması gerekiyor
Azmana bağlı 😆
Nasıl yanı
@Ali6124 boşalırsa yani
Anladım ama duşununce boşalınmaz ki mastürbasyon yaparsa olur
Benim gibi hayal edip mastürbasyon yaparsa
@Ali6124 +18 diyo
Yani yapıyo anladım p*rno izliyomuştur
@Ali6124 hayır sadece düşündüm mastürbasyon yapmadım
Duşununce nasıl oluyor anlamadım hayal ettin o zaman çok degişik benim gşbi degilsin
Boşalırsan alman gerekir şart
Yanlış
Bi kıpırdanma oluyor ise mecbur
Nau nau bozmaz
Sevdigjnimi peki
Yok daha neler
Meni gelmesi lazim